ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. נופר רונן
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 0
    • פוסטים 4
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

נופר רונן

@נופר רונן

1
    מוניטין
    1
    צפיות בפרופיל
    4
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4244496

נופר רונן הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי נופר רונן

• RE: בין שתי ערים - טיול קייצי לבולגריה

@meravshell רק להוסיף לגבי השכרת הרכב דרך וויז - האתר נראה כמו אתר של וויז אבל מדובר על סוכנות בריטית בשם Cartrawler.

יש להם באמת מחירים טובים ועוד חברות תעופה עובדות איתם. היתרון בהזמנה מהם דרך וויז הוא שמקבלים קרדיט שווה כסף להזמנות עתידיות בוויז.

עוד אפשרות שאני בד"כ עושה היא פשוט להשוות מחירים ישירות דרכם ודרך עוד כמה אתרים (גם אופרן) דרך השוואת המחירים של פאפם פאפם שהם כבר שנים המועדפים עליי להשוואת מחירים להשכרת רכב.

מדי פעם אני גם משווה דרך Skyscanner השכרות רכב אבל בכנות אני לרוב מגלה שהמחירים המוצגים בתחילה הם לא באמת המחיר הסופי וחייבים להוסיף ביטוחים בסיסיים כך שהמחיר קופץ.

פורסם בפורום אירופה
      נופר רונן
      נופר רונן

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי נופר רונן

@meravshell כתבת וגם צילמת יפה! אהבתי את העדכונים לאורך הטיול!

פורסם בפורום אירופה
      נופר רונן
      נופר רונן

@meravshell רק להוסיף לגבי השכרת הרכב דרך וויז - האתר נראה כמו אתר של וויז אבל מדובר על סוכנות בריטית בשם Cartrawler.

יש להם באמת מחירים טובים ועוד חברות תעופה עובדות איתם. היתרון בהזמנה מהם דרך וויז הוא שמקבלים קרדיט שווה כסף להזמנות עתידיות בוויז.

עוד אפשרות שאני בד"כ עושה היא פשוט להשוות מחירים ישירות דרכם ודרך עוד כמה אתרים (גם אופרן) דרך השוואת המחירים של פאפם פאפם שהם כבר שנים המועדפים עליי להשוואת מחירים להשכרת רכב.

מדי פעם אני גם משווה דרך Skyscanner השכרות רכב אבל בכנות אני לרוב מגלה שהמחירים המוצגים בתחילה הם לא באמת המחיר הסופי וחייבים להוסיף ביטוחים בסיסיים כך שהמחיר קופץ.

פורסם בפורום אירופה
      נופר רונן
      נופר רונן
    • RE: טיול לפורטוגל עם ילדים – המקומות שאסור לפספס

@אריה-וסרמן היי אריה כתבת יפה ואכן פורטוגל היא יעד מקסים. אני הייתי בליסבון והסביבה כשהוצאתי את הדרכון הפורטוגלי שלי.
      ממש אהבתי את סינטרה ואני ממליצה מאוד להגיע אליה לפחות לכמה שעות למי שמטייל בליסבון.
      פירטתי את דרכי הגעה לסינטרה מליסבון בתחבורה ציבורית וכמובן מי ששוכר רכב בפורטוגל יכול להגיע ישירות לשם ולחנות בחניון הראשי ומשם להתנייד בתחבורה הציבורית למהלך היום.

פורסם בפורום טיולי משפחות
      נופר רונן
      נופר רונן
    • RE: רומניה - כביש טראנספגרשן Transfăgărășan

@tamir07 היי תמיר

אני זוכרת שבחלק הדרומי החל מאזור הסכר ודרומה יש לאורך הכביש מספר מתחמים של מקומות לינה.

הם בגדול מתאימים למשפחות ולרוב מציעים חצר עם גינה קטנה לילדים להוציא בה את האנרגיות ואולי מסעדה.

המחירים הם בשיא באוגוסט, במיוחד בסוף אוגוסט ובשבוע הראשון של ספטמבר שהם החופש הגדול ויש גם חג ברומניה.

שווה לבדוק בבוקינג ולשריין משהו (עם ביטול בחינם, למרות שההיצע מצטמצם כשמחפשים ביטול בחינם) כבר עכשיו.

חפש בגוגל מפות סניף של סופר מרקט ותראה איפה יש כאלה יחסית גדולים לאורך החלק הדרומי של הכביש.

כתבתי ארוכות על כביש הטרנספאגרשן ואני מעדכנת את הכתבה לאורך השנה עם עדכונים של מטיילים שכותבים לי לגבי סגירת מקטעים או דברים חדשים ששווה לציין.

פורסם בפורום אירופה
      נופר רונן
      נופר רונן