ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מטייל_4139788
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 4
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

מטייל_4139788

@מטייל_4139788

0
    מוניטין
    22
    צפיות בפרופיל
    4
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4139788 גיל 56

מטייל_4139788 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_4139788

• RE: טיול בארה"ב אחרי צבא

@דוקטור-דו-ליטל אמר:

@מטייל_4139788 אמר:

מבקשים ממני לציין את הכתובת המדויקת בה אשהה במהלך הטיול בארה”ב

הכוונה לכתובת הראשונה שתגיע אליה, לא כתובות שתשתמש בהן במהלך כל הטיול.

במקומך הייתי בוחר במקום לינה שמתאים לתחנה הראשונה בתכנון הטיול שלך.

@מטייל_4139788 אמר:

יסיתי לפנות לחברות המטפלות בעניין הוצאת ויזה כדי לחסוך לי את הדברים האלה. אך אני מבין שכרגע החברות האלה לא מקבלות לקוחות חדשים בגלל הקורונה.

אין לי מושג, אבל אני לא רואה סיבה שהחברות האלו לא יעבדו.

@מטייל_4139788 אמר:

אני נמצא במין לופ כזה שלא ברור לי איך אני בכל זאת יכול להתחיל תהליך של ויזה כרגע.

בדיוק כמו שהתחלת, תמלא את הטופס ואם אתה נתקל בבעיה תבוא לשאול.

בעיה.

אני לא רוצה להכשיל את עצמי לכן אשמח לעזרה בסעיף שצריך להסביר על העבודה שלך.

השתחררתי לא מזמן לכן אני כרגע ללא עבודה, ועוד לא חושב על לימודים.

הדבר היחיד שיש לי זה דירה על שמי שזה משהו שאני בונה עליו בכל התהליך הזה.

לכן בסעיף הזה אני מסמן NOT EMPLOYED, ואז צריך להסביר את עצמי. לא יודע מה לכתוב בהסבר שלא יכשיל אותי, איך אני מראה שאני מעוניין רק לטייל בארה”ב ולא לעבור לשם בשביל לעבוד/ללמוד?

תודה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4139788
      מטייל_4139788

היי שוב.

במהלך מילוי טופס הויזה גיליתי שהדרכון שלי לא בתוקף אז חידשתי.

עכשיו ממשיך למלא. בחלק של איש קשר בארה”ב, אין לי כזה. קראתי בפורום והבנתי שאפשר לכתוב NA או NONE כדי להראות שזה לא רלוונטי. אך בכל מקרה הוא מחייב אותך לרשום איך איש הקשר הדמיוני שלך קשור אליך (אח/חבר/בוס וכו’), ואז גם לכתוב מה הכתובת שלו, טלפון מייל וכאלה. מה אני כותב בשורות האלה? למשל במספר טלפון אי אפשר לכתוב NONE כי הוא רוצה מספר מסוים של ספרות. מה עושים במצב הזה? לפעמים נראה כאילו הם בכוונה  מנסים לתקוע אותך בדרך להוציא ויזה.

תודה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4139788
      מטייל_4139788

היי לכולם. תודה על המענה.

שאלה נוספת לי – בנוגע לעניין הויזה.

דבר ראשון, האם השגרירות עובדת כרגיל בנושא הויזה כרגע בזמן הקורונה?

דבר שני, כשאני בא למלא את הטופס DS-160 לויזת תייר אני נתקל בשאלה שמכשילה אותי. מבקשים ממני לציין את הכתובת המדויקת בה אשהה במהלך הטיול בארה”ב וכמובן שאין לי דרך לענות על כך משתי סיבות:
      א. כמובן שאני לא עושה שום הזמנות ושום דבר מחייב לפני שיש לי ויזה ביד לכן אין לי דרך לדעת איפה אשהה בדיוק.

ב. מן הסתם אשהה בהרבה מקומות שונים ברחבי המדינה ולא במקום ספציפי אחד אז גם אם הייתי יודע את כל המקומות שבהם אשהה אין לי דרך למלא את זה בטופס.

לכן הפסקתי את מילוי הטופס וניסיתי לפנות לחברות המטפלות בעניין הוצאת ויזה כדי לחסוך לי את הדברים האלה.

אך אני מבין שכרגע החברות האלה לא מקבלות לקוחות חדשים בגלל הקורונה.

אני נמצא במין לופ כזה שלא ברור לי איך אני בכל זאת יכול להתחיל תהליך של ויזה כרגע.

אודה לעזרתכם.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4139788
      מטייל_4139788
    • טיול בארה"ב אחרי צבא

היי כולם.

אני בן 20, אחרי צבא, כרגע בשלבי תכנון של טיול לארה"ב שמתוכנן עם הרבה אופטימיות לקיץ/סתיו הקרובים.

אין לי תקציב מוגדר אבל כמובן שהוא לא גבוה במיוחד, וידוע שאין אפשרות להשכרת רכב בגלל הגיל.

אין לי גם משך זמן מוגדר, זה יהיה תלוי יותר במה שהתקציב יאפשר.

אז התכנון הוא להתחיל במזרח ארה"ב, לנוע באמצעות תחבורה ציבורית בין הערים הגדולות - בוסטון, ניו יורק, פילדלפיה, וושינגטון די. סי . ולטייל כמה ימים בכל עיר. (להבנתי התחבורה הציבורית בצפון מזרח ארה”ב לא רעה בכלל).

מכאן הכיוון הוא מערבה, וכאן אני קצת נתקע כשאני בא לתכנן. המערב הרבה יותר בעייתי מבחינת תחבורה ציבורית (הגיוני בהתחשב במימדים שלו) ולכן מטיילים בוחרים להשכיר שם רכב. השאלה שלי היא איך אפשר לטייל בין הערים הגדולות (שיקגו במידווסט, סן פרנסיסקו, לוס אנג’לס) ובין הפארקים הלאומיים (גליישר, ילוסטון, יוסמיטי, גרנד קניון) כשאתה לא נייד עם רכב ותלוי בתחבורה ציבורית? טיולים מאורגנים? נסיעות ארוכות באוטובוסים? רכבות?

שאלה אחרת שיכולה להיות רלוונטית – האם יהיה נכון יותר לרדת מהרעיון של ‘לקרוע’ את המדינה מצד לצד בלי רכב ולרכז את הטיול באיזור אחד?

אשמח לעזרתכם.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מטייל_4139788
      מטייל_4139788