@גדליהו-מהגרעין אמר:
לכל מדינות האזור יש בגדול אותו מזג אוויר- ככה שתראו אותו דבר גם במדינות האיים.
מה היית ממליץ כדי להימנע כמה שיותר מגשם?
האם שווה ביקור במדינות האיים?
ואולי כדאי להתחיל מצפון ולרדת לכיוון קוסטה ריקה או הפוך?
@גדליהו-מהגרעין אמר:
לכל מדינות האזור יש בגדול אותו מזג אוויר- ככה שתראו אותו דבר גם במדינות האיים.
מה היית ממליץ כדי להימנע כמה שיותר מגשם?
האם שווה ביקור במדינות האיים?
ואולי כדאי להתחיל מצפון ולרדת לכיוון קוסטה ריקה או הפוך?
היי חברים,
אני ועוד חבר מתכננים טיול למרכז אמריקה מתחילת אוקטובר לתקופה של חודשיים פחות או יותר, ראיתי שבאוקטובר באיזורי פנמה/קסוטה ריקה זה החלק הרטוב של העונה ולכן יש אפשרות שניתקל בהרבה ימי גשם (אנחנו מעדיפים מזג אוויר קיצי – שמיים בהירים) , וחשבנו אולי להתחיל ברפוליקה הדומניקנית/ג׳מייקה/קובה ואז משם להמשיך לכיוון מקסיקו עד לפנמה..
יש לי כמה שאלות:
1. איך מזג האוויר ברפובליקה הדוימניקנית באוקטובר, והאם יש מה לעשות שם בשביל צעירים? ( אשמח לתשובה גם לגמייקה וקובה)
2. האם אולי בכל זאת כדאי להתחיל בקוסטה ריקה ומזג האוויר לא באמת גרוע ורק בסוף להגיע לרפובליקה?
3. האם יש קושי לנוע בין האיים? ומה האפשרות הכי טובה לנוע לדוגמע בין הרופבליקה לקוסטה ריקה?
אשמח לעזרה, תודה!
היי לכולם,
אני ועוד חבר מתכננים טיול לדרום אמריקה מאמצע ספטמבר עד נובמבר בערך (חודש וחצי פלוס מינוס).
אנחנו מאוד ספונטניים, אבל כרגע אין לנו שום ידע על האיזור, מזג אוויר, אטרקציות, וכו, המטרה של הטיול היא לראות נופים, טבע, חופים, מסיבות פה ושם..
מעדיפים מדינות עם מזג אוויר חם שיהיה נוח לטייל.
מה מומלץ בחודשים האלה ?
יש אטרקציות שאסור לפספס?
האם יש מדינות שמסוכן ועדיף לא להגיע?
איך זה עם הקורונה אם רוצים לטוס בעוד חודש? יש מגבלות … זה אפשרי בכלל טיול בתנאים האלה ?
**אנחנו כמו שציינתי ספונטניים ורוצים להיסגר על זה כמה שיותר מהר בחלון זמן שיש לנו.. אשמח לעצות והמלצות.. תודה!
היי חברים,
אני חייל משוחרר בן 23 שמעוניין לעשות את ״הטיול הגדול״
האמת שאני מתלבט לגבי דרום אמריקה לגבי המזרח בערך כמו כולם, אך לאחרונה שמתי לב שאולי המזרח מושך אותי יותר.
כרגע אין לי מישהו שיכול להצטרף אליי לטיול וכנראה אני אטוס לבד, זו פעם ראשונה שאני אטוס לבד ועוד לטיול כזה, האם מומלץ? אני לא מכיר את עצמי לבד וקצת חושש שלא אסתדר.
בעיקרון אני מחפש בטיול נופים יפים, חופים, אטרקציות(מוזיאונים, מבנים , מסיבות וכו)
1. לגבי האנגלית יש לי אנגלית די סבירה, האם במזרח אפשר להסתדר עם זה?
אשמח לתשובות תודההה