ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. ורד בד
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 5
    • עוקבים 0
    • נושאים 21
    • פוסטים 133
    • הגבוה ביותר 12
    • קבוצות 0

ורד בד

@ורד בד

20
    מוניטין
    249
    צפיות בפרופיל
    133
    פוסטים
    0
    עוקבים
    5
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3115829 גיל 56

ורד בד הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי ורד בד

• צפון איטליה וטירול באוקטובר

סוף סוף ואחרי פעמיים שנמחקו לי הטויוטות ,  מתכבדת לשתף אתכם בסיכום הטיול שלנו בחגי תשרי בצפון איטליה וטירול 

זה הזמן להזכר בנופי איטליה המקסימים , בימים טובים טרום קורונה . ויוה איטליה . בריאות לכולם שנזכה לחזור בקרוב לטייל ולהינות מכל היופי הזה 

https://www.lametayel.co.il/posts/r2p0wj

פורסם בפורום טיולי משפחות
      ורד בד
      ורד בד
    • בלוג טיול משפחתי לפלורידה בפסח

https://www.lametayel.co.il/%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%94+++%D7%A7%D7%99%D7%96+%D7%9E%D7

מוזמנים לקרוא חוויות וטיפים מתכנון וטיול משפחתי בפלורידה ושייט לקריביים  , במסלול גם קצת מחוץ למסלול השגרתי המוכר . תהנו 

%A2%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA+%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%99+%D7%95%D7%95%D7%90%D7%A6%D7%99+%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9C%D7%A0%D7%93%D7%95+%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%98+%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%99%D7%99%D7%9D

ורד בד
      ורד בד
    • RE: נסיעה בחופשת החגים לפלורידה (מיאמי+אורלנדו+ קרוז בקראריבים)

אגב גם באורלנדו יש אאוטלטים מעולים שלא נופלים ברמה מאלו של מיאמי ...

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ורד בד
      ורד בד

@מוני בדיוק מה שהתכוונתי לומר חחח ..אז ככה אני מציעה להוסיף עוד יום באיזור של מרתון - ז"א לאחר השכרת הרכב במיאמי - תלונו 2 לילות באיזור מרתון . יש המון מה לעשות וחבל לבלות רוב הזמן בנסיעות או בשופינג . יש לכם כבר יום לשופינג אז לא צריך יום שלם לדולפין מול - אתם כבר בחו"ל ...תהנו מהדברים המיוחדים שיש לאיזור להציע . את ה 1.10 לא כל כך הבנתי - הנסיעה לפורט לודרדייל לדעתי זה כמה שעות לא ? לא זוכרת בדיוק ...עליה לאוניה זה כבר בבוקר ..לא תספיקו מימאמי או שיהיה לחוץ . כדאי להגיע ב 30.9 בערב לפורט לודרדייל ולהגיע לאוניה בנחת בבוקר וכמה שיותר מוקדם עדיף .ניתן לעלות לפני שעת הצק אין הרשמית ..

לגבי אורלנדו - לא אהבנו את האנימל קינדום ולמה ? כי הגענו אליו אחרי הפארקים של יוניברסל . הייתי מעדיפה לעשות את 3 הפארקים של יוניברסל .

אנחנו היינו בסוואגראס מול ביום הטיס ה הביתה . שהייתה בצהריים כמה שעות זה מספיק . אם אפשר תשארו עוד יום באורלנדו ותחזרו ב 13.10 בערב למיאמי .. תהנו

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ורד בד
      ורד בד
    • RE: קליפורניה בסוכות

היי . חזרנו בדיוק מטיול עם 2 מתבגרים לפני גיוס מקליפורניה . אנסה קצת לעזור . ומראש אומרת זה הכל מהחוויה האישית שלנו - קודם כל לגבי סן פרנסיסקו - הייתי ממליצה ללון באיזור הפישרמנס וורף - אנחנו לנו במלון בשם Colombus motor Inn ואני ממליצה עליו דקות הליכה מרחוב לומברד - ומהמזח ואלקטרז . יש שם המון מסעדות והתרחשות . דקות הליכה גם מצ'יאנה טאון . לא מבינה את הרעיון לטוס ללוס אנגלס - זה נסיעה של כ 4 שעות ישר ועדיף בכביש 1 עם עצירה במונטריי המהממת ובמורו ביי - ואז תעשו טרקטורונים באיזור פיזמו ביץ - החברה מאוד נהנו מזה !!! יקר ושווה . 2 לילות שווים לגמרי . לגבי לוס אנג'לס - היינו 4 לילות וביקרנו ביוניברסל ובסיקס פלאגס ( וזה המלצה רותחת !!! המקום שהמתבגרים הכי נהנו בו ) . וניס ביץ טיילת מגעילה ממש לא הייתי בזבזת עליה זמן . אולי הייתי מבקרת במזח של סנטה מוניקה אבל גם לא נרשמה התלהבות . בכלל ל"א לא מרשימה בלשון המעטה והייתי מוותרת על השהות בה למעט ביקור בפארקים . והייתי מסיימת בלאס וגאס בנופש מפנק - ממליצה על לינה קצת מחוץ לסטריפ אנחנו לנו במלון קונקד בריזורט וורלד . מומלץ . לא היינו ביוסמיטי וכיוצא בזה כי הגענו מהרוקיז הקנדיים . אבל יכולה לומר שהחבר'ה לא הייו בעניין של טיולי הליכה בטבע ... נב - במונטריי עשינו שייט לציפייה בלוויתנים - נהדר !! פשוט חוויה

סעו ותהנו

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ורד בד
      ורד בד
    • RE: העברת מזוודות בטיסת המשך מהירדנים לתאיי איירוויז

בסיכום – היום שוחחתי טלפונית עם נציג רויאל – יש להם הסכם העברת מזוודות עם תאיי . עם בנגקוק אייר – אין אפשרות כזו . 

בצ’ק אין לטיסה יש לציין את טיסת ההמשך ולתייג את המזוודות כנדרש . 

נמסר לי שיש לוודא שתאיי אייר אכן טסים באותו יום ואז הכל בסדר . 

תודה לעונים וטיול נעים לכולם .

פורסם בפורום תאילנד
      ורד בד
      ורד בד
    • RE: היער השחור בדצמבר

היי ריקי , לפארק אירופה מספיק יום 1 בהחלט . בטח יהיה קר וקשה להשאר כל היום בחוץ .. 

לגבי השלג – אנחנו נסענו לטיטליס – אבל זה היה בקיץ – אממה הוא נפלא לילדים יש החלקה על הקרח , אבובים , גשר תלוי , מערת קרח , עוברים מספר רכבלים . רק ביום בהיר קחו בחשבון נסיעה ארוכה וגם קצת יקר אבל המחיר שווה . כמו כן , תבדקי המתחם השעשועי שלג לילדים פתוח בחורף . גם בפלדברג יש אתר סקי פעיל בחורף – אבל כאמור זה תלוי בשלג .. תהנו !!! בטח יהיה מקסים עם שווקי חג המולד . 

פורסם בפורום אירופה
      ורד בד
      ורד בד
    • RE: המלצה לטיול בבקשה !

יש המון מה לעשות בקוסטה ריקה עם ילדים . וגם הטיסות מארהב נוחות . שכרו רכב וטיילו – המון חיות , טבע , פארקי מים וכיף שמתאים גם לקטנים . או שפשוט תשארו באיזור של לה פורטונה לשבוע 

לדעתי אידאלי ממש . 

ורד בד
      ורד בד
    • RE: ויזה וטיסה למרקש

@tkfxxuph

כמה עלה לכם הכרטיס ? מתכננת גם טיול באוקטובר . אם הייתם בטיול עצמאי אשמח לקבל פרטים . תודה רבה 

פורסם בפורום אפריקה
      ורד בד
      ורד בד
    • RE: טיול משפחתי לגארדה ולדולומיטים - מסלול + התלבטויות

היי חזרנו מאיטליה עם מתבגרים . לדעתי בהחלט להשאר יומיים להינות מרחצה באגם , טיול בסרמיונה וכיוב’ . כן הייתי מוותרת על המונטה באלדו כמו שאמרת . 

לגבי מפלי מולינה – גם הייתי מוותרת המתבגרים שלי פחות אהבו את המסלול בהחלט מזכיר את נחלי הצפון . מדובר בעלייה תלולה בחזרה אני מאמינה שבחום הקיץ זה לא פשוט בכלל . תעשו את הגרדה לנד ועוד יום נופש שיטו בעיירות . אנחנו שכרנו סירת מירוץ לשעה והיה משגע ! 

ורד בד
      ורד בד

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ורד בד

• RE: קליפורניה בסוכות

היי . חזרנו בדיוק מטיול עם 2 מתבגרים לפני גיוס מקליפורניה . אנסה קצת לעזור . ומראש אומרת זה הכל מהחוויה האישית שלנו - קודם כל לגבי סן פרנסיסקו - הייתי ממליצה ללון באיזור הפישרמנס וורף - אנחנו לנו במלון בשם Colombus motor Inn ואני ממליצה עליו דקות הליכה מרחוב לומברד - ומהמזח ואלקטרז . יש שם המון מסעדות והתרחשות . דקות הליכה גם מצ'יאנה טאון . לא מבינה את הרעיון לטוס ללוס אנגלס - זה נסיעה של כ 4 שעות ישר ועדיף בכביש 1 עם עצירה במונטריי המהממת ובמורו ביי - ואז תעשו טרקטורונים באיזור פיזמו ביץ - החברה מאוד נהנו מזה !!! יקר ושווה . 2 לילות שווים לגמרי . לגבי לוס אנג'לס - היינו 4 לילות וביקרנו ביוניברסל ובסיקס פלאגס ( וזה המלצה רותחת !!! המקום שהמתבגרים הכי נהנו בו ) . וניס ביץ טיילת מגעילה ממש לא הייתי בזבזת עליה זמן . אולי הייתי מבקרת במזח של סנטה מוניקה אבל גם לא נרשמה התלהבות . בכלל ל"א לא מרשימה בלשון המעטה והייתי מוותרת על השהות בה למעט ביקור בפארקים . והייתי מסיימת בלאס וגאס בנופש מפנק - ממליצה על לינה קצת מחוץ לסטריפ אנחנו לנו במלון קונקד בריזורט וורלד . מומלץ . לא היינו ביוסמיטי וכיוצא בזה כי הגענו מהרוקיז הקנדיים . אבל יכולה לומר שהחבר'ה לא הייו בעניין של טיולי הליכה בטבע ... נב - במונטריי עשינו שייט לציפייה בלוויתנים - נהדר !! פשוט חוויה

סעו ותהנו

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ורד בד
      ורד בד
    • RE: הרוקים הקנדים

אנחנו נלון ב becker’s chalets . כתבי להם מייל הם עונים מהר

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ורד בד
      ורד בד
    • RE: מידע והמלצות על מונטריי - קליפורניה

בלוג מעולה !!! תודה רבה! באת לי בול בזמן . לגזור ולשמור

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ורד בד
      ורד בד

אגב גם באורלנדו יש אאוטלטים מעולים שלא נופלים ברמה מאלו של מיאמי ...

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ורד בד
      ורד בד

@מוני בדיוק מה שהתכוונתי לומר חחח ..אז ככה אני מציעה להוסיף עוד יום באיזור של מרתון - ז"א לאחר השכרת הרכב במיאמי - תלונו 2 לילות באיזור מרתון . יש המון מה לעשות וחבל לבלות רוב הזמן בנסיעות או בשופינג . יש לכם כבר יום לשופינג אז לא צריך יום שלם לדולפין מול - אתם כבר בחו"ל ...תהנו מהדברים המיוחדים שיש לאיזור להציע . את ה 1.10 לא כל כך הבנתי - הנסיעה לפורט לודרדייל לדעתי זה כמה שעות לא ? לא זוכרת בדיוק ...עליה לאוניה זה כבר בבוקר ..לא תספיקו מימאמי או שיהיה לחוץ . כדאי להגיע ב 30.9 בערב לפורט לודרדייל ולהגיע לאוניה בנחת בבוקר וכמה שיותר מוקדם עדיף .ניתן לעלות לפני שעת הצק אין הרשמית ..

לגבי אורלנדו - לא אהבנו את האנימל קינדום ולמה ? כי הגענו אליו אחרי הפארקים של יוניברסל . הייתי מעדיפה לעשות את 3 הפארקים של יוניברסל .

אנחנו היינו בסוואגראס מול ביום הטיס ה הביתה . שהייתה בצהריים כמה שעות זה מספיק . אם אפשר תשארו עוד יום באורלנדו ותחזרו ב 13.10 בערב למיאמי .. תהנו

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ורד בד
      ורד בד
    • הבלוג שלי על פלורידה

בדיוק ראיתי ששמתם את הקישור לבלוג שלי על פלורידה במומלצים 😊 תודה רבה זה כיף גדול . עזרתם מאוד בתכנון הטיול . שמחה להחזיר לכולם ולכל מי שמתכנן טיול בפלורידה -תהנו מלא !

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ורד בד
      ורד בד
    • RE: כפתור החזרה לא פועל האם רק אצלי או גם אצלכם?

עובד -יום כן יום לא יום למה לא חחחח

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ורד בד
      ורד בד
    • RE: עזרה בתכנון טיול

היי מוזמנים לבקר בבלוג שלי בו יש סיכום על הטיול שלנו בפלורידה הכולל שייט ממיאמי וטיול בפלורידה . תוכלו לקחת רעיונות למרות שאנחנו טיילנו עם ילדים . תהנו מאוד !

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ורד בד
      ורד בד
    • הרוקיז הקנדיים - קישור שלא נפתח

יולי 2015-כחול וירוק במערב קנדה- חלק א' nilih

יולי 2015- כחול וירוק ברוקיס הקנדיים-חלק ב' nilih

היי לכם אשמח אם תוכלו לשחזר את הקישורים הנל - הם לא נפתחים תודה מראש

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ורד בד
      ורד בד
    • הרוקיז הקנדיים - קלגרי מעגלי -מסלול 10 ימים

היי לכולם

בעזרתכם האדיבה מתגבש מסלול והוזמנו כבר חלק ממקומות הלינה . אשמח לעצתכם לגבי 2 אפשרויות למסלול .

המסלול 10 ימים נטו מתחיל ומסתיים בקלגרי . מועד הלינה בג'ספר לא גמיש, הוזמנה לינה ל 3 לילות = ימים5-7

מתלבטת בעיקר לגבי החלוקה בין בנף ללייק לואיז בתחילת ובסיום המסלול .

האם כדאי לחלק בסיום ג'ספר את הדרך חזרה ללייק לואיז ובנף ?

אשמח לעצתכם הטובה

אופציה 1 -

יום 1 -קלגרי -בנף- הגעה מאוחרת לבנף -לינה בבנף

יום 2-4-לייק לואיז(3 לילות )

יום 5-7-ג'ספר(3 לילות)

יום 8-10-בנף (2 לילות )

אופציה 2 -

יום1-2:בנף(2 לילות)

יום3-4 - לייק לואיז (2 לילות )

יום5-7- ג'ספר ( 3 לילות)

יום 7- לייק לואיז (לילה 1)

יום 8 - בנף (לילה 1 )