קודם כול מברוק בארז’נטייר יש את האתר המסודר הטוב ביותר שיצא לי להיות בו “הגרנד מונטה כמובן” וזאת עיירה שאני מאוד אוהב {שקטה וקטנה) זה סוג של ההפך משמוני. לגבי החנות עם הבתי נכון זה החנות של sport 2000 מנסיוני זאת חנות מקצועית ביותר אני קניתי קסדה ועוד כמה דברים, ובכלל בארג’נטייר יש חנות סנוובורד מעולה, מול ה UCPA לא זוכר את השם אבל אין שם יותר מידי חנויות.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי yarivhar
-
RE: השכרת ציוד דרך אתר snowbrainerפורסם בפורום סקי וסנובורד
-
RE: חנות סקי בדרך לואל טורנספורסם בפורום סקי וסנובורד
בוואל טוראנס יש הרבה חנויות ובאיכות טובה, אני הייתי קונה באתר אולי קצת יותר יקר, אבל אם יש בעיה הם יטפלו במקום, ולכן אני לא הייתי מחפש חנות בדרך.
-
RE: חנות סקי בדרך לואל טורנספורסם בפורום סקי וסנובורד
הדקטלון שבר לי תתאוריה אומנם לא הציוד הכי איכותי בעולם, אבל ברוב רובם של המקרים מספיק טוב לרוב הצרכים, והפרש משמעותי במחיר, אני מאוד אוהב את הרשת. לגבי אנסי יש גם חנות של אייס ברקר, ובטח עוד הרבה אחרים אבל אני לא בטוח שזול שם, ובלי קשר אנסי עיירה מאוד רומנטית ויפה שווה ביקור בכול מקרה.
-
RE: ציוד סקי וסנובורדפורסם בפורום סקי וסנובורד
לגבי העמידות רוב הציוד הוא כזה פשוט תרגיש את החומר וכמובן הייתי שואל את המוכר, לגבי זיופים אין לי מוסג, רצוי שהחליפה תהיה מבד עמיד למים לפחות 10,000 מ”מ, ולא ריסוס בחליפות פשוטות מרססים את הבגד בחומר דוחה מים, אבל אחרי כביסה זה לא יתפקד בצורה מיטבית (בכול מקרה של כביסה חליפות סקי מומלץ להוסיף חומר דוחה מים לשטיפה) יש את ה Nikwax הייתי מציעה שתיקח מגן לשורש כף היד ותראה איך זה יושב בזמן הרכישה.
-
RE: חופשת סקי מומלצת לזוג (מתחילים)פורסם בפורום סקי וסנובורד
הייתי בוחר אתר גבוה בצרפת באחד ממועדוני UCPA ולוקח חדר זוגי, ההדרכה ברמה מאוד גבוהה, המחיר כולל הדרכה, לינה, אוכל, התנאים די בסיסיים, הדגש הוא על הגלישה ולא על הפינוקים. את ההזמנה אפשר לעשות ב UCPA אנגליה
-
RE: האם החורף נגמר? או שיש הפתעות בקנה?פורסם בפורום סקי וסנובורד
חזרתי מסולדן אתמול, אחלה שלג במסלולים (בעיקר אחה”צ) אפשר לגלוש מהקרחון 3250 מטר ועד העיירה בצד הצפוני. לי זה היה מקום מצויין לסגור את העונה, כרגע ב Innsbruck יורד גשם אבל יחסית חם.
-
RE: אני רק שאלה- חופשה עם ילדים, מתחילים ומתקדמים.פורסם בפורום סקי וסנובורד
לך לקלאב מד האווירה לילדים מאוד נחמדה, הצוותים בקלאב מד מאוד מנוסים, אם תלך לוואל דיסר, או לה פלאן סיכוי טוב לעוד ילדים דוברי עברית אני הולך כול שנה עם הילדים ללאב, אני גם מארגן לבד, לפני שבועיים הייתי בסולדן עם הילדים בני 9 ו 7 הגדול מתחיל אופ-פיסטים והקטנה אדומים, לי זה היה נחמד אבל כמובן שזה לא כמו לגלוש עם קבוצה טובה, לילדים זה היה מעולה ושיפר מאוד את החוויה אבל צריך לקחת בחשבון שהילדים ברמה סבירה ובסוף כולם נהנו. אצלך נשמע יותר מורכב וניראה לי שקלאב מד זה הפתרון האידאלי.
-
RE: מי מכיר zell an see ו kaprun שני אתרים סמוכיםפורסם בפורום סקי וסנובורד
שני האתרים לא מחוברים כלל, Kaprun מאוד גבוהה מתאים לסוף עונה, עם סנוו-פארק נחמד, ואזור מסודר לאופ-פיסט. זאל-אם-סי זה אתר שאני מכיר פחות, הוא נמוך יותר ולכן לסוף עונה פחות מתאים, יש מתחת לאתר עיירה עם אגם יפה בהחלט שווה ביקור בלי קשר לסקי.
-
RE: חופשת סקי ראשונה בזאקפונהפורסם בפורום סקי וסנובורד
זקפונה למתחילים בדצמבר זה אמור להיות בסדר גמור, מתחילים לא חורשים את המסלולים, צריך קצת מסלולים כחולים. יש את Chopok בסלובקיה קרוב לזקפונה, אתר ברמה טובה, אבל למתחילים ניראה לי מיותר.
-
RE: יוצא לשבוע שני של סנובורד - מתלבט לגבי הדרכהפורסם בפורום סקי וסנובורד
קצת על עצמי אני גולש סנוובורד בסביבות 15 שנה ודי באינטנסיביות לפעמים גם 4 שבועות בחורף, קח בחשבון שלילמוד ליגלוש על סנוובורד ברמה סבירה לוקח זמן, אני מתכוון שבאמת מתחילים להשתחרר ולגלוש. אני כבר הרבה שנים לא לוקח הדרכות לגלישה, אבל לדעתי את ה 5-6 שבועות הראשונים לפחות, כדי מאוד לקחת הדרכה מלאה, אני אוהב את ה UCPA בצרפת, מחיר זול ורמה מקצועית גבוהה, וגם את הקלב מד, בשני האפשרויות גם אתה וגם הגיס תקבלו בדיוק את הרמה שמתאימה לכם, תלוי בכמה אתם מפונקים/קשוחים
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי yarivhar
-
כניסה לשוויץ משפחה עם ילדיםפורסם בפורום אירופה
אני רוצה לטוס לצרפת דרך ג׳נבה ומעוניין לדעת מה הכללים לכניסה ובמיוחד מה קורה עם ילדים בני פחות 12, איך אפשר לקבל אינפורמציה מסודרת ?
תודה
-
RE: שוויץ הופכת שוב לרלוונטיתפורסם בפורום סקי וסנובורד
בדקתי גם קודם ולא הצלחתי להבין באופן כללי מה הדרישות וגם לא ראיתי שום התיחסות לילדים
-
RE: שוויץ הופכת שוב לרלוונטיתפורסם בפורום סקי וסנובורד
איך אפשר לבדוק את הכללים לכניסה עם ילדים לשוויץ ?
-
RE: SKI IN SKI OUT נכון או לא בדיוק?פורסם בפורום סקי וסנובורד
זה תלוי לפעמים יש סקי אין סקי האוט אמיתי, בהרבה קלאב מדים מניסיוני האישי, ויש כאלה שמתהדרים בסקי אין סקי האוט אבל התכלס זה לא בדיוק, בעונה הקודמת יצא לי להיות בוואל דיזאר, במקום שתען שהוא סקי אין סקי האוט, אבל התכלס זה לא היה מדוייק, אבל בתכלס לי אישית זה לא ממש משנה, האתרים שאני הכי אוהב הם דווקא לא סקי אין סקי האוט.
-
RE: מחפש המלצה לקניית ציוד סקי בלה פלאןפורסם בפורום סקי וסנובורד
לרוב זה מותגים לא מפורסמים, אני קניתי אצלהם בעונה שעברה גוגלס לילדים אחרי ששלהם נעלמו במשך הלילה (שכחו להחזיר לחדר), נידמה לי שזה ג’ולבו פוטוכרומטיים לילדים, והפדבקת מהילדים היה מוצלח, הילדים שלי קצת מפונקים בציוד
בכול מקרה הייתי מתייעץ עם המוכר בחנות, לרוב הם די אמינים. ובכלל במרכז יש עוד חנויות שווה לעשות סיבוב אם יש קצת זמן, לא הייתי ננעל על חנות מסויימת הייתי בודק קצת (זה מסוג הקניות שכיף לי להסתובב קצת
) -
RE: סיכום החופשה שלנו באלפ דואז אוז.פורסם בפורום סקי וסנובורד
אני דווקא יוצא הרבה עם ה”קלאב מד” ומעולם לא היו הפתעות
-
RE: מחפש המלצה לקניית ציוד סקי בלה פלאןפורסם בפורום סקי וסנובורד
במרכז המסחרי יש חנות שקוראים לה “טחניק אקסטרים” זה חנות שמציע ציוד סביר פלוס במחירים זולים technique-extreme.com
-
RE: חופשה קצרה מה כדאיפורסם בפורום סקי וסנובורד
בשמוני מניסיוני מלון זול ליחיד זה בין 50 ל 100 יורו, ויש גם מספר אפשריות לדורמיטורי, חלקם סבירות וחלקם גרועות, אם יש עוד שאלות בשימחה, בכול מקרה חשוב שמקום הלינה יהיה במקום מרכזי ליד תחנת אוטובוס, יש קווים ראשיים ויש קווים שהם פחות ראשיים ואז התדירות נמוכה יותר ושעות הפעילות מוגבלות יותר.
-
RE: עזרה במציאת אתר סקי לתחילת מרץפורסם בפורום סקי וסנובורד
גם אני לא ישן בסנט אנטון כמובן ביגלל המחיר, בפעם האחרונה ישנתי ב Klosterle עם רכב זה מאוד נוח וקרוב למעליות וגם יש חניות חינם, בנוסף בעיירה הזאת גם השכרת הציוד זולה מאוד.
-
RE: עזרה במציאת אתר סקי לתחילת מרץפורסם בפורום סקי וסנובורד
בתחילת מרץ אין מה לחשוש, מניסיון סולדן מעולה גם סנט אנטון וכול המרחב יכול להיות מצויין