תאילנד מדהימהההה אנחנו הקצנו לבנקוק מתוך חודש טיול יומיים והרגשנו שמיצינו. העדפנו צפון,דרום ופחות להיות בבנקוק.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי lilachs1974
-
RE: טיול משפחתי לתאילנד - כמה ימים להקצות לבנקוק?פורסם בפורום טיולי משפחות
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי lilachs1974
-
RE: מי בא ליפן?פורסם בפורום טיולי משפחות
תודה על עוד בלוג מעניין כשאר הבלוגים והטיולים שאת מתארת . מרתק בהחלט. מה הערכת ההוצאה של עלות טיול כזה למשפחה של זוג פלוס שני מתבגרים?... עשית לנו חשק ולא בטוחה שבמסגרת התקציב ...
-
כניסה לאתרים עם כרטיס ניו יורק םאסשאלה למביני עניין...במידה ועושים כרטיס הנחות לאתרים בניו יורק איך מתבצעת ההגעה לאתרים בהם אם מזמינים יש צורך בהזמנת שעה?אם מזמינים לאתר כמו הרוקפלר או אמפייר סטייט יש צורל בציון שעת הגעה ,כיתד זה עובד אם מזמינים כרטיב למספר אטרקציות?תודה להתייחסותכם וכן התייחסות לאיזה כרטיס כדאי. טיולים מהנים לכולם. לילךפורסם בפורום צפון אמריקה
-
עלות אוכל בטיולהי לכולם,זוג פלוס שני בני נוער... סגרנו טיסה ומתכוונים לטייל במזרח 25 יום. אני יודעת שזה אישי ותלוי בסוג מסעדות ,קניות סופר וכו... בהנחה שאוכלים ארוחת בוקר בדיינר ,ארוחה אחת במסעדה עממית ובערב סופר או פיצה בקליל... מה אתם משערים ההוצאה היומית על מזון?מי שיכול לשתף בעלויות של התחום בטיול שלו אשמח להערכה.. תודה מראש על ההתייחסות. לילךפורסם בפורום צפון אמריקה
-
RE: טיול משפחתי לתאילנד - כמה ימים להקצות לבנקוק?פורסם בפורום טיולי משפחות
תאילנד מדהימהההה אנחנו הקצנו לבנקוק מתוך חודש טיול יומיים והרגשנו שמיצינו. העדפנו צפון,דרום ופחות להיות בבנקוק.
-
RE: רומניה כיעד לטיול בר מצוהפורסם בפורום אירופה
לא הייתי ברומניה אבל יכולה חהמליץ על סלובקיה...טבע וטיולים,שני פארקי מים ענקים ושווים וזולה. אנחנו מאוד נהננו. טסנו לפראג שגם אליה יש טיסות זולות וממנה ברכב לסלובקיה. יצא להו זוג פלוס שניים ל12 יום 12000 שח. מזל טוב

-
RE: טיול 4 ימים בכריסמס - לאן כדאי דרדזן או בודפשט?פורסם בפורום אירופה
אנחנו היינו בבודפשט והאווירה מדהימהההה.מלא דוכנים ואורות ויין מחומם ... הכל זול וקרוב. ממליצה מאוד. לילך
-
RE: טיול מניו יורק למפלי הניאגרהפורסם בפורום צפון אמריקה
תודה לכם על ההתייחסויות...בהחלט נתתם נקודות לחשיבה. משערת שניצא לפני ראש השנה עם כל הרצון לראות את השלכת אני חוששת שאצטרך להתחיל בניו יורק ולסיים באורלנדו...גם בשל הצורך לסיים בפיק (מניסיון בטיולים ארוכים היו מותשים בסוף מהטיול ואורלנדו מעייפת אבל מסמנת סיום בהיי ולבטח הם יהיו בעניין)מה גם שאם נהפוך ונתחיל באורלנדו יהייה סופש של פארקים ונראה לי יותר מורכב...כמובן אעדכן בהמשך . תודה רבה על ההיבטים וההתייחסויות. מאחלת לכולנו שנה טובה מחאה בטיולים וחוויות .לילך
-
ראשית תודה על ההתייחסות. בהחלט שוקלת לאחר דבריך לוותר על וושינטון ולהתחיל באורלנדו ...אם נגיע לאורלנדו ישירות בסופש (אבל בסוף ספטמבר)זה קריטי מבחינת עומסים?מאורלנדו נטוס לבאפלו ונתחיל בטיול הטבע ולקינוח ניו יורק. גם השני קרוב לבר מצווה... 12,13 ...הטיסות טרם הוזמנו ...בשל חוסר אוריינצטצייה בסיסית של ניווט היה חשוב לי להיוועץ במומחים. תודה מראש על על התייחסות ורעיון. לילך
-
אורלנדו תוספת אחכ. יש 10 ימים לתכנון של טבע בין ניו יורק ,היאגרה,הרים לבנים,כל האזור המדהים הזה...מתקשיםלדעת מה לקבוע ומה לוותר.חשבנו לקחת מוושינגטון טיסה לאורלנדו...המון תודה מראש על ההתייחסות. לילך