לא נוחתים יום לפני בצהרים
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי לימור10
-
מיאמיפורסם בפורום צפון אמריקה
יש לנו יומיים מלאים במיאמי עם שלושה ילדים זה יהיה לאחר נחיתה ולפני קרוז ….
מה עדיף לבלות יומיים במיאמי רבתי כלומר קניון פארק ציפורים תנינים אנדרת שואה…
או לנסוע לקיוסט ולחזור למחרת..ולהנות מהדרך היפה מה יהיה יותר חויתי לילדים בקניות הם סובלים….
תודה
-
היי SIM מאמזוןכרטיס SIM מאמזון האם כדאי להזמין מעכשיו לחודש אפריל האם מישהו רכש או שעדיך לרכוש בשדה התעופה מיאמיפורסם בפורום צפון אמריקה
-
RE: היי סגרתי קרוז.לקראביים בתחילת חודש אפריל לנאסופורסם בפורום קרוזים ושייט
באפריל זה חודש הגיוני לצאת לקרוז לאי נאסו
-
היי סגרתי קרוז.לקראביים בתחילת חודש אפריל לנאסופורסם בפורום קרוזים ושייט
הסתכלתי בתחזית לאפריל וכתוב שמזג האויר סוער...ברקים ורעמים..... אבל דיי חם…
האם זה לא מסוכן .....או לא נעים כל הטלטלות או הסערה בים עלולה להפחיד את הילדים אשמח מבעלי ניסיון מהתכתבויות בפייסבוק חלק מהגולשים לא ממליצים לשוט באפריל
-
האי נאסופורסם בפורום קרוזים ושייט
שלום
באחד מימיי הקרוז בחודש אפריל ישנה עצירה באי נאנסו עלות סיור מאניה 200 דולר מבוגר 140 ילד
מחיר מוגזם למשפחה…
יש שם כאמור פארק אנחנו נוותר כי נלך לפארק מים באורלנדו יש שם מלון יפה אם אקוריום גם על זה אפשר לוותר כי נהיה בסי וורלד…
מה ניתן לעשות שם אם שלושה ילדים קטנים ...יום שלם…
האם לקחת נהג מקומי שמחכה בטח האוניה זה בטוח….
תודה לעוניפ
-
האי נאסופורסם בפורום צפון אמריקה
שלום
באחד מימיי הקרוז בחודש אפריל ישנה עצירה באי נאנסו עלות סיור מאניה 200 דולר מבוגר 140 ילד
מחיר מוגזם למשפחה…
יש שם כאמור פארק אנחנו נוותר כי נלך לפארק מים באורלנדו יש שם מלון יפה אם אקוריום גם על זה אפשר לוותר כי נהיה בסי וורלד…
מה ניתן לעשות שם אם שלושה ילדים קטנים ...יום שלם…
האם לקחת נהג מקומי שמחכה בטח האוניה זה בטוח….
תודה לעוניפ
-
כרטיסים לפארקי באורלנדופורסם בפורום צפון אמריקה
היי
אני אהיה באורלנדו החופשת האביב של האמריקאים במהלך השבוע שלפני חג הפסחא ראיתי באחד האתרים של דיסני שלא ניתן להזמין ל19.4 האם יש מצב שהם מגיעים לתפיסה מקסימלית וסוגרים את הקופות …
האם אליי להלחץ ולסגור כרטיסים כבר עכשיו...לכל הפארקים…
אשמח לדיעות
-
היי סגרתי בספינה מרינר אוף דה סי שהינה אוניה בנוניפורסם בפורום קרוזים ושייט
וזאת משום פערי המחירים למול הגדולות אני עם שלושה ילדים האם אני עשויה לאתכזב ...זאת אניה של רויאל קריבאן.
המסלול הוא ארבע לילות יציאה בקוקה קיי האי של רויאל שהתרשמת שחוץ מחוף לא משהו אין מה לעשות שם אני אהיה שם באפריל ולצערי רק במאי יפתחו שם מתחם חדש ומדהים...הגעה לאי בספינה קטנה האם חייבים לרדת לאי האם אפשר להישאר בספינה…
ואגינה שניה בנאסו מה יש לעשות שם מלבד הפארק מים היקר שאני מוותרת כי אחרי השיט נבקר בפארק מים באורלנדו...האם גם שם אפשר לחזור לספינה לאחר שיטוט קצר או שהספינה סגורה עד שעה מסויימת
תודה למשיבים
-
היי האם ידוע למישהו האם הכרטיס המכה הישראלי נותן הפורסם בפורום מטיילים עם מוגבלויות
הפארקים באורלנדו לא כסא גלגלים ...באתר שלהם אין התייחסות לנושא מלבד אביזרים לנכים השונים