נסיעה באוטובוס מניו יורק לוושינגטון
-
יש למישהו ניסיון עם נסיעה באוטובוס מניו יורק לוושינגטון? המחיר לנסיעה זוגית ברכבת לעוד עשרה ימים עומדת כעת על למעלה מ-300 דולר
-
אין לי ניסיון אבל לפי מה שקראתי, חברת מגאבאס היא מעולה, לפעמים עולה דולר אחד למי שמזמין הרבה זמן מראש, כמה שמזמינים מוקדם יותר, כך המחיר זול יותר
-
@מ-ב-ח תנסו לבדוק באתר wanderu.com
זה אתר שמרכז המון חברות אוטובוסים ורכבות
-
השתמשתי הרבה במגאבאס מבוסטון לנ.י. ואני יודע, כי ראיתי, שהם מריצים קווים לוושינגטון.
אכן נסיעה זולה. לגבי מחיר הדולר - אל תצפו. זה מאד נדיר, ולי מעולם (נסעתי לא מעט) לא יצא הדולר. אבל גם 40 או 50 זה עדיין זול.
טיפים:
- תבואו מוקדם מאד להיות הראשונים בתור. המקומות בשורה הראשונה למעלה הם הטובים ביותר.
ככל שתאחרו, תשבו מאחור יותר עד לתאי השירותים בסוף.
- לעמידה בתור תביאו מים ומגן נגד שמש/גשם.
-
תנסו לבדוק על רכבת מנמל התעופה ניו-ארק. אליו אפשר להגיע בקלות גם ברכבת מפן סטיישן.
יש רכבות ישירות מניו-ארק לוושינגטון.
העלות בהזמנה מספר חודשים מראש עמדה על פחות מ - 50$. שווה בדיקה!
-
האוטובוסים אמינים ונוחים. הרכבת הרבה יתר מרווחת ומפנקת. אבל אין שום סיבה לשלם יותר מ $30 לכיוון https://www.gotobus.com/bus/search?client=&target=&gid=&isMobile=&departureNearby=0&arrivalNearby=0&departureCity=New+York%2C+NY&arrivalCity=Washington%2C+DC&departureDate=2022-07-25&returnDate=&adult=1&child=0
-
האוטובוסים אמינים ונוחים. הרכבת הרבה יתר מרווחת ומפנקת. אבל אין שום סיבה לשלם יותר מ $30 לכיוון https://www.gotobus.com/bus/search?client=&target=&gid=&isMobile=&departureNearby=0&arrivalNearby=0&departureCity=New+York%2C+NY&arrivalCity=Washington%2C+DC&departureDate=2022-07-25&returnDate=&adult=1&child=0
-
לאחר הנסיעה באוטובוס (ולאחר שכבר חזרנו ארצה) אני יכול להמליץ עליו בלב שקט. נסענו באוטובוס של מגהבוס שיוצא מרח' 34 בין השדרה האחת עשרה לשתיים עשרה, פחות מחמש דקות הליכה מתחנת הסאבוויי של הדסון-יארדס (התחנה הסופית של קו S), כך שההגעה למקום היתה קלה מאד. מאחר והקדמנו אפשרו לנו לעלות על האוטובוס המוקדם יותר תמורת תשלום של חמישה דולרים לנוסע. הנסיעה עצמה הייתה נוחה מאד ולא צפופה, השירות מצויין. והתחנה הסופית היתה ביוניון סטיישן, וושינגטון. המגרעת היחידה שאני יכול להצביע עליה היא שהנסיעה ארוכה יותר (ארבע שעות לעומת כשלוש שעות ברכבת) אבל מעבר לכך החווייה היתה חיובית לגמרי.