פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי iris740
-
לינה באזור קוסטה בראווהפורסם בפורום טיולי משפחות
שלום לכולם, אנחנו משפחה (זוג+2 מתבגרים) מתכננים לנסוע לפירנאים לשבועיים באוגוסט. מאחר והטיול נכון לעכשיו משלב הרבה מאוד הליכות וטבע חשבתי שבדרך חזרה ננוח קצת ונשמח את הילדים בדבר המועדף עליהם; שינה, ים או בריכה וחוזר חלילה. חשבתי ללון יומיים באזור קוסטה בראווה בדרך חזרה מאנדורה לברצלונה. אשמח להמלצות למקומות לינה. תודה איריס
-
בבקשה עזרה לגבי מסלול לפירנאיים הספרדייםפורסם בפורום אירופה
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם ודעתכם על המסלול שאני מתכננת לנו לקייץ. אנחנו משפחה עם 2 ילדים בןני 16,11 אוהבי אקשן ומהסוג שמשתעמם במהירות....
אני רוצה לתכנן טיול שמצד אחד רואים בו מהנופים הנהדרים של הפירנאים ומצד שני שיהיו אחת ליומיים דברים אטרקטיביים מעבר להליכה למפל או שמורה....
בקיצור - כל הערה/הארה תתקבל בברכה
אנחנו אמורים לנחות בברצלונה ולהיות בה 2 לילות.
ביום השלישי- נסיעה לעיירה אינסה דרך מנזר מונסרט. חשבתי ללון באינסה יומיים על מנת לבלות 3 ימים באזור של שמורת אורדסה. יום אחד להיכנס לשמורה ולעשות את המסלול המעגלי -קראתי על זה איפה שהוא לא זוכרת את מספר המסלול האם זה ממלא יום שלם? אם לא מה ניתן להוסיף?
ביום השני ללכת למסלול של קניון אניסקלו ולעשות את המסלול לכוון CUMAZ.
ביום השלישי לנסוע לכוון העיירה VIELHA שם חשבתי ללון - האם יש משהו מעניין בדרך שניתן לעשות או לראות?
יום רביעי ויום חמישי - שמורת aiguestortes - אשמח לעזרה באילו מסלולים להתמקד ומאיזו כניסה להיכנס - מרוב מידע באינטרנט הלכתי לאיבוד. הבנתי שיש אפשרות לשכור נהג גיפ בכניסה והוא שידריך אותנו ביום סיור לנקודות עניין ותצפית... , מסלול שכולל רכיבה על סוסים? כמו כן הבנתי שיש שתי כניסות האם מוילהה ניתן להיע לשתיהן בנסיעה קצרה?
יום שישי - נסיעה לכוון פארק נוריה עם עצירה לרפטינג וקניוניג בעיירה SORT....אשמח להמלצה היכן כדאי ללון ביום זה
יום שביעי-פארק נוריה
יום שמיני - נסיעה לכוון אנדורה
יום 9 אנדורה
יום 10 - חזרה לברצלונה.
האם צפוף? אני יכולה להוסיף עוד יום אחד לטיול במידה וניראה לכם שלחוץ מדי...
תודה מראש, איריס
-
סלובניה - עסקה במציאת מקומות לינהפורסם בפורום אירופה
שלום, אני מנסה( כרגיל בדקה האחרונה) לסגור טיול לסלובניה ולצפון איטליה לאוגוסט.
לצערי אני לאמו את מקום לינה נורמאלי באזור בלד בסלובניה לשבוע. כל המקומות שהומלצו בפורום והידועים- כמובן תפוסים. מחפשת דירה ל5 נפשות..
אנחנו גם נהיה באזור מערת פוסט ויינה וכפרק ושיציל ונירצה ללו שם לילה אחד -וגם כאן יש לי בעיה.
האם לישהו יש רעיון???
תודה איריס
-
המלצות ללינה בסיבות אגם בלד ובוהינהואדם גארדהפורסם בפורום טיולי משפחות
שלום לכל הממליצים,
אנחנו נהיה באזור בלד בלוסניה במשך שבוע באוגוסט - מחפשת מקום למשפחה ( +3) דירה או בית מרווח עם מטבח מצויד מקום שיהיה כיף להעביר בו שבוע של טיולים...
אח"כ אנחנו נוסעים לאגם גארדה וגם שם אני מחפשת דירה למשך 4 לילות במקום בעדיפות עם בריכה במידה והילדים ירצו יום בתלבט בלי נסיעות...
תודה!!!
איריס