ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. HOFMANIM 0
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 6
    • הגבוה ביותר 4
    • קבוצות 0

HOFMANIM 0

@HOFMANIM 0

4
    מוניטין
    6
    צפיות בפרופיל
    6
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4249604

HOFMANIM 0 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי HOFMANIM 0

• מתרגשים לחזור - הופמנים 2025

איזה הפתעה שהפורום עוד פעיל! לא במתכונת שאנחנו זוכרים אמנם..אבל בכל זאת נחמד לראות "שמות" מוכרים😊

כמובטח משנת 2022 אנחנו יוצאים לטיול קראוון השני שלנו לארצות הברית ואנחנו מתרגשים!

לא יודעת מי זוכר אותנו ממסלול הקודם עם 3 זאטוטים שמטיילים לאגם אוהרה ברגל 🙂

https://community.lametayel.co.il/topic/162129/%D7%94%D7%AA%D7%92%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91-%D7%90%D7%A8%D7%94-%D7%91?page=1

הפעם אנחנו יוצאים לחודשיים ביולי אוגוסט שהחודש הראשון אנחנו נתנייד בקראוון ובחודש השני ננוח בדירה באזור אורגון.

בגדול יש לנו חודש לתכנון מטה ואשמח לדעת מה דעתכם מניסיונכם.

ננחת בלוס אנג'לס כי אנחנו רוצים טיסת לילה ישירה עם 3 ילדים (שלא גדלו מאוד מאז הם עדיין צעירים 3,5,8) אבל מאוד מורגלים בטיסות ומסלולים.

מלוס אנג'לס ללאס וגאס, ציון, ברייס, פייג', גרנד קניון, יוסמיטי, אגם טאהו, חופי אורוגון, הר ריינר.

לפני שנצלול לעומק האם חודש מספיק לתוואי המסלול הזה לדעתכם?🙄

פורסם בפורום צפון אמריקה
      HOFMANIM 0
      HOFMANIM 0
    • RE: מתרגשים לחזור - הופמנים 2025

@רוני-סופר

לא נעלמנו חלילה 🙂

מוני אני רואה פה כמה "פרצופים" ותיקים זה כל מה שהיינו צריכים 🙂 עקרונית אתם צודקים שהיה עדיף קודם גרנד קניון אבל חשבנו שיהיה נחמד להיות בוגאס ב4/7 של יום העצמאות.

זה המסלול במפורט יותר:

יום 1 - נחיתה ב06:00 בבוקר + מלון לוס אנגלס.

יום 2 - נסיעה לוגאס + סכר הובר.

יום 3- וגאס מלונות ואטרקציות (עוד לא החלטתי מה..)

יום 4 - יום העצמאות בוגאס + זיקוקים.

יום 5- איסוף הקראוון + הצטיידות+ נסיעה לזאיון.

יום 6+7 זאיון בערב נסיעה לברייס ולינה.

יום 8- ברייס מסלולון+ תצפיות + נסיעה לפייג'.

יום 9- אגם פאול עד שימאס+ נסיעה לגרנד קניון

יום 10- גרנד קניון.

יום 11+12 מגרנד קניון ליוסמיטי דרך סליגמן,קינגמן לינה בבייקרספילד

יום 13- הגעה ליוסמיטי + מה שנספיק באותו יום.

יום 14-17 יוסמיטי (להכניס את סקויה לפני?)

יום 18- יוסמיטי + נסיעה לטאהו

יום-19 טאהו

יום 20- מחפשת פארק או אטרקציה עירונית בסקרמנטו בדרך לרדווד

יום 21+22- פארק רדווד

22-26- חופי אורגון

27-31 - פארק ריינר (כולל להגיע לשם ולחזור לפורטלנד)

לגבי וגאס, מאמינה שלא נאהב ..אבל החצי לא רוצה להיות שם עם קראוון אז כבר הזמנו מלון וניקח את הקראוון מוגאס.

לגבי קראוון זאת אהבה גדולה גדולה שלנו אם לא הייתי צריכה לעבוד בחודש הנוסף היינו ממשיכים בו, נשמע לי סיוט לעבור מוטלים עם ילדים כל לילה אבל אולי זה רק אנחנו.

מאמינה שנעשה גם מסלולים ..בזאיון, ברייס, יוסמיטי והר ריינר בטוח. לא מעל 7 ק"מ.

הורדנו את סן פרנסיסקו כי מעדיפים לא להיות עם הקראוון (ועם הילדים) בעיר.

באורגון נהיה עם רכב ולא עם קראוון...האמת הורדתי את קרייטר כי הוא לא נראה לי שווה את המעבר שוב מקו החוף לצד השני..אבל אולי טועה?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      HOFMANIM 0
      HOFMANIM 0

@dregev03

באמת?? ואני חשבתי מרווח מאוד 😧

מה היית משנה? חוץ מההתחלה שקבועה כי הזמנו ב5.7 את הקראוון השאר די פתוח ולא הוזמן.

אולי באמת אני אסתכל על החודש בפורטלנד כמו שמוני הציע כי בכל זאת נהיה עם רכב ונוכל לטייל..אז יכולה את החופים להעביר לשם..

לוס אנגלס לא הכנסתי כי הילדים קטנים לדעתי לכל פארקי השעשועים הענקים שם ובסן פרנסיסקו אני יכולה למצוא אטרקציות בעיר כמובן אבל זה ירגיש לי "בכח" אנחנו ממש אוהבים להיות בטבע.

יש משהו מאוד מטעה לדעתי בקראוון..לרוב הוא היה רק יתרון אצלנו מבחינת מרחקים וזמני התארגנות..אין פריקה של ציוד כל לילה במלון..אנחנו ישנים תמיד בלב הפארק ואז הטיול מתחיל "על הבוקר" ומי שעקב אחרינו יודע שהבקרים שלנו מתחילים בחמש (לא מבחירה לרוב 🙄 ).

בצהריים הילדים מתעלפים ואנחנו מצליחים לנסוע שעתיים וגם שלוש כשהם ישנים ולהתקדם ליעדים הבאים..מבשלים ליד כל אגם או תצפית שמוציאים אז גם אין חיפוש מסעדות..בקיצור זה ניצול של 100% מהזמן 😊

החיסרון היחידי שלו מבחינתנו היא מגבלת הגודל שלו שמפריעה בדרכים מסוימות.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      HOFMANIM 0
      HOFMANIM 0

@io

איזה כיף שאת זוכרת אותנו! זה הדדי אני זוכרת שדאגת לפיצי שקדח מחום שבועיים בערך😧

אגם טאהו נראה פשוט חלום וחשבתי שיהיה נחמד אחרי יוסמיטי שם כן יהיו מסלולים להרגע פשוט.

נראלי שיש לי טעות בספירת הימים שרשמתי לכם.

יש 3 ימים מלאים יוסמיטי

ביום הרביעי יוצאים דרך טיוגה לטאהו ואז יש לנו שם 2 ימים מלאים אם יש לך המלצות ממש אשמח אני ויתרתי על סן פרנסיסקו בשבילו.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      HOFMANIM 0
      HOFMANIM 0

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי HOFMANIM 0

@io

איזה כיף שאת זוכרת אותנו! זה הדדי אני זוכרת שדאגת לפיצי שקדח מחום שבועיים בערך😧

אגם טאהו נראה פשוט חלום וחשבתי שיהיה נחמד אחרי יוסמיטי שם כן יהיו מסלולים להרגע פשוט.

נראלי שיש לי טעות בספירת הימים שרשמתי לכם.

יש 3 ימים מלאים יוסמיטי

ביום הרביעי יוצאים דרך טיוגה לטאהו ואז יש לנו שם 2 ימים מלאים אם יש לך המלצות ממש אשמח אני ויתרתי על סן פרנסיסקו בשבילו.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      HOFMANIM 0
      HOFMANIM 0

@dregev03

מכוון שהתחלתי באיחור בתכנון טיול עוד לא ירדתי לפרטים.

4 ימים בחופי אורגון כוללים:

יום אחד שהוא ההגעה מרדווד לפלורנס לדיונות (3 שעות..)

יומיים מלאים בחופים

יום מעבר מאסטוריה להר ריינר (שוב 3 שעות).

אז יש לנו 3 מלאים בחופים לוקחת בחשבון אולי עייפות, יום גשם לא להיות בלחץ.

הייתי שמחה להכניס איכשהו את פארק סקויה/קינג קניון עוד לא הבנתי מה ההבדל בינהם 🙂 אבל באמת הוא הכי מוגבל מבחינת קראוון עוד בוחנת את זה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      HOFMANIM 0
      HOFMANIM 0

@dregev03

באמת?? ואני חשבתי מרווח מאוד 😧

מה היית משנה? חוץ מההתחלה שקבועה כי הזמנו ב5.7 את הקראוון השאר די פתוח ולא הוזמן.

אולי באמת אני אסתכל על החודש בפורטלנד כמו שמוני הציע כי בכל זאת נהיה עם רכב ונוכל לטייל..אז יכולה את החופים להעביר לשם..

לוס אנגלס לא הכנסתי כי הילדים קטנים לדעתי לכל פארקי השעשועים הענקים שם ובסן פרנסיסקו אני יכולה למצוא אטרקציות בעיר כמובן אבל זה ירגיש לי "בכח" אנחנו ממש אוהבים להיות בטבע.

יש משהו מאוד מטעה לדעתי בקראוון..לרוב הוא היה רק יתרון אצלנו מבחינת מרחקים וזמני התארגנות..אין פריקה של ציוד כל לילה במלון..אנחנו ישנים תמיד בלב הפארק ואז הטיול מתחיל "על הבוקר" ומי שעקב אחרינו יודע שהבקרים שלנו מתחילים בחמש (לא מבחירה לרוב 🙄 ).

בצהריים הילדים מתעלפים ואנחנו מצליחים לנסוע שעתיים וגם שלוש כשהם ישנים ולהתקדם ליעדים הבאים..מבשלים ליד כל אגם או תצפית שמוציאים אז גם אין חיפוש מסעדות..בקיצור זה ניצול של 100% מהזמן 😊

החיסרון היחידי שלו מבחינתנו היא מגבלת הגודל שלו שמפריעה בדרכים מסוימות.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      HOFMANIM 0
      HOFMANIM 0

@רוני-סופר

לא נעלמנו חלילה 🙂

מוני אני רואה פה כמה "פרצופים" ותיקים זה כל מה שהיינו צריכים 🙂 עקרונית אתם צודקים שהיה עדיף קודם גרנד קניון אבל חשבנו שיהיה נחמד להיות בוגאס ב4/7 של יום העצמאות.

זה המסלול במפורט יותר:

יום 1 - נחיתה ב06:00 בבוקר + מלון לוס אנגלס.

יום 2 - נסיעה לוגאס + סכר הובר.

יום 3- וגאס מלונות ואטרקציות (עוד לא החלטתי מה..)

יום 4 - יום העצמאות בוגאס + זיקוקים.

יום 5- איסוף הקראוון + הצטיידות+ נסיעה לזאיון.

יום 6+7 זאיון בערב נסיעה לברייס ולינה.

יום 8- ברייס מסלולון+ תצפיות + נסיעה לפייג'.

יום 9- אגם פאול עד שימאס+ נסיעה לגרנד קניון

יום 10- גרנד קניון.

יום 11+12 מגרנד קניון ליוסמיטי דרך סליגמן,קינגמן לינה בבייקרספילד

יום 13- הגעה ליוסמיטי + מה שנספיק באותו יום.

יום 14-17 יוסמיטי (להכניס את סקויה לפני?)

יום 18- יוסמיטי + נסיעה לטאהו

יום-19 טאהו

יום 20- מחפשת פארק או אטרקציה עירונית בסקרמנטו בדרך לרדווד

יום 21+22- פארק רדווד

22-26- חופי אורגון

27-31 - פארק ריינר (כולל להגיע לשם ולחזור לפורטלנד)

לגבי וגאס, מאמינה שלא נאהב ..אבל החצי לא רוצה להיות שם עם קראוון אז כבר הזמנו מלון וניקח את הקראוון מוגאס.

לגבי קראוון זאת אהבה גדולה גדולה שלנו אם לא הייתי צריכה לעבוד בחודש הנוסף היינו ממשיכים בו, נשמע לי סיוט לעבור מוטלים עם ילדים כל לילה אבל אולי זה רק אנחנו.

מאמינה שנעשה גם מסלולים ..בזאיון, ברייס, יוסמיטי והר ריינר בטוח. לא מעל 7 ק"מ.

הורדנו את סן פרנסיסקו כי מעדיפים לא להיות עם הקראוון (ועם הילדים) בעיר.

באורגון נהיה עם רכב ולא עם קראוון...האמת הורדתי את קרייטר כי הוא לא נראה לי שווה את המעבר שוב מקו החוף לצד השני..אבל אולי טועה?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      HOFMANIM 0
      HOFMANIM 0
    • מתרגשים לחזור - הופמנים 2025

איזה הפתעה שהפורום עוד פעיל! לא במתכונת שאנחנו זוכרים אמנם..אבל בכל זאת נחמד לראות "שמות" מוכרים😊

כמובטח משנת 2022 אנחנו יוצאים לטיול קראוון השני שלנו לארצות הברית ואנחנו מתרגשים!

לא יודעת מי זוכר אותנו ממסלול הקודם עם 3 זאטוטים שמטיילים לאגם אוהרה ברגל 🙂

https://community.lametayel.co.il/topic/162129/%D7%94%D7%AA%D7%92%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91-%D7%90%D7%A8%D7%94-%D7%91?page=1

הפעם אנחנו יוצאים לחודשיים ביולי אוגוסט שהחודש הראשון אנחנו נתנייד בקראוון ובחודש השני ננוח בדירה באזור אורגון.

בגדול יש לנו חודש לתכנון מטה ואשמח לדעת מה דעתכם מניסיונכם.

ננחת בלוס אנג'לס כי אנחנו רוצים טיסת לילה ישירה עם 3 ילדים (שלא גדלו מאוד מאז הם עדיין צעירים 3,5,8) אבל מאוד מורגלים בטיסות ומסלולים.

מלוס אנג'לס ללאס וגאס, ציון, ברייס, פייג', גרנד קניון, יוסמיטי, אגם טאהו, חופי אורוגון, הר ריינר.

לפני שנצלול לעומק האם חודש מספיק לתוואי המסלול הזה לדעתכם?🙄

פורסם בפורום צפון אמריקה
      HOFMANIM 0
      HOFMANIM 0