שלום
מאחר ועוד לא היינו ביוון ואני קצת אבודה, אשמח להמלצה לטיול בן שבוע בקיץ עם שתי בנות ותינוקת. נרצה ללון במקום מושלם עם מטבח, נחמד שתהיה בריכה/חוף ים, וגיחות קצרות לטיולים.
תודה
שלום
מאחר ועוד לא היינו ביוון ואני קצת אבודה, אשמח להמלצה לטיול בן שבוע בקיץ עם שתי בנות ותינוקת. נרצה ללון במקום מושלם עם מטבח, נחמד שתהיה בריכה/חוף ים, וגיחות קצרות לטיולים.
תודה
אשמח להמלצה היכן ניתן לעצור בדרך ממינכן למזרח טירול בהלוך.
חוזרים מכיוון אינסברוק אז אשמח להמלצה גם בחזור אם כי בינתיים תכננו לעצור במיטלווד או בערוץ לאוטש.
שלום
נוסעים באוגוסט זוג +4,8 לאזור ויילדר קייזר 6 ימים ועוד 5 ימים בעמק שטובאי.
אשמח להמלצות למגלשות עדינות (בעיקר אני פחדנית), בריכות, עיסוקים לימי גשם וטיולים בשטובאי. משום מה לא מוצאת הרבה המלצות על טירול.
תודה!
שלום
זוג+ בת 7 ובת 3.
תוהה לגבי יעד לקיץ הבא. היינו ביער השחור, סלובניה, הולנד ואוסטריה – זלצבורג. מאוד אהבנו באוסטריה את הנוף שהיה משולב גם באטרקציות לילדים. המסלולים ופסגות ההרים היו מאוד מותאמים לילדים ומלאי אטרקציות. השאלה אם גם צרפת מונגשת לילדים או שלחזור לטיול באוסטריה באתרים אחרים ולשמור את צרפת לגיל מעט יותר גדול. תודה!
תודה יונית
בתור התחלה, באיזה איזור באוסטריה כדאי להתמקד והיכן נוחתים?
אשמח לעזרה אני די מבולבלת אחרי קריאה פה. מחפשת מקום לטיול של כשבוע בקיץ. שתי בנות 7+3. אוהבים נוף טיולים קצרים אטרקציות. לא פארקים גדולים. 1-2 כוכבים. הבנות לא בקטע של נסיעות ארוכות ביומיום…
היינו בסלובניה הולנד יער שחור וגארדה.
הבנתי שבאוסטריה המרחקים קצת גדולים?
צפון גרמניה?
הי
אשמח גם להצטרף לשאלה
אנחנו עם בנות 7+3
חשבנו גם לנסוע לצפון גרמניה.
אשמח לשמוע למה מבחינתך לא יעד מוביל…
היינו בגארדה, סלובניה, יער שחור, הולנד..
מחפשים נוף+אטרקציות (לא פארק מתקנים). הבנתי שאוסטריה יפה אבל מרחקי הנסיעה ארוכים וזה לא נראה לי באמת כוכב (כל יום שעה נסיעה?)