@הצועד-בנעליו תודה רבה, אני אבדוק.
בהחלט למדתי מהחוויה הזו.
@הצועד-בנעליו תודה רבה, אני אבדוק.
בהחלט למדתי מהחוויה הזו.
@imeshy2 ושוב.. fool me once... won't fool me twice.
אבל כשחברת תיירות מסתתרת מאחורי מיילים סתמיים וכוכביות טל״ח זה לא שירות טוב. זה מעיד על הדנ״א שלה.
נורא קל לעשות קופי-פייסט למשפטים מוכנים כשאתה לא ניצב אל מול הלקוח שלך ומקשיב לתסכול ולחוויה הנוראית שלו.
אותי הם הפסידו בתור לקוחה והרוויחו בתור חוות דעת שלילית מאוד. לא משתלם.
אבל אני לוקחת את העצה שלך לגביי טיסות הלואקוסט - תודה! בפעם הבאה בהחלט אנסה דרכם ישירות ולא אתקרב לסוכנות גוליבר.
אני מבינה שעל פי החוק מותר להם להרוס לי את החופשה. חבל שכך - אבל להסתתר מאחורי החוק לא הופך אותך לצודק. אם גוליבר היו נותני שירות ראוי, קודם כל היו מנגישים מספר טלפון ליצור איתם קשר, ודבר שני היו לפחות נותנים איזשהו זיכוי אפילו לרכישה הבאה.
השעות הנוחות היו הגורם שגרם לי כצרכנית לתעדף את המוצר שלהם על המחיר היקר שלו. ברגע שביטלו את התמורה הזו - אז מה נשאר? סתם כרטיסים שיקרים יותר ב-300 דולר ולקוחה מאוכזבת שבחיים לא תתקרב אליהם יותר. בחיים.
0 שירות. התנערות מבישה מלקוחות לאחר קנייה.
פשוט תמנעו מלהזמין דרך גוליבר כי לא תקבלו שום מענה או שירות במידת הצורך.
רכשתי 3 כרטיסים לקפריסין לי ולילדי באוגוסט. מבין כרטיסי הטיסה שמצאתי אונליין, בחרתי לרכוש דרך Hidden filghts של גוליבר כרטיסים בשעות נוחות, שכללו חזרה ביום הרביעי בשעות הערב המוקדמות, כך שנוכל ליהנות מעוד יום בקפריסין. אפילו הזמנתי כרטיסים לפארק המים ליום האחרון ותכננו יום כיף לסיום.
על התענוג של השעות הנוחות שילמתי כמעט 100$ יותר על כל כרטיס.. זה 300 דולר נוספים (33% מעלות הכרטיסים) ששילמתי רק כדי ליהנות מן היום הנוסף בקפריסין. זו הסיבה שבחרתי בכרטיסים הללו!
אתמול קיבלתי הודעה שהטיסה של היום האחרון הוקדמה - לא בשעה או שעתיים, אלא ב5.5 שעות, ל14:00 בצהריים! וכך בעצם כל היום האחרון על כל תוכניותיו הלך לפח
כולל הכרטיסים שהזמנתי לפארק המים
פניתי לארקיע שרצו לעזור אבל אז ראו שהזמנתי דרך סוכנות גוליבר והפנו אותי אליהם כיוון שהכסף שלי עבר לסוכנות זו. אבל כשניסיתי לתפוס את גוליבר כאן כבר מתחילה הסאגה.
אין שום מענה טלפוני. שירות לקוחות לא קיים. הופניתי אותי למלא טופס שם ביקשתי שיינתנו מענה כלשהו (או שינוי טיסה או זיכוי על הסכום הנוסף שנגבה ממני לחינם) ואז חזרו אליי במייל עם מענה סתמי של משפט וחצי מזלזל:
"דנה ערב טוב
בהמשך לפנייתך טיסות צארטר ניתנות לשינוי ע"י חברת התעופה לפי חוק ולא ניתן לשנות זאת"
או בתרגום: תחנקי.
שום שיח. שום הבנה. שום ניסיון לסייע. שום ראייה של הנזק ללקוח. שום כלום! פשוט תמנעו. חבל על העוול שתחוו.
עוד עכשיו עם כל הבלאגנים של הטיסות - אתם רוצים סוכנות שתתן לכם מענה. ולא תנפנף אתכם כלאחר יד. אני לצערי נכוויתי. אבל אוקיי - לא יקרה יותר.
בחיים לא אזמין מהם יותר.