ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מ.ב.ח.
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 1
    • עוקבים 0
    • נושאים 21
    • פוסטים 34
    • הגבוה ביותר 2
    • קבוצות 0

מ.ב.ח.

@מ.ב.ח.

3
    מוניטין
    16
    צפיות בפרופיל
    34
    פוסטים
    0
    עוקבים
    1
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3148394 גיל 56

מ.ב.ח. הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מ.ב.ח.

• RE: נסיעה באוטובוס מניו יורק לוושינגטון

לאחר הנסיעה באוטובוס (ולאחר שכבר חזרנו ארצה) אני יכול להמליץ עליו בלב שקט. נסענו באוטובוס של מגהבוס שיוצא מרח' 34 בין השדרה האחת עשרה לשתיים עשרה, פחות מחמש דקות הליכה מתחנת הסאבוויי של הדסון-יארדס (התחנה הסופית של קו S), כך שההגעה למקום היתה קלה מאד. מאחר והקדמנו אפשרו לנו לעלות על האוטובוס המוקדם יותר תמורת תשלום של חמישה דולרים לנוסע. הנסיעה עצמה הייתה נוחה מאד ולא צפופה, השירות מצויין. והתחנה הסופית היתה ביוניון סטיישן, וושינגטון. המגרעת היחידה שאני יכול להצביע עליה היא שהנסיעה ארוכה יותר (ארבע שעות לעומת כשלוש שעות ברכבת) אבל מעבר לכך החווייה היתה חיובית לגמרי.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מ.ב.ח.
      מ.ב.ח.
    • RE: תוקף דרכון לכניסה לארה"ב

@reuben13 תודה רבה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מ.ב.ח.
      מ.ב.ח.

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מ.ב.ח.

• RE: ביטוח רפואי לאשה מבוגרת עם עבר רפואי מורכב

@רוני-סופר עשרה ימים

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מ.ב.ח.
      מ.ב.ח.
    • ביטוח רפואי לאשה מבוגרת עם עבר רפואי מורכב

אנחנו מנסים להשיג ביטוח רפואי לאשה בת 80 שעברה בשנה האחרונה ניתוחים וטיפולים רפואיים. האם מי מהקוראים יכול להמליץ על סוכן ביטוח המתמחה בסוג כזה של מקרים.
      תודה מראש לעונים

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מ.ב.ח.
      מ.ב.ח.
    • טביעות אצבע בביקורת הגבולות

שאלה מעט ספציפית אבל אולי מישהו מהמומחים יוכל לעזור.

בת משפחה בת 80 איבדה באחרונה את הקצוות של שלוש אצבעות בידה השמאלית. יש לה דרכון ביומטרי, האם אתם צופים קושי או בעיה בכניסה לארה"ב?

הויזה הישנה שלה פגה בקרוב, האם במצב כזה יש עדיפות לויזה על פני ESTA או להפך?

תודה מראש לעונים

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מ.ב.ח.
      מ.ב.ח.
    • קונקשן ב-JFK

שאלה למומחים,

אני אמור לנחות ביום רביעי הקרוב JFK בטרמינל 4 בשעה 04:55 (טיסת אל על, כמובן על כל ההסתייגויות בנוגע למצב). אני אמור לעלות על טיסה (פנימית) מטרמיל 5 בשעה 8. האם טווח הזמן סביר? אני שואל כי יש לי זיכרון עמום על כך שההגירה ב-JFK נפתחת רק ב-6...

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מ.ב.ח.
      מ.ב.ח.
    • RE: ויזה או ESTA

תודה רבה למשיבים

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מ.ב.ח.
      מ.ב.ח.
    • ויזה או ESTA

ברשותי דרכון ביומטרי וויזה (בדרכון הישן) עד לשנת 2025. האם יש איזושהי סיבה למלא את ה- ESTA לקראת נסיעה הקיץ במקום להשתמש בויזה?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מ.ב.ח.
      מ.ב.ח.
    • RE: משדה התעופה לעיר - ניו יורק

הדרך המוצלחת (והזולה) ביותר להגיע מניארק למנהטן, לטעמי, היא ברכבת. ממשיכים באייר-טריין עד לתחנה האחרונה שלה ושם רוכשים כרטיס רכבת ב13$, לאחר נסיעה של כ 25 דק' מגיעים לתחנת פן סטיישן במנהטן. החיסרון היחיד הוא העובדה שמדובר ברכבת שאינה מיועדת מלכתחילה לבעלי מזוודות גדולות, עם זאת ההגעה לרכבת אינה כרוכה במדרגות, ובהחלט אפשר להסתרדר גם עם מזוודות גדולות (מניסיון). הנסיעה זולה, מהירה, אין סכנת התקעות בפקקים ומגיעים למרכז מנהטן.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מ.ב.ח.
      מ.ב.ח.
    • RE: נסיעה באוטובוס מניו יורק לוושינגטון

לאחר הנסיעה באוטובוס (ולאחר שכבר חזרנו ארצה) אני יכול להמליץ עליו בלב שקט. נסענו באוטובוס של מגהבוס שיוצא מרח' 34 בין השדרה האחת עשרה לשתיים עשרה, פחות מחמש דקות הליכה מתחנת הסאבוויי של הדסון-יארדס (התחנה הסופית של קו S), כך שההגעה למקום היתה קלה מאד. מאחר והקדמנו אפשרו לנו לעלות על האוטובוס המוקדם יותר תמורת תשלום של חמישה דולרים לנוסע. הנסיעה עצמה הייתה נוחה מאד ולא צפופה, השירות מצויין. והתחנה הסופית היתה ביוניון סטיישן, וושינגטון. המגרעת היחידה שאני יכול להצביע עליה היא שהנסיעה ארוכה יותר (ארבע שעות לעומת כשלוש שעות ברכבת) אבל מעבר לכך החווייה היתה חיובית לגמרי.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מ.ב.ח.
      מ.ב.ח.
    • מונית מוושינגטון לשדה התעופה דולס

מחפש נהג או חברת הסעות מומלצת בוושינגטון להסעה מהמלון לשדה התעופה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מ.ב.ח.
      מ.ב.ח.
    • נסיעה באוטובוס מניו יורק לוושינגטון

יש למישהו ניסיון עם נסיעה באוטובוס מניו יורק לוושינגטון? המחיר לנסיעה זוגית ברכבת לעוד עשרה ימים עומדת כעת על למעלה מ-300 דולר

פורסם בפורום צפון אמריקה
      מ.ב.ח.
      מ.ב.ח.