שלום,
רוצה לעשות ויזה לבוליביה בלימה. אם מביא את כל הטפסים מוכנים, כמה זמן זה לוקח? מקבל באופן מיידי או שצריך לחזור לאחר מספר ימים?
והאם ניתן לעשות ויזה למישהו שלא נמצא בהנחה ויש לך את כל הצילומים והטפסים שלו או שהוא חייב להיות נוכח?
תודה רבה
שלום,
רוצה לעשות ויזה לבוליביה בלימה. אם מביא את כל הטפסים מוכנים, כמה זמן זה לוקח? מקבל באופן מיידי או שצריך לחזור לאחר מספר ימים?
והאם ניתן לעשות ויזה למישהו שלא נמצא בהנחה ויש לך את כל הצילומים והטפסים שלו או שהוא חייב להיות נוכח?
תודה רבה
שלום,
רוצה להגיע משדה התעופה בלימה להווארז בלי לעבור בעיר, יש אוטובוסים ישירים מהשדה לשם?
אם כן, יודעים אם יש גם בערב/לילה?
תודה.
שלום,
כמה שאלות לגבי הסלאר,
תודה רבה.
שלום לכולם,
הסתכלתי בכמה אתרים וגם קצת כאן בכתבות, אך יש לא מעט מידע סותר ולא ממש הצלחתי להבין האם טיול בארגנטינה-צ'ילה (בדגש על החלק הדרומי כמובן) אפשרי מאמצע ספטמבר עד סוף אוקטובר, או שקר וגשום מדי וחלק מהמקומות אף סגורים.
(ברילוצ'ה, הקרארטרה אוסטרל, ארץ האש/אושוואיה, הקרחון המתנפץ, פיץ' רוי וכו')
בסוף באים להינות ולא לסבול J
אשמח לעזרתכם.
תודה רבה!
תודה
ניסיתי להסתכל בתכנים של הטיולים האלה ורשום רק מה עושים באותו היום ללא חלוקה לשעות.
כלומר לא יודע באיזו שעה מתחילים את ההפלגה עצמה.
מדובר בטיול הרגיל של ה 3 ימים. אוספים אותנו סביב 7-9 (יש כמה גרסאות).
אבל שוב, לא יודע מתי מתחילה ההפלגה עצמה. אם מיד כשמגיעים או שיש כמה שעות של סחבת על החוף/בעיר.
שלום,
כיצד ניתן להגיע משדה התעופה בהאנוי ישירות להאלונג ביי?
חברה נוחתת ב- 8:00 ורוצה להצטרף אלינו לשיט שאנחנו מתחילים באותו היום (אנחנו יוצאים מהאנוי).
איך הכי מהיר להגיע?
תודה.
שלום טל,
קראתי את ההסבר שלך לפני כתיבת ההודעה, מפורט ומצויין! סגר לי את רוב הפינות. פשוט צמצמתי למה שנראה לי במסגרת 13 שעות שיש לי סה"כ שם.
רק שאלה נוספת, האם לא ניתן להגיע לשער התחייה ישירות מ- Teatraknaya וחייבים לעבור דרך Okhotny Ryad? כי הבנתי שתחנות המטרו שם גדולות ומסובכות.
תודה.