תודה רבה לכל המשיבים!!!
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי naomisb-gmail.com
-
רכס ההימליה באוגוסט-?שלום, אנחנו משפחה שמעוניינת באוגוסט לטייל באיזור רכס ההימליה. מכיוון הודו כתוב שמזג האויר מתאים באוגוס ואילו מכיוון נפאל כתוב שמזג האויר לא מתאים באוגוסט.. אני אישית מעדיפה את נפאל ותושביה ולכן הייתי מעדיפה לצאת מנפאל ולא מהודו. מישהו טייל באיזור ההימליה או האוורסט באוגוסט מהצד הנפאלי ויכול להמליץ או להסביר למה לא.. תודה רבה! נעמיפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
RE: סקי בבנסקו בולגריה בסוף ינואר-מומלץ??פורסם בפורום סקי וסנובורד
ענבל תודה על תשובתך. אז גם את ממליצה על האתר הזה בינואר? תודה
-
סקי בבנסקו בולגריה בסוף ינואר-מומלץ??פורסם בפורום סקי וסנובורד
שלום,
אנחנו משפחה של הורים ושלושה ילדים בני 10-16, שטרם עשו סקי עד היום. מצאנו דיל במחיר אטרקטיבי לבולגריה.
האם מישהו היה ויכול לייעץ לנו על אתר הסקי בנסקו ומלון “bansko lion” ??
ראינו ביקורות על כך שמחכים שעות רבות בתור לרכבל בבוקר וזה די הרתיע אותנו..
תודה רבה לעונים!!
נעמי
-
RE: חופשת סקי משפחתית ראשונה בתחילת דצמברפורסם בפורום סקי וסנובורד
תודה מיכל. הילדים בני 10-15. הייתי רוצה להזמין סקי דיל כמה שיותר זול שכולל הכל למקום שבטוח יש שלג.. אם אדחה לתחילת ינואר, אמצא כזה יותר בקלות? תודה רבה
-
חופשת סקי משפחתית ראשונה בתחילת דצמברפורסם בפורום סקי וסנובורד
שלום, אשמח לדעת אם אתם מכירים מקום שעונה לכל הנתונים הבאים:
1. יש מספיק שלג בסוף נובמבר/תחילת דצמבר. 2. מתאים לילדים מתחילים (הדרכה באנגלית). 3. זול יחסית. 4. מקום קטן שלא צריך בו רכב. 5. לא צריך להביא ציוד סקי מהבית.. תודה רבה מראש!! נעמי
-
RE: המלצה לטיולי טבע וטרקים ביולי-אוגוסט בארץ זולהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
תודה רבה לכולכם. אשקול ברצינות לטוס ללדאק!
-
RE: המלצה לטיולי טבע וטרקים ביולי-אוגוסט בארץ זולהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
תאי תודה. טיילתי חודש וחצי בהודו בעבר (לפני הילדים) , לא באיזור לאדאק. חוששת מהטינופת והמחלות בהודו.. אשמח לאיזור קצת יותר נקי.
-
המלצה לטיולי טבע וטרקים ביולי-אוגוסט בארץ זולה.פורסם בפורום אפריקה
המלצה לטיולי טבע וטרקים ביולי-אוגוסט בארץ זולה.
שלום, אנחנו משפחה שאוהבת לטייל בטבע, הרים גבוהים וטרקים במזג אויר נעים-קריר. עדיפות למדינות עולם שלישי שבהן המחייה זולה.
בקיץ שעבר חרשנו את פרו ואנו מחפשים יעד מעניין לתקופה של כחודש בחופשת הקיץ הקרובה. נשמח לרעיונות+מסלולים.
תודה רבה! נעמי