תודה רבה על התשובה המפורטת!
מה לגבי תחבורה ציבורית? אנחנו נהיה ללא רכב.
יש תחבורה נוחה משדה התעופה לטאורמינה?
מה אתה אומר על יומיים בטאורמינה ויומיים בפלרמו? נוח להתנייד בין הערים האלו בתחב"צ?
אחרון חביב- באיזו עיר יש שוק ששווה לטייל בו?
תודה רבה על התשובה המפורטת!
מה לגבי תחבורה ציבורית? אנחנו נהיה ללא רכב.
יש תחבורה נוחה משדה התעופה לטאורמינה?
מה אתה אומר על יומיים בטאורמינה ויומיים בפלרמו? נוח להתנייד בין הערים האלו בתחב"צ?
אחרון חביב- באיזו עיר יש שוק ששווה לטייל בו?
היי, אשמח להמלצות למקומות לטייל בהם בקטניה.
בנוסף, הייתם מציעים לבקר בפלרמו או במקומות נוספים באי? איך אפשר להגיע מקטניה לפלרמו? תודה!
אהלן,
אני נוסע עוד חודש וחצי לקפריסין ורציתי לשאול איזה סוג שקע קיים שם?
חוץ מזה, אני אישן בלרנקה ולימסול ואהיה פנוי בעיקר בערבים.
למישהו יש הצעות למועדונים/מקומות לצאת מומלצים?
תודה וחג שמח!
אהלן,
אנחנו שני חברים שרוצים לטוס בחודש אוגוסט/ ספטמבר
איפה מומלץ לטייל באירופה? חשבנו על ברלין או ברצלונה
תודה!
אהלן לכולם,
ייתכן ואסע להאנוי לשבוע(מטעם תוכנית כלשהי) ורציתי לשאול לגבי האוכל שם.
האם יש מסעדות מערביות? מה רמת התברואה שם?
חשוב לציין שאני סובל מקיבה רגישה מאוד והמזון הוא שיקול חשוב בשבילי מאוד.
תודה!
שלום רב,
אני ואחי(בני 24 ו-18) רוצים לטוס בין 3-5 לחו"ל.
ההתלבטות שלנו היא לגבי ברלין(חשבנו גם לשלב את אמסטרדם, השאלה היא אם יהיה מספיק זמן), ברצלונה או כרתים
חשוב לנו חיי לילה, לטעום מהתרבות המקומית ולטייל קצת.
המלצות על הוסטלים(הבנתי שבברלין יש הוסטלים טובים) או מלונות שיש גם בהם צעירים( וגם ישראלים כדי שנוכל אולי לחבור אליהם) במיוחד יתקבלו בשמחה, כנ"ל לגבי אטרקציות(קראתי בלמטייל) ואתרים זולים לדילים.
תודה רבה וחג שמח
מה הטווח מחירים ה"נורמלי" פחות או יותר לכרטיס? איך מוודאים שאין שינויים בכרטיס?
(הבנתי שכרטיס הלוך ושוב עולה פלוס מינוס 2000 דולר)
אם לא אינטרנט, איזה חברות מומלצות? כמה עמלת סוכן נהוג לגבות?
(הייתי בארה"ב והייתי מזמין כרטיסים פנימיים דרך האינטרנט וזה חסך הרבה אבל אף פעם לא הזמנתי מהארץ לחו"ל ובמיוחד לטיול כזה דרך האינטרנט, ככה שאני אשמח לשמוע על מיני דברים שכדאי לשים לב אליהם)
לאחר קריאה קלה בפורום, הבנתי שזה לא כ"כ בעיה להגיש בקשה לויזה באוסטרליה בכוחות עצמי אז החלטתי לנסות.
יש לי הרבה שאלות- אני אשמח אם תוכלו לענות לי במה שאתם יכולים:)
1. זה לא "מאוחר" מדי להגיש בקשה ביחס לעונה נכון?- אני רוצה לנסוע בסביבות אוקטובר-נובמבר ועוד לא הזמנתי כרטיס טיסה. הבנתי שהמחיר תלויי מתי מזמינים את הכרטיס טיסה, ככה שזה יכול לצאת לי קצת יותר יקר אם אני רוצה לנסוע באוקטובר-נובמבר.
2. בשאלה 19 שואלים "מה מטרתך שהייתך במיקום הנוכחי שלך ומהו סטטוס הויזה שלך?" אני כרגע בארץ- אז לרשום ארץ לידה ומגורי קבע?
3. בשאלה 26 שואלים "האם סביר שתיסע מאוסטרליה לארץ אחרת ותשוב לאוסטרליה?"- כרגע לא נראה לי שאני אסע לניו זילנד או לארצות אחרות מסביב אבל אלה דברים שיכולים להשתנות כשאהיה שם, מה עדיף לרשום?
4. בשאלה "מהי מטרתך ביקורך באוסטרליה?"- אם אני ארשום טיול זה מספיק? למה הכוונה בשאלה "רשום פרטים בעלי משמעות מיוחדת אודות ביקורך?"
5. בחלק E שואלים אם הייתי בארץ מסויימת לשהות של 3 חודשים ומעלה. ת'כלס הייתי בארה"ב 3 חודשים פחות 4 ימים, צריך לציין את זה? זה יכול להגדיל לי את הסיכויים שהייתה לי ויזה לארה"ב?
6.בשאלה על שירות צבאי, כן שירתתי, אז מה לרשום בהרחבה?(עשיתי טירונות כלל צהלי 02 והייתי חובש, לא היה לי נשק בשירות)
7. מבחינת מצב תעסוקתי- אני אתפטר מהעבודה שלי ברגע שאסע(אני עובד בה 3 חודשים) מבחינת וותק בעבודה הם יכולים לברר? עוד לא הודעתי למעסיקים שלי על סיום עבודה, הם יכולים לפנות אליהם?
8. לגבי מימון- אני מממן את עצמי, חסכתי לזה כסף- פשוט לרשום את זה?
9. במידע נוסף יש משהו שיכול להיות רלוונטי שכדאי לי להוסיף?
שלום לכולם, רציתי לשאול כמה דברים
1. האם יוני-אוקטובר(מדבר על שנה הבאה כמובן) הן עונות טובות לאוסטרליה?
2. האם הטרקים בנ"ז דומים לטרקים בדר' אמריקה?(מבחינת קושי, האם ניתן לטייל בקבוצות מאורגנות כמו בפרו לדוגמה, האם הטרקים נמצאים במקומות שנגישים לעזרה ראשונה, מבחינת ציוד- צריך להצטייד מראש?)
3. אם אני לא חובב טרקים מושבע אלא טיולי יום-יומיים גג, כדאי לטייל בנ"ז?
תודה רבה:)
שלום חברים,
רציתי לדעת מה העונות הטובות לטוס בהן לחוף המזרחי והמערבי באוסטרליה?