שלום
קניתי באי ביי צמידי סיליקון חרוטים, 3 יחידות 25 ש"ח. רב פעמי, נוח ויותר זול.
שלום
קניתי באי ביי צמידי סיליקון חרוטים, 3 יחידות 25 ש"ח. רב פעמי, נוח ויותר זול.
עבורי בחירת מקומות זו החלטה פרקטית, פחות עניין של שורה.
מלבד מה שאמרת - מה ההרכב שטס? זוג? משפחה?
אם את מסוגלת לישון הרבה בטיסה, קחי חלון שלא יפריעו לך. אני למשל תמיד לוקח מעבר כי אני קם הרבה.
אם את עם משפחה, עדיף לך מעברים כדי שלילדים ולכם תהיה גישה.
שורות לפני שירותים ולפני דלתות חירום לפעמים אי אפשר להשכיב, או שיש להם זוית השכבה קטנה יותר.
אני גם מעדיף בדרך כלל שורות קדמיות, קרוב ליציאה.
אני מניח שכדאי להשקיע את הזמן יותר לתכנון טיול מעל תכנון הושבה בטיסה
שלום
מה הרכב המשפחה? זה נתון חשוב, כמות וגילאים
שימי לב שבבוקינג אוטומטית נותנים 2-3 חדרים לפי ההרכב המוצהר באתר (למשל חדר ל 2), אבל בפועל בהרבה מלונות אפשר להלין עד 4 בחדר, לפעמים חינם ולפעמים בתוספת תשלום קטנה בהרבה ממחיר חדר בודד. זה ישנה לך את התמונה.
משהו נוסף, תבדקי גם אתרים אחרים, לדוגמא AGODA, יש להם לפעמים מלונות אחרים וגם למלונות שיש גם בבוקינג הרבה פעמים מפרטים יותר את החלופות שציינתי – למשל מחיר של הוספת מיטה נוספת שאף פעם לא מצויין בבוקינג.
אני אישית גם ראיתי למלונות גם בצפון וגם בבנגקוק מחירים יותר זולים ב AGODA לעומת בוקינג.
אנחנו סגרנו בבנגקוק מלון EVERGREEN PLACE שנמצא במרחק הליכה מה MBK, בסוויטה ל 5 במחיר של 450 שח ללילה כולל ארוחת בוקר.
מודה שגם אני הבנתי שהתקציב 7000 שח ולא נשאר הרבה אחרי מלונות וטיסות (שכלולים ב 7000 שח)...
לדעתי אין בכלל פול מון בתאריכים שאתם שם. הבנתי שהפול מון של אוקטובר בוטל בגלל קבורת המלך
מצטער מראש על התגובה הזאת, אבל אני חייב להסביר למה צורם לי.
אני, כמו רבים אחרים פה, מחפש ייעוץ. ברור לי שהתוכנית לא מושלמת ודחוסה, ולכן אני כותב פה לעצה. אם הייתי שלם אם התכנון שלי, כנראה שלא הייתי מתייעץ.
הייתי רוצה שיהיו לי 10 ימים רק לנורמנדי. אתם יודעים מה? הייתי רוצה שיהיה לי חודש לנורמנדי. ועוד חודש לבריטני. ועוד אחד ללואר. אבל מה לעשות, יש לי רק 5 ימים. ובמקרה הטוב יש לי 5-10 ימים פעם בשנה לטייל, לא יכול להרשות לעצמי יותר. אז אני גם לא יודע מתי יצא לי להיות באיזור שוב. ומכאן, הרציונל “תפסת מרובה לא תפסת”, למרות שאני מסכים עם זה בגדול, מתחיל להשתבש לי. כי נכון שכדאי לחקור, להכיר, להעמיק, אבל אין מספיק זמן. אז אני מנסה ללכת בחבל הדק בין “אל תרוץ” ל”אם לא תבקר שם יתכן ולא תהיה שם שוב לעולם”. ככה זה אצלי, אלו האילוצים. ומכאן הייתי רוצה תשובות.
להגיד לי רק שהתוכנית שלי לא שפויה ושגם ב 10 ימים לא אספיק רק איזור אחד… לא עוזר. לא צריך תשובות שכל מה שעושות זה להסביר לי שאני לא מכנן מוצלח.
ולגבי חופי הנחיתה, מודה שזה לא ממש מעניין אותי. בטח שלא מעניין את הילדים שלי. לא כולם אוהבים אותם הדברים.
אז שוב, מתנצל על הפוסט הקצת ממורמר, אני פשוט חושב שאם כבר להתאמץ לכתוב תשובה, אז שהביקורת תהיה בונה. אבל זאת רק דעתי.
שרק נזכה להרבות בטיולים.
יונית, האם היית בוחרת כיוון אחר לגמרי במקום נורמנדי או לואר? אנחנו לא נעולים לכיוון. אולי לדרום דווקא? אשמח לדעתך
קודם כל אני מצטער, לא יודע למה יצא לי נובמבר. הטיול באוקטובר. 17 עד 22 לאוקטובר אם לדייק
לגבי הרכב, הוא איתנו גם במשך ימי דיסני, לא נאבד זמן על זה. אבל מקבל שזה יום קצת ארוך, בגלל זה כני שואל. מה גם שבטח נהיה עייפים אחרי 3 ימי פארקים
שלום
אנחנו משפחה של 5, ובנובמבר יהיו לרשותנו 4-5 ימים לטייל בנורמנדי ו(אולי) לואר. הטיול בא לאחר 3 ימים בפריז ו-3 ימים בדיסני.
כל שאני קורא יותר שרשורים וכתבות, ככה הבלבול גדל, אני מניח כי נהיה קשה לוותר על מקומות כל כך יפים.
אז ניסיתי לרכז שאלות לנסות לסדר לעצמ את הראש. אנחנו באים מפריז וחוזרים אליה.הרעיון הגס:
יום אחד: פריז-ג’יברני-אטרטט-הונפלור. לינה באיזור הונפלור או יותר לכיוון קאן (כדי להתקרב לסן מישל). הגיוני? ארוך מידי?
יום שני: מון סן מישל. לינה באיזור
יום שלישי: סן מלו-דינן-מקומות אחרים בחוף? לינה באיזור (אותו מקום כמו לילה קודם)
יום רביעי: נסיעה לכיון לואר. ביקור בטירה (טרם נבחרה). לינה באיזור הטירה – זאת טעימה קטנטנה של לואר, היום וגם ככה חוזרים לפריז.
יום חמישי: טיול נוסף באיזור/נסיעה ישר לפריז אם ה 3 ימים הראשונים לא הספיקו לנו. לינה באיזור פריז/שדה אורלי לקרא טיסה למחרת.
אשמח לתובנות ועזרה. לוותר על לואר לטובת עוד נורמנדי? הפוך? לשנות מחשבה על איזורי הלינה? רוצה מצד אחד להכיר ולהספיק, ומצד שני לא לעשות מרתון, בעיקר לאחר 6 הימים העמוסים של ההתחלה
ועוד משהו: הסדר לא בר שינוי, זאת אומרת קודם פריז, אחר כך דיסני ואחריהם הטיול המדובר.
תודה!
מצטרף לקודמי, תוסיף פרטים.
לא נוהג לבקר החלטות על מסלול, כל אחד והשיקולים שלו. אבל באמת קחו בחשבון שזה יוצא, ללא עיכובים, סה”כ כ 10 שעות נסיעה בין כל היעדים. זה יום טיול שלם מתוך 7 שיש לכם.
אם אתם מדרימים לפירנצה, הייתי נוסע אולי דרך ג’נובה וקו החוף, בעיקר אם זה בקיץ, ומבקר גם במגדל פיזה שאצל הילדים שלי היה שוס. תתכננו 1-2 לילות באיזור, תוכלו לישון בכל מקום בקו בין פיזה לפירנצה. אנחנו ישנו בעיירה פיסטויה. זה כבר איזור טוסקנה, אז תוכלו לבקר גם באיזורי היקבים עם נופים ממש כמו של הסרטים.
בונציה יספיק לכם רק יום אחד עם ילדים, אבל בגלל המרחקים תצטרכו לישון באיזור גם כן לפחות לילה אחד.
את שאר הלילות הייתי עושה באיזור אגם גרדה, שהוא ממש כיף לילדים וגם למבוגרים.
מה שלא יהיה, מאחל לכם טיול מוצלח והרבה הנאה
אני מסכים לגמרי, ואני תמיד מודיע למלונות את שעת ההגעה, גם אם זה שעה רגילה ובמיוחד אם זו שעה חריגה. רק מציין מה התקנון אומר, יש הרבה התכתבות בנושא זה בשרשור
@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה
לפי תקנון הרשת, זה מה שרשום באתר שלהם:
For late arrivals, you can guarantee your reservation with a credit/debit card number.
This means that the hotel is committed to holding this reservation until noon the following day. This guarantees that your room will be reserved after the time stated in the brand's policy.
If you do not arrive at the hotel and if you have not cancelled your reservation, you will be charged for the first night.
לפי זה, הרשת אמורה לשמור את ההזמנה עד לצהריים למחרת ההזמנה, אם יש פרטי אשראי.
@שוש ברודטי
אנחנו היינו בדצמבר בשעות הבוקר-צהריים ובקושי היו תורים.