התאכסנתי במלון לפני כמה שנים עם אשתי ושלושה ילדים.
מלון ברמה גבוהה מיקום על טיימס סקוור – מחיר בהתאם.
אין מה ליפול פה
התאכסנתי במלון לפני כמה שנים עם אשתי ושלושה ילדים.
מלון ברמה גבוהה מיקום על טיימס סקוור – מחיר בהתאם.
אין מה ליפול פה
אחרי סעיף 3 דיי קיבעת את הכל
לא יודע כמה אנשים אתם, אבל בגדול טיסה תהיה הדרך המהירה, הנוחה, הפשוטה והזולה ביותר (תלוי בכמה אנשים אתם)
היי
אני לעולם המים לא הייתי הולך, התעללות בבעלי חיים זה דבר ראשון, ודבר שני זה לא ממש מתאים לגילאים שלכם – זו דעתי בכל אופן.
לא יודע אם אתם מתכננים ללכת בכל חמישת הימים שיש לכם, אבל בגדול מה שהצעת זה טוב. אם אתם בעניין של פארק מים אז אפשר לשלם את וולקנו ביי, פארק המים של יוניברסל, ואז לקנות כרטיס משלוב
התקופה שאתם באים זו תקופה של החופש הגדול של המקומיים כבר ויש שם עומסים רבים.
הייתי הולך על שני הפארקים של יוניברסל (עם פארק המים או לא), להקפיד לקנות את הכרטיס שמאפשר שני פארקים באותו היום וככה ניתן לנסוע ברכבת של הארי פוטר בין הפארקים. ובאמת הולך על מג’יק קינגדום ומשלב דווקא אולי את אנימל קינגדום, יש שם את המתקן החדש של אווטאר שהוא ממש מטורף ויש כמובן עוד המון מתקנים אחרים.
אני לא יודע עד איזה קי אתם מתכננים להגיע, אבל מקי ווסא לאורלנדו זה 7.5 שעות נסיעה נטו, לא כולל, עצירות, תוספת הערכת זמן – בקיצור מטורף ביום אחד.
3 ימים ברצף בפארקים – אתם מכירים את עצמכם והילדים, אנחנו עם שלושה ילדים עשינו 5 ימים ברצף ואין כל בעיה.
אני אישית נגד סי וורלד, לראות חיות שעוברות התעללות בשביל לבדר את הקהל – אבל זה אני. אפשר ללכת לממלכת החיות בדיסני, מג’יק קינגדום בדיסני ולאפקוט – זה לדעתי הכי מתאים מבחינת הגילאים ובטח חסכוני יותר, כרטיס של שלושה ימים לדיסני.
השתמשנו לפני כמה שנים בשירות של מי שהומלץ כאן. איני יודע אם הוא עדיין עובד אבל אסף אותו בהרכב משפחתי זהה עם מיניוואן והיה מצויין. אסף מJFK לעיר ואחרי זה לקח אותנו לEWR.
1-917-406-3171
קוראים לו אייזק – ISSAC – בחור יהודי
אפשר להתכתב איתו בוואטסאפ באנגלית (דובר עברית אבל לא יודע לקרוא)
התמונות מדהימות ואת כתובת מדהים. ממתין להמשך.
איזו טיסה לקחתם לסיאטל?
כמה זמן לקח יום הנסיעה לקולומביה פולס?
מתכנן טיול דומה באיזור, לכן רציתי לדעת עם העצירות. ויצאתם ממש מוקדם לדרך עם הג’ט לג?
מתכנן טיול דומה באיזור, לכן רציתי לדעת עם העצירות. ויצאתם ממש מוקדם לדרך עם הג’ט לג?
כמה זמן לקח יום הנסיעה לקולומביה פולס?
התמונות מדהימות ואת כתובת מדהים. ממתין להמשך.
איזו טיסה לקחתם לסיאטל?
האמת שאני באותה ההתלבטות, מסתכל על יונייטד בעיקר.
טיסה לסן פרנסיסקו, הבדל של 3 שעות בזמן הנחיתה, מכיוון שכבר עשיתי את ההגירה בניו יורק, אני לא אבזבז יותר מדי זמן כבר בסן פרנסיסקו והכל אמור לעבור מהר.
הטיסת המשך גם במטוסים גדולים יחסית 757 (אם 737 באמת הייתי מתלבט על 6 שעות ברוטו בקופסת סרדינים)
אבל פה כן נכנס השיקול הכלכלי, חיסכון של למעלה מ-1000$ למשפחה עם קונקשיין זה משמעותי לעומת ה-3 שעות שהפסדתי (נהיה עייפים באותה המידה).
לגבי השינה, לא מאלה שישנים יותר מדי בטיסה אז אין לי כל כך מה להגיד
אנחנו עשינו לפני שנה את הסדנא של ה sandblast עשינו על כוס, וקערות קורנפלקס, הילדים מדביקים, כל מני צורות שמות, ואז לוקחים את זה למכונה ואפשר לקחת את זה בסיום הביתה.
אחרים שעשו סנדאות של ניפוח זכוכית, בעיקר מסתכלים מהצד, ולא ממש נותנים להם יותר מדי לעשות, וגם אי אפשר לקחת את זה באותו היום, רק למחרת
בעדיפות ראשונה מנהרת הרוחות – אין בכלל מה להשוות לשייט – חוויה מטורפת
עשית את אותו הדבר שנה שעברה, יצאו מקורנינג, הגענו לקראת 12:30 לצד האמריקאי וישר עשינו את מנהרת הרוחות, לא היו תורים, בקושי היו אנשים, משם המשכנו לשייט (הכל בצד האמריקאי)