תודה, זו נקודה מעניינת שאפשר בשטח להשיג מחיר טוב לחמישה.
עד עכשיו בעיקר חשבתי על הזמן שזה יחסוך לי שם זמן וניג’וס- לברר ולהזמין על אטרקציות.
דוקא אוגוסט זה לא שיא העונה אז מבחינת זמינות אמור להיות בסדר.
תודה, זו נקודה מעניינת שאפשר בשטח להשיג מחיר טוב לחמישה.
עד עכשיו בעיקר חשבתי על הזמן שזה יחסוך לי שם זמן וניג’וס- לברר ולהזמין על אטרקציות.
דוקא אוגוסט זה לא שיא העונה אז מבחינת זמינות אמור להיות בסדר.
שאלה לגבי המזג אויר באוגוסט והערכה לגבי יכולת תכנון אטרקציות מראש:
אנחנו נוסעים באוגוסט עם 3 ילדים ל-3 שבועות. נעזרים באחד הישראלים שגרים שם ומתכננים מסלולים. אפשר להזמין דרכו גם אטרקציות, אבל אני חוששת ממצב של ימים שהמזג אויר מבאס אבל שילמנו אז נרצה ללכת בכל זאת לאטרקציות (זה יוצא יקר לחמש נפשות). למשל לעשות קנופי בגשם שוטף נראה לי מבאס.
השיקול העיקרי בעד הזמנה מראש הוא לחסוך התעסקות כשנמצאים שם - גם ככה עם ילדים ההתנהלות קצת כבדה ואיטית, אז זה יחסוך ללכת לברר ולהזמין אטרקציות במקום.
אשמח לשמוע דעת מנוסים.
לדעתי עם הביטוח של הארץ אין בעיה – אתה עושה הרחבה לספורט אתגרי וזהו, לא שואלים אותך אם זה סקי או סנובורד.
דברנו עם בחור שמתמצא והוא אמר שבזמן של הוקאנס הצרפתי כשיש הרבה אירופאיים הם עושים שיעורי סנובורד כבר מגיל 10, ובכל מקרה הוא מאמין שלא תהיה בעיה – זה לא שהיא בת 5, סה”כ שנה פחות וגם כבר יודעת לעשות.
באתר של קלאב מד כתוב ששיעורי סנובורד הם מגיל 12.
הבת שלי תהיה בת 11, וכבר עשתה שבוע סנובורד בשנה שעברה (לא בקלאב).
האם הם באמת בודקים?
מתכננים לנסוע ל Aime La Plagne
תודה.
הי,
מתכננים לנחות בפרנקפורט ולישון בעיירה כרבע שעה מזחית לטיטיזי. לפי גוגל מאפ, הדרך ההגיונית היא דרומה מפרנקפורט, אח"כ מזרחה לכיוון שטוטגרט ואז שוב דרומה.
בשטוטגארט יש את מוזיאון מרצדס אבל אני צופה שזה יעניין את חצי מהקהל בקושי.
עוד רעיונות?
תודה!