אין לי מושג
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי egozia
-
RE: זה עתה סיימנו טיול ג'יפים בנהיגה עצמיתפורסם בפורום טיולים לשומרי מסורת ודתיים
2200 דולר ללא טיסות. רק בקשה אחת על תעשו השוואות מחיר עם טיולים אחרים. אחד המוצרים שלא הוגן לעשות השוואות
-
RE: זה עתה סיימנו טיול ג'יפים בנהיגה עצמיתפורסם בפורום טיולים לשומרי מסורת ודתיים
אני מעדיף להעביר במייל את כל הפרטים או בשיחה בנייד
-
זה עתה סיימנו טיול ג'יפים בנהיגה עצמיתפורסם בפורום טיולים לשומרי מסורת ודתיים
קירגיסטאן טיול מדהים עם פבל ואחותו יבגניה. תושבי המקום דוברי עברית. התארגנו עם כלים ואוכל כשר. למדו לבד את דרישות הכשרות. בכל יום אוכל אחר וטעים. שני צעירים עם נשמה יהודית גדולה. מוממלץ עם כל הלב.
פרטים בפייסבוק תחת השם פבל גולדשטיין או בנייד שלי. 0505557487 יעקב אגוזי. אחד הטיולים המרתקים שעשינו אי פעם
-
RE: עזרה בתיכנון טיול בנמיביהפורסם בפורום אפריקה
אנחנו יוצאים לנמיביה ב- 11 ליוני, טיול ג’יפים עם 10 זוגות באמצעות ועם אהרון בנאקוט,
-
טיול לפרו ובוליביהפורסם בפורום דרום אמריקה
זה עתה חזרנו מטיול מרתק באמצעות חברת Condor Travel חברה מדהימה בפרו, אשר בנתה לנו מסלול לשלושה שבועות, עם כל האופרציה של רכב, מלונות וארוחות והעברות ממלון לשדה ולהפך.
להלן אתר החברה:condortravel
שרות מדהים, רשת שליטה בכל דרום אמריקה עם אוטובוסים ומיניבוסים של החברה, צוות מדריכים מקומיים מדהימים.
מי שרוצה פרטים נוספים, מוזמן להתקשר לנייד שלי:5557487 050
-
שותפה לטיול קירגיסטאן (בשם ידידה דתיה)פורסם בפורום אירופה
עבור ידידה: שומרת מסורת, אוהבת הרפתקאות, צעירה בגופה ובנפשה, מחפשת שותפה שומרת מסורת לטיול לקירגיסטאן.יציאה ב 25 ליולי לאחד עשר יום.לפרטים:0543744156.תודה
-
מחפשים זוג לטיול יונאן ובורמה -דחוףפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אנחנו 6 זוגות היוצאים ב- 25 לאוקטובר (בעוד שבועיים וחצי) לטיול של 18 יום - שבוע ביונאן שבחבל סין ושבועיים לבורמה.
לצערנו, נאלץ זוג אחד לבטל הנסיעה עקב בעיות בריאותיות פתאומיות.
אני יודע שזה מאד צפוף אבל אולי נמצא זוג (מבוגר) המעוניין להצטרף.
מי שמעוניין ומסוגל להצטרף, אשמח לקבלו באהבה
0505557487
-
אל-קמיניטו דל ריי - מלגה ספרדפורסם בפורום אירופה
אשמח לקבל מידע כיצד מתאמים כניסה לאתר, ידוע לי שמדובר בהמתנה של חודשים.
אם משהו כבר ביקר במקום, אשמח לקבל כתובת מייל או אינטרנט לטיול
תודה
-
מדריך דובר עברית בבורמהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אנחנו מתכננים טיול של מספר זוגות, לבורמה בסוף אוקטובר השנה.
אנחנו מחפשים מדריך מקומי דובר עברית.
אם מישהו מכיר, אשמח לקבל הפרטים וכמובן פרטי התקשרות אתו.