ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Daphi
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 1
    • נושאים 15
    • פוסטים 75
    • הגבוה ביותר 9
    • קבוצות 0

Daphi

@Daphi

11
    מוניטין
    67
    צפיות בפרופיל
    75
    פוסטים
    1
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3211867 גיל 56

Daphi הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Daphi

• חזרנו ורוצה להודות

חזרנו משלושה וחצי שבועות בקליפורניה וניו יורק. רוצה להודות לכל החברים כאן שעזרו בהכנת הטיול בין במענה על שאלות או בלא ידיעתם . קראתי בשקיקה פחות או יותר כל הודעה כאן בשנה האחרונה. אין עליכם!

לא חושבת שהטיול שלנו אופייני ויוכל ממש לתרום כאן אבל  אעלה אותו בכמה נקודות, אולי יהיה לעזר בכל זאת.

אנחנו משפחה של 5 נפשות, זוג וילדים גדולים (22,20,12) שומרי שבת וכשרות. הנקודה של האוכל השפיעה בסופו של דבר על שינוי מסלול הטיול יותר מפעם אחת בשל הקךדות כשרות כמו חלב ישראל ופת ישראל בשילוב עם ילד בררן שאכל פחות או יותר מנות חמות מהארץ ותפוצ'יפס…

טסנו באל על מהארץ לסן פרנסיסקו דרך בוסטון. יום טיסה לא קל בכלל בשילוב עם  מזוודה אחת שלא הגיעה וסיפור עם כריך שנשאר מהטיסה , עבור בהגעה לסן פרנסיסקו ישירות למצעד הגאווה שמנע מאיתנו הגעה למלון שהיה במרכז מסלול הצעידה.. מתכנון מקורי של שבוע בעיר נשארנו בה רק 3 לילות . חייבת לציין תודה מיוחדת לעמיחי על ההמלצה לביקור בהורנט. היה מרתק. מסן פרנסיסקו המשכנו לשבתון של חבד בויסאליה לא רחוק מפארק סקויה שם שהינו 4 ימים וכך יצא שביקרנו בפארק שכלל לא היה בתכנון.

משם המשכנו לפי התכנית למריפוסה כבסעס ליוסמיטי. יום אחד בעמק ויום במעבר טיוגה שהיה שיא הטיול עם מפגש עם דוב .

מיוסמיטי המשכנו דרך גילרוי לסנטה קרוז  . אישית, ואני יודעת שזה לא  אפיין פה אבל ממש לא אהבנו את העיר והטיילת  . שמחנו לעזוב למחרת לכיוון מונטריי שאותה ממש אהבנו . נשארנו במונטריי גם בשבת (תפילות וארוחות בחבד מונטריי-מומלץ)  האקווריום חמוד (אם כי ציפינו ליותר , את זה של טורונטו  מהטיול הקודם אהבנו יותר). שייט הלוויתנים לעומת זאת היה מדהים וממש מומלץ .

ממונטריי התכנון היה לישון במורו ביי אבל לחץ האוכל הכריע והמשכנו עד סנטה מוניקה. נסיעה ארוכה מאד ולא מומלצת ליום אחד . סנטה מוניקה נעימה מאד. למחרת טיילנו קצת בעיר, שדרת הכוכבים ובערב טסנו לניו יורק.

בניו יורק היינו כבר כמה וכמה  פעמים בהרכבים משפחתים כאלה ואחרים ואין לי מה להרחיב.

רכב שכרנו במערב ובמזרח דרך אלאמו והיה מצוין .

טיסת הפנים הוזמנה בנפרד , חברת jetblue.  הנה איחור שת שעה וחצי אבל הטיסה עצמה היתה מצוינת. התיעצתי בזמנו לגבי שעת הטיסה והוחלט על טיסת לילה. בזכות האיחור שעת ההגעה למלןן במנהטן התאחרה כך שגם החדר כבר הנה מוכן והכל לטובה.

שוב תודה לכולם

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi
    • RE: מסלול מהניאגרה למנהטן

@yaeleor

לפני כארבע שנים היינו במפעל של הארלי דוידסון בyork. עצירה נחמדה אם אתם באיזור. לא זוכרת את הגיל המינימלי לביקור במפעל עצמו אבל ניתן לבדוק. אני נשארתי עם הבן הצעיר רק בתערוכת האופנועים ובחנות ועדיין נהנינו מאד

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi
    • RE: סן פרנסיקו

@בצינסקים

אוכל כשר אפשר למצוא ברשת טריידר ג'ו.

יש שתי מסעדות בשם פרנה . 2 סניפים של אותה רשת. אחד הסניפים מול בית חבד . יש שם ארוחות בוקר, כריכים, שקשוקות וכדומה. באחד הסניפים יש גם חלב ישראל. המסעדה בציינה טאון ששכחתי את שמה היא גם אופציה. לא אהבנו את האוכל אבל אין ממש אפציות אחרות. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi
    • RE: הודעה חשובה למחלימים מקורונה

@reuben13

נראה לי שזה תלוי קופה או סתם מזל.  אני מחלימה עם חיסון אחד. ניגשתי לקופה לעשות חיסון שפעת והאחות ממש,כפתה עליי חיסון קורונה שני . אמרתי לה שאין צורך וגם ככה יש לי תו ירוק והיא ממש התעקשה ועשיתי.

גם ביתי, מחלימה וניגשה לחיסון שני וקיבלה ללא כל שאלות

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi
    • RE: שאלה דחופה טיסת פנים

מעדכנת אז אולי שעה וחצי היו מספיקות אבל השאירו את כל הנוסעים במטוס כשעה בינתיים טיסת ההמשך נדחתה בשעה בערך כך שיכלו להספיק. ההגירה עברה מהר והגיעו לגייט אלא שאז הטיסה בוטלה .לאחר המתנה של מבפר שעות עלו על טיסה חלופית שגם היא התעכבה בשעה ונחתו ב... לה גוורדיה. איפה המזוודה? כנראה בjfk, בודקים.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi

תודה. המזוודה בjfk וצפויה להגיע אליה היום. גם קיבלה פיצוי מהביטוח

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi
    • RE: מה הדרישות קורונה העדכניות לכניסה לארה"ב?

תודה רבה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi

תודה אמן

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi
    • RE: נחיתה מאוחר בלילה ב- JFK עם שני ילדים

ב2022 לנתי לילה אחד לפני טיסה בcomfort inn בjfk. היתה הסעה נוחה לטרמינל . מלון בסיסי וסביר חדר מאד נקי התאים לי בדיוק אבל זה היה לפני המראה לארץ ובנסיבות אישיות מסוימות. לא הייתי ממליצה על האפשרות הזו אלא עושה מאמץ להגיע למנהטן או לצאת מחוץ לעיר עם רכב למרות השעה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Daphi

• RE: 5 ימים בניו יורק

לדעתי זה מאד אישי ותלוי משפחה ותחומי בענין שלה. כמה וכמה פעמים בניו יורק ומעולם לא הגעתי לפסל החירות. מקסימום בשיט ליד. לדעתי תצפית כלשהיא מגבוה מרשימה. איזו? תלוי בכם. לאחרונה אהבתי את הסאמיט. סיור מאורגן-הייתי בסיור באנגלית באיזור סוהו וצ'יינה טאון שהיה מאד מעניין. היו איתי בסיור ילדים דוברי ספרדית וגם הם נהנו למרות מגבלות השפה. לא מכירה ולא חיפשתי סיור בעברית.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi
    • RE: עזרהה...לא מוצא....

או Wave?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi
    • RE: עזרהה...לא מוצא....

אנטילופ?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi
    • RE: חזרנו מצפון ווילס והיה לנו מדהים ומפתיע

מרתק. תודה

פורסם בפורום אירופה
      Daphi
      Daphi
    • RE: מחפש רעיון מה לעשו באיזור JFK / ניו יורק לכמה שעות ביום ראשון בבוקר

כחבדניקים כשיש כמה שעות להעביר ליד jfk נוסעים לאוהל של הרבי . מניחה שלא מתאים לכולם. אני בעד מנהטן תמיד גם לקפיצה קצרצרה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi
    • RE: נחיתה מאוחר בלילה ב- JFK עם שני ילדים

ב2022 לנתי לילה אחד לפני טיסה בcomfort inn בjfk. היתה הסעה נוחה לטרמינל . מלון בסיסי וסביר חדר מאד נקי התאים לי בדיוק אבל זה היה לפני המראה לארץ ובנסיבות אישיות מסוימות. לא הייתי ממליצה על האפשרות הזו אלא עושה מאמץ להגיע למנהטן או לצאת מחוץ לעיר עם רכב למרות השעה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi
    • RE: מערב קנדה אוגוסט 2025

אין לי תובנות על קנדה או קראוון אבל חייבת לציין שלפחות לגבי ארה'ב המחירים מאד עלו. הייתי בקיץ האחרון וגם לפני פחות משנתיים והרגשתי שהכל התייקר. הפעם לנתי רק אצל משפחה ואכלתי 99% מהזמן בישולים ביתיחם ועדיין המחירים של האוכל כם בסןפרים יקרים מאד ובוודאי עלויות של אטרקציות. לפחות בניו יורק כל אטרקציה כ50 דולר. סאמיט, מוזיאון 9/11 , המט, מומה. הכל עשרות דולרים ליחיד.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi
    • RE: ויתור על תואר מנהל פורום צפון אמריקה

תודה רבה מוני

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi
    • RE: מסן פרנסיסקו ללוס אנג'לס ב14 יום

ב2019 עשינו שבת במונטריי שמאד אהבנו. היתה שבת שתכננו לעשות בחבד סן פרנסיסקו אבל האיזור היה כל כך לא נעים שביטלנו. בסופו של דבר עשינו שבת מאד מיוחדת עם חבד של סן פרנסיסקו אבל בויסליה. שבתון של ארבעה ימים משהן מיוחד מאד שחל כל שנה בשבת הקרובה ל4.7 . ויקר. אם מעניין אתכם תפנו בפרטי.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi
    • ראיון לויזה קטין

אולי למישהו יש נסיון - קטין בן 16.5 יכול /צריך להגיע לראיון לבד? ראיתי שכתוב בהנחיות שהורה יכול ללוות אבל שאלתי האם ללא הורה יקבלו את הקטין. תודה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Daphi
      Daphi