פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי rchacham
-
מלון בבנגקוק- רנסנס או אמאריפורסם בפורום תאילנד
שלום לכולם,
אני מתלבטת בין הרנסנס ובין האמארי- אשמח לעצות ממי שמכיר
-
אשמח להמלצה למלון בצרוונג בקוסמויפורסם בפורום תאילנד
היי
שתי בנות מגיעות בתחילת אוקטובר לחמישה ימים. עדיפות למלון באזור המרכזי, ליד הקניון/ חבד. מרחק הליכה מלון עם חוף, מלון מפנק. הייתי לפני שנתיים בסנטרה, שוקלת לחזור לשם. השאלה אם אין מלון טוב יותר/ מפנק יותר?
-
RE: המלצה למלונות בבנגקוק וקוסמויפורסם בפורום תאילנדהמלצה למלונות בבנגקוק וקוסמוי
תודה רבה, הקישור מעולה. מסייע מאד לשומרי הכשרות. חג שמח
-
המלצה למלונות בבנגקוק וקוסמויפורסם בפורום תאילנד
היי,
מחפשת מלון הכי טוב שאפשר למצוא ליד בית חבד בקוסמוי.
וכן המלצות למלון מעולה בבנגקוק.
תודה מראש
-
בוקרשט בשבוע הבא, לבדפורסם בפורום אירופה
היי,
אני מגיעה בשבוע הבא לעבודה בבוקרשט ל 3 ימים, בין הפגישות יש לי גם זמן לטיול (עד כמה שמזג האויר מאפשר)
אשמח להמלצות...
-
RE: המלצה לסופ"ש איפשהוא במזרח (מרחק טיסה מבנקוק קצרה)פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקהמלצה לסופ"ש איפשהוא במזרח (מרחק טיסה מבנקוק קצרה)
ד״ש חמה משדרות... אגב גם את בית שאן אני מכירה די טוב...
אשמח לשמוע המלצות גם בתוך תאילנד, ממש לא התיימרתי להכיר את כולה, פשוט מחפשת משהו קצת שונה ולא לחזור על אותם דברים שעשיתי כבר יותר מידי פעמים.
לא היה כאן אפילו שמץ של יהירות, מתנצלת אם הובנתי אחרת.
-
RE: המלצה לסופ"ש איפשהוא במזרח (מרחק טיסה מבנקוק קצרה)פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקהמלצה לסופ"ש איפשהוא במזרח (מרחק טיסה מבנקוק קצרה)
תודה על התשובות,
מה לגבי ויטנאם? סייגון? הנוי? משהו אחר?
אשמח לשמוע את דעתכם.
-
RE: מלון איסטין מקסןפורסם בפורום תאילנדמלון איסטין מקסן
היי,
שהיתי במלון הזה בטיול לפני שנתיים בהמלצת המרכז למטייל,
המלון עצמו טוב בסה"כ, אבל הסביבה ממש ממש לא מומלצת. בערב חשוכה מאד ולא נעימה, ה"נוף" הוא למחלף המטורף של ההיי ווי ואין הרבה מה לעשות בסביבה.
יש שם קניון ו"שוק" קרובים יחסית (רבע שעה הליכה) אבל הם נסגרים בשעה 18:00 בערב.
אם רוצים מלון ממש מוצלח הוא מלון איסטין גרנד הוטל- ששוכן באזור העיסקי, קצת יותר יקר, אבל נמצא דקה מתחנת הרכבת שמוליכה לכל מרכזי הקניות.
בעקרון שווה לקחת מלון ליד הרכבת, ובעזרתה להתנייד לכל אזורי הקניות (לא ניתן להגיע איתה לאזור ההקאו סאן)
-
המלצה לסופ"ש איפשהוא במזרח (מרחק טיסה מבנקוק קצרה)פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום לכולם,
אני מגיעה לבנגקוק לצורך עבודה בתחילת חודש נובמבר, יש לי זמן פנוי "להעביר" מיום חמישי בצהריים ועד שבת בלילה (אז יוצאת הטיסה לארץ).
מאחר ובפעמים קודמות כבר "חרשנו" את בנגקוק, וגם את תאילנד, חשבנו לקחת טיסה קצרה ליעד חדש.
שקלנו את קמבודיה- אבל ממה שקראתי זה בעיקר מקדשים וזה פחות מעניין אותנו, יותר מעניין - שווקים יפים, ואטרקציות מיוחדות.
אשמח לרעיונות והמלצות...
תודה מראש