יום 4 ברוקלין – וויליאמסבורג לא קשור מבחינת מיקום לכל השאר. אפשר להגיע לשם באחד הערבים לבילוי.
חנויות – סנטרי21, מייסיס וכו – האם שניכם אוהבים להסתובב ביד בחנויות? יש לך שבלנות לקניות? מבחנתי הסיוט הכי גדול שבן זוגי יסתובב אחרי בחנויות. חנויות זה זמן הלבד שלי. סנטרי21 – מקום שצריך המון סבלנות וגם להכיר כדי להצליח למצוא שם דברים נורמליים – ממש סיוט לגברים שלא אוהבים קניות. כשאני בניו יורק, אוהבת להתחיל את היום שם כי זו חנות שנפתחת נורא מוקדם בבוקר (שבע ומשהו אאל״ט) ואני עם הג׳טלג תמיד כבר מחמש ערה. כמובן בלי בן הזוג.
אצלנו עובד טוב שהבן זוג מבלה שעה שעתיים בברנס אנד נובלס בקריאת מגזינים ושתיית קפה בזמן השופינג שלי.
מבחינת החלוקה – קצת שרירותית למשל מדיסון סקוור גרדן ובניין המגהץ ממש ממול eataly – תחילת השדרה החמישית.
ליטל איטלי – אין מה לעשות שם
קוריאה טאון – (לדעתי) כנ״ל מלבד לאכול – אבל תמצאו מראש שם של מסעדה ותלכו אליה. מתאים לשלב עם קניות ברחוב 34 (מייסיס ועוד המון חנויות) והאמפייר סטייט.
יום 7 סנטרל פארק ומוזיאון הטבע – לא תספיקו יותר מזה כלום. המוזיאון ענק ומעניין אפשר לבלות שם יום שלם, וסנטרל פארק בטח שבוקר שלם.
יום 1 קחו בחשבון שהחדר במלון לא יהיה מוכן לכם עד בערך 14 בצהריים. אפשר לשים את המזוודות באחסון ולצאת. לא תהיו כ״כ עייפים, אני מניחה שזו טיסה ישירה שמגיעה ב6 בבוקר, ובעצם ישנתם כל הלילה במטוס (אם אתם מאלה שישנים במטוס). אפשר לבלות בכיף את היום כיום מלא, אחה״צ כבר תהיו עייפים.
ממליצה מאוד לשלב מוזיאון אמנות מודרנית אחד – או מומה או הוויטני החדש, יותר ממוזיאון המטרופוליטן , אבל זה עניין של טעם.
בקיצור אני ממליצה לכם לזרום יותר, לדעתי לא תצליחו לעשות את כל הדברים שרשמתם.
בהצלחה תהנו!