מכיוון שכעת אנחנו גם באוסטריה, אז קשה לי קצת לשלוח תמונות [הם על המחשב בבית], אז נקווה שיסתדר לי כשנחזור...
דוקטור דו ליטל – תודה רבה על הקישור לבדיקות החינמיות, רשמנו, בדקנו, ויצא שלילי... שימו לב שניתן לקבל תוצאה שלילית שמנוסחת כך: NOT DETECTED, יכול להיות שלכם זה מוכר, לי זה היה חדש [ובתחילה טיפ' טיפה הלחיץ שלא כתוב 'נגטיב']
נחזור לטיולינו ההוא מתחילת הקיץ.
איפה אחזנו?
שחזרנו שיכורים ולא מיין... מהעיירה האלשטט!
קמנו למחרת, בהחלטה שביום הזה האוטו נשאר בחניה...
הלכנו רגלית לרכבל של סנט גילגן, וגילינו רכבל משודרג לחלוטין – היינו בטוחים שהכל קשור לאיטליה... אבל עיון במקורות חשף, שזה קרה כבר קודם... כנראה בתקופת הקורונה שהכל היה סגור, הם נצלו את הזמן לשיפוצים ושינויים.
בכל מקרה, מהרכבל הישן והידני, עברו באתר לרכבל משוכלל, וחדיש, שאמנם גם בו נסענו אנחנו לבדינו [עניני הקורונה] אבל הוא היה מתאים ל 6 אנשים להערכתי.
עלינו לפסגה, ומשם נפרסו לעינינו אגמי האזור, בלי שנתווכח אם זה אכן 7 אגמים או פחות.
למי ששכח, בעבר התלוננתי על האוסטרים [https://community.lametayel.co.il/topic/140084/%D7%90%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%94%D7%A7%D7%98%D7%9F-%D7%A9%D7%9C%D7%A0%D7%95/43 ] שאינם מכירים במדינת היהודים, ושמים שילוט על כל העולם חוץ מאיתנו.
הם כבר את העונש שלהם קבלו...
כשהגענו למקום, ראיתי את כל השלטים זרוקים בצד [כנראה מישהו החליט על 'תג מחיר' ואמר 'גם לי גם לך לא יהיה'...] והאמת היא, שכל המקום עבר מתיחת פנים ממש.
מיטות שיזוף מסוג שונה במקצת ומרפסות תצפית שונות קמעה...
ושוב ישבנו שעות ובהינו בנוף [פשוטו כמשמעו] יחד עם המראות הנפלאים של המרחפים למיניהם.
מיצינו? לא יודע, אבל בחיים צריך להתקדם.
אז פנינו לרדת ומשם לארוחת צהריים בדירה, ומשם הוחלט שיורדים לטיילת ליד האגם בסנט גילגן.
מה אומר לכם? השלווה הרוגע והיופי, זה משהו שאני מקווה שאני לוקח איתי לארץ...
ואכן, בשעות הלילה המאוחרות, נסענו [כ 3 שעות +] לעבר שדה התעופה, כדי לגלות שאנו הטיסה היחידה שתצא בשעות הקרובות, ואף הדיילות התייצבו מאוחר מאד [פחות משעתיים לפני הטיסה].
ושוב חזרנו על החוויה של לחזור ארצה....
כן נזכה לשנה הבאה [זכיתי כבר לעשות זאת שוב לאחר חודש, בתחילת יולי, אבל זה כבר קשור לסיפור אחר, ונכון, גם כעת אני באותו המקום וכמעט באותה השעה..].
תודה רבה לכולם, על ההשתתפות [מי בצפיה, מי בלייקים, ומי בתגובות מפרגנות ומעודדות].
לא אמשיך את הדיון על הנקיקים, לבדי... אבל אציין שהיום ביקרנו גם בקניון [ Wimbachklamm] וגם בקניון [ Almbachklamm]. ואולי עוד נגיע לסיפור הזה פעם...