@צפנת-לוינשטיין
תודה רבה לך צפנת על החומר הנהדר שצרפת. מקווה להשתמש בטיפים החשובים.
צפרירה
@צפנת-לוינשטיין
צפרירה
@צפנת-לוינשטיין
צפרירה
בכוונתי להגיע לונציה בסוף פברואר 2020 בין היתר כדי לצפות בקרנבל המסכות.
מה עוד אפשר לעשות בונציה מלבד הקרנבל אם מגיעים ל-4-5 ימים בחורף?
ביקרתי בונציה לפני שנים רבות בקיץ והשייט לאיים אינו מעניין אותי.
אודה לתשובתכם.
צפרירה
במסגרת הטיול עם ילדים ברומא אני בודקת אפשרות להסעה פרטית לגני טיבולי.
מצאתי באינטרנט שלוש חברות שעושות הסעה כזאת אך יש ביניהן הבדל גדול במחיר:
ROMIO מבקשים 250 אירו להסעה של 4 אנשים
“רומא אחרת” מבקשים 190 אירו
אייל הסעות מבקש 150 אירו.
לאור המחיר אני נוטה להזמין את ההסעה אצל אייל הסעות, אלא אם כן אקבל חוות דעת גרועה על החברה.
אשמח לקבל חוות דעתכם.
צפרירה
בהמשך לשאלותי ולתגובות שקיבלתי בנושא רומא עם ילדים, אודה לקבלת מידע בנושאים הבאים:
אנחנו ארבעה, שני מבוגרים ושני ילדים בגילאים 9 ו-12, מתכננים נסיעה של 4-5 ימים לרומא במהלך אוקטובר 2019 (סוכות).
אנו המבוגרים בקרנו ברומא בעבר מספר פעמים. הפעם בכוונתנו לבקר עם הילדים באתרים הקלאסיים של רומא כגון: הקולוסיאום, הותיקן (ללא המוזיאון והקפלה הסיסטינית), מזרקת טרווי, וילה וגלריה בורגזה, שער טיטוס ומספר ככרות מפורסמות.
אשמח לכל מידע מועיל.
תודה,
צפרירה
סגרנו טיסה למדריד בסוף פברואר (20-25.2.19) שקיבלתי ב”מחיר מבצע” כמתנת יום הולדת מאל-על. ברצוני לברר: מהו הצפי מבחינת מזג האויר (טמפרטורות, אפשרות לשלג, לבוש מתאים וכו’) ובאילו אתרים לא כדאי בכלל לבקר בעיר בחורף. כמו כן אנחנו (זוג) מעדיפים דירה (מסוג AIR BNB) על מלון. האם יש למי מכם המלצה על מקום מסוים? חשוב שהדירה תהיה במקום מאד מרכזי, באזור פלאסה אספניה, גראן ויה וכו’. לצערי אתרי ה-AIR-BNB מפוצצים בפרטים שלא ממש עוזרים.
מודה מראש לכל מי שישיב לי.
אני מבקשת המלצות על מדריך/מדריכה דובר עברית (רצוי מי שגר בעבר בישראל) שיכול/ה להסיע ולהדריך בעברית קבוצה פרטית קטנה (8 איש) ברכב מתאים במהלך ביקור בן יומיים בסנט פטרסבורג בחודש יוני 2016.
אשמח לקבל שמות וכתובות דוא"ל.
מעולה. תודה