ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. zvi.k
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 27
    • פוסטים 162
    • הגבוה ביותר 18
    • קבוצות 0

zvi.k

@zvi.k

21
    מוניטין
    55
    צפיות בפרופיל
    162
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3337080 גיל 56

zvi.k הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי zvi.k

• RE: שאלות לגבי טיול בנורווגיה

תודה רבה לכן , רבקה קראתי עוד קודם את הבלוג היפה שלך "נורווגיה אהובתי " ונעזרתי בו בתכנון. ואקרא את שאר הדברים שכתבת !!! אם אצליח למצוא מקום בגיירינגר (אולי מחוץ ל booking ?) מתאים שזה יהיה במקום אנדלסנס ? וגם, בדרך חזרה מאולסונד לברגן יש מקום לינה מתאים נוסף , חשבתי על voss ? ( יש לילה שנשאר לנו פנוי והדרך מאולסנד לברגן ארוכה) (אני מקנא בכל האנשים המאורגנים שעושים תכנון מדויק ואז מזמינים הכל, אנחנו קצת מפוזרים ותכננו ברגע האחרון אז מזמינים ומתכננים "תוך כדי תנועה..." כן יש לנו בנק אתרים שכתבתי למעלה ומנסים להתאים לינות ודרך הגיונית להגיע..

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k
    • RE: המלצה על יעד קרוב לפריז

תודה כבר הייתי בפריז כמה פעמים ופחות מושך אותי להיות שם 9 ימים . גם היחס שם עכשיו לישראלים לא ממש עושה חשק. אבל ההופעה שם והבת שלי אמורה להצטרף אלינו שם.אז בכל זאת.רוצים לבלות שם כמה ימים.

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k

בודאי תכננו להגיע לגיירינגר, אבל לא ידעתי שמשמעותי ללון שם וראיתי שכמעט אין מקומות ומה שיש מאד יקר. אפשר להגיע לשם או בדרך מאזור סוגנדול לאנדלסנס ששם הזמננו יומיים לינה, או מאנדלסנס ואז לחזור לאנדלסנס באותו היום. אם כן נצליח למצוא לינה בגיירינגר אז נראה לי הגיוני שזה יהיה במקום אנדלסנס אבל אולי יש הצעה אחרת.

תיקון לגבי מה שעניתי קודם לנורית, אחרי אולסון ולפני שמגיעים לברגן הזמנו גם לילה בסיטרין כדי לטייל באחד הקרחונים.באזור תודה על עזרתכם שבת שלום.

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k
    • RE: צפון איטליה לזוג המלצות על מסלול

חלוקה בין אגם גרדה לדלומיטים היא אכן שילוב מצוין למה שאתם מבקשים. כשמבחינת חלוקת הזמן אם אתם מעדיפים יותר הרים ונוף פראי אז יותר בדלומיטים, ואם יותר עירות יפות על אגם אז יותר בגרדה. אפשר גם לטייל קצת בורונה ביום הטיסה. עיר מאד יפה. ואם אתם אוהבים נסיעות ארוכות אפשר מגרדה גם להגיע ליום בונציה.

אופציה אחרת היא המסלול הקלאסי השני של צפון איטליה שכולל את האגמים מאג'ורה קומו ולוגאנו אבל אני חושב שזה קצת רחוק להגיע מורונה.

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k
    • RE: צפון איטליה בתחילת ספטמבר

אם אתה מעדיף נופים פראיים, הרים אימתניים, עמקים, דלומיטים זה מה שמומלץ. אם עיירות אגם יפות ופסטורליות עם אפשרויות נופש מגוונות  ותצפית נהדרת מאחד ההרים, אז אגם גרדה. אני לא מכיר את האגמים שהציע משה אבל אגם גרדה הוא מקום מרהיב וטיול מוכר ו"קלאסי ". אפשר גם לשלב את גרדה עם הדלומיטים אבל זה קצת צפוף בשישה ימים.

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k
    • RE: אני ועוד ישראלים לא הוכנסנו לקייב תוך יחס מחפיר

@le_eran

אם יש בעיה כללית כזאת צריך להפסיק לנסוע לשם, לעורר הד מה שיותר גדול כולל באתר הזה, לכתוב למשרד החוץ לעיתונות, חבל שאנשים יפגעו

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k
    • RE: סלובניה - רכבת המכוניות

@סקר-סביונית

לנו היתה אכזבה כשאיחרנו באיזה 17 שניות בערך אחרי מרוץ מטורף להגיע והילדים ציפו לזה ולא נתנו לנו לעלות. וזה האריך לנו באיזה שעתיים את הדרך חזרה לבלד. שנה אחרי זה היתה חוויה מתקנת כשעלינו על רכבת כזאת במקום אחר באירופה ( לא מצליח לזכור איפה...)

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k
    • RE: קונקשיין ארוך בציריך

תודה אני בודק באתר הזה

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k

שלום אני אבא של פותח השרשור רוני תודה, בקיץ הקודם עזרת לנו גם עם תכנון טיול ליפן. (רק לודא שהבנת שאנחנו טסים בהלוך לברגן ובחזור מאוסלו כי כתבת "יוצאים וחוזרים לאוסלו") נשמח לעוד התייחסויות.

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k

רוני תודה על עזרה כה מושקעת !!! האם יש עוד דעות, הצעות, אולי גם התייחסות לשאתלינו השלישית על מקומות שמתאים לחפש בהם לינה בקרבת אתרים ?

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי zvi.k

כי העירות כאן נותנות גם סיכוי לראות את המון בלאן שזה מאד מפתה, בכל אופן קנינו כרטיסי טיסה מקווה שיהיה מוצלח. תודה על העזרה.

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k

תודה לא קנינו עוד כרטיסי טיסה אבל מחפשים..לא החלטנו סופית הייתי פעמיים בקשר עם ה turist information של שמוני הם כתבו ש in October, you will have the opportunity to take the Aiguille du Midi, the Montenvers train until October 31st, as well as the Flegere gondola. כמו כן כתבו שמזג האויר משתנה Nevertheless even with some clouds you have the opportunity to see the mountains in Octobers. שחשבתי שהתשובות נותנות אור ירוק אבל אולי זאת טעות. מתלבט כמה לסמוך על זה. ככל שהבנתי גם העירות סבאגם ג'נבה יפות .

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k

תודה כבר הייתי בפריז כמה פעמים ופחות מושך אותי להיות שם 9 ימים . גם היחס שם עכשיו לישראלים לא ממש עושה חשק. אבל ההופעה שם והבת שלי אמורה להצטרף אלינו שם.אז בכל זאת.רוצים לבלות שם כמה ימים.

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k

הכוונה לנחות בז'נבה ( לא לנסוע לשם מפריז ), להיות באזור הזה 5 ימים מלאים ואז לנסוע ברכבת לפריז שזה שלוש ורבע שעות ובפריז יש לנו עוד 4 ימים. לא ברור לי אם הבנת את זה כשכתבת.

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k

שוב תודה לכם על תשובות כה מפורטות ומושקעות, זה לא מובן מאליו ואני מאד נעזר בזה. אני בהחלט מוכן לשכור רכב, אמרו לי שהרכבות טובות אז חשבתי שלא הכרחי. חיפשתי חומר על פתיחת הרכבלים בשמוני. בבינה מלאכותית כתוב שחלק פתוחים : "לסיכום, בתאריך 3.10.25 סביר להניח שתוכלו לבקר ב-Aiguille du Midi וגם לנסוע ברכבת ל-Mer de Glace וב-Flégère, שהן האטרקציות המרכזיות. יחד עם זאת, מומלץ לוודא את כל הפרטים קרוב יותר לתאריך הנסיעה." אנחנו מאד אוהבים נופים דרמטים של הרים. אנחנו פחות נוטים לפעילות אקסטרים, או סקי, כן אוהבים לטייל ברגל באופן מתון אבל לא מסלולים אתגריים. האם זה מעשי ב 5 ימים עם רכב לטייל בשמוני וגם באנסי בז'נבה ועוד עירה על אגם ז'נבה כמו מונטרי ? ואם זאת השאיפה עדין שמוני היא במקום המועדף לכוכב ?

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k

תודה על עזרתכם, אני מרגיש שהשילוב פריז ז'נבה לא מעורר פה התלהבות.. אני מנסה לתפור חליפה לפי הכפתורים , אבל סטינג בפריז זה ממש כפתור יפה. אני לא נעול על זנבה אבל לא בטוח לגבי האופציות האחרות, בריסל היא עיר שמעניין לטייל בה 5 ימים ?לדעתכם זה יהיה מעניין יותר ? אבדוק יותר על עמק הלואר אני מבין שזה במיוחד טירות ? האם אלו מקומות שצפויה בהם חוויה מרגשת כמו סביב אגם ז'נבה והאלפים הצרפתיים ? אם התכנית תהייה זנבה האם כדאי.לקבוע שם את הלינה ולצאת לאנסי שמוני ועירות על אגם זנבה כמו מונטרי או לקבוע את הלינה באחת העירות האלה ? אם הלינה לא תהייה בז נבה אז אני חושב שהנסיעה ברכבת לפריז תיקח יותר זמן.

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k

תודה על התיחסותכם , אגיד לגבי אופציו שהוזכרו כאן שבלונדון ואמסטרדם גם ה יינו, בריסל פחות שמעתי. טיול מודרך אפשר אולי ליום אחד פחות אוהב כטיול שלם. האם מתאים לעשות ב5 ימים בזנבה טיול כוכב ולצאת ל 2 או שלשה טיולי יום באוטו או בתחבורה ציבורית ? יש עוד הצעות ? תודה

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k

שלום, (אני כתבתי את ההודעה הראשונה ופירסמתי בחשבון של הבן כי משום מה במינוי שלי אי אפשר לכתוב הודעה חדשה אלא רק להגיב ואם מישהו מהמנהלים יכול.לתקן את זה אשמח ) בקבוצה יש נער בן 17. אנחנו מתכננים לנסוע איתו ליעד הראשון.שם נהייה שלשה ובפריז אמורה להצטרף אלינו הבת הגדולה תודה צביקה

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k

שלום, (אני כתבתי את ההודעה הראשונה ופירסמתי בחשבון של הבן כי משום מה במינוי שלי אי אפשר לכתוב הודעה חדשה אלא רק להגיב ואם מישהו מהמנהלים יכול.לתקן את זה אשמח ) בקבוצה יש נער בן 17. אנחנו מתכננים לנסוע איתו ליעד הראשון.שם נהייה שלשה ובפריז אמורה להצטרף אלינו הבת הגדולה תודה צביקה

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k
    • RE: לטיול עצמאי כולל השכרת רכב בנורווגיה. מחפש המלצות וסיוע בתיכנון מסלול.

שלום, חזרתי משם לפני כמה ימים, נעזרתי מאד בשרשור שפתח הבן שלי ואני המשכתי שנקרא שאלות לגבי טיול בנורווגיה (הגבתי שם היום) אם תרצה אשמח גם לדבר איתך ולענות על שאלות

פורסם בפורום אירופה
      zvi.k
      zvi.k