אפשר לפרט מעט יותר מה לעשות ביום בודד באמאלפי ולמה פחות מומלץ לדעתכן דרך האלים?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_4180862
-
RE: חוף אמאלפי בתחילת ספטמברפורסם בפורום אירופה
-
RE: נפולי ואמלפי וסורנטופורסם בפורום אירופה
תודה לשניכם. כן, חשבתי שאולי שיט אחד יותר יפה מהשני.
אז יום אחד לדרך אמלפי, יום שני לקאפרי-סורנטו, ולפומפיי יספיק לי חצי יום אם איערך נכון (אזמין מראש), נכון?
-
נפולי ואמלפי וסורנטופורסם בפורום אירופה
אנו לנים בנפולי והשאלה שלי האם לקחת מעבורת משם ישירות לקאפרי, ומקאפרי לחזור לנפולי, או שעדיף להפליג מקאפרי לסורנטו ומשם להתחיל את האוטובוס של הביקור בעיירות. לא יהיה לנו רכב אלא רק תחבורה ציבורית. אז השאלה היא האם ביום אחד ועמוס (וללא מסעדות) אפשר להספיק את קאפרי והעיירות (פוזיטנו, אמלפי, סורנטו) או שעדיף יום שלם רק לעיירות ועוד יום (או חצי יום?) לקאפרי והאם הנסיעה של נפולי קאפרי יפה פחות מסורנטו קאפרי או זה לא משנה.
תודה
-
RE: wizz airפורסם בפורום אירופה
תודה. הכרטיס לא הוזמן דרך ויוז אלא דרך סוכנות. בכל מקרה זה היה בוודאות אותו דבר, רגע אחד ב-27 יורו ורגע אחד ב-9 יורו. והתחלף כמה פעמים. אז נסמוך שזה היה איזה שהוא שינוי...לא ראיתי כל שינוי.
תודה לכל העונים
-
תודה. הכרטיס לא הוזמן דרך ויוז אלא דרך סוכנות. בכל מקרה זה היה בוודאות אותו דבר, רגע אחד ב-27 יורו ורגע אחד ב-9 יורו. והתחלף כמה פעמים. אז נסמוך שזה היה איזה שהוא שינוי...לא ראיתי כל שינוי.
תודה לכל העונים
-
תודה.
כלומר:
- לשאלתי הראשונה - אין הבדל בין ה-27 יורו ל-9 יורו? זה פשוט לפעמים יותר יקר ולפעמים יותר זול?
- אם לא אהיה בין הראשונים, האם התיק יישלח לבטן המטוס בתשלום או בחינם?
-
wizz airפורסם בפורום אירופה
שלום,
פעם ראשונה שהזמנתי טיסה חזור בוויז אייר.
דבר משונה - אני מקבל חינם תיק קטן. ואם אני רוצה טרולי זה עולה 37 יורו.
אם אני עושה פריוריטי אז לכאורה מקבלים תיק קטן+ טרולי (+ראשוניות בתור וכו').
הפריוריטי עולה פעם אחת 27 יורו ופעם אחרת 9 יורו. לכאורה אין הבדל בין הפעמים. האם מדובר במחיר שהתעדכן ופשוט ירד/עלה?
כמו כן כתוב שהתיק חינם אבל לא כתוב שהטרולי חינם כתוב בפיוריטי: תהיה בין הראשונים שיעלו לטיסה; תיק לנשיאה בחינם לתא הנוסעים; מזוודת טרולי לתא הנוסעים. דלפק צ'ק אין ללקוחות עם עדיפות.
. האם הטרולי לא חינם? מה הולך כאן?