ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. ronnyser001
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 1
    • עוקבים 0
    • נושאים 11
    • פוסטים 76
    • הגבוה ביותר 4
    • קבוצות 0

ronnyser001

@ronnyser001

4
    מוניטין
    47
    צפיות בפרופיל
    76
    פוסטים
    0
    עוקבים
    1
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3428963 גיל 56

ronnyser001 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי ronnyser001

• RE: שאלה לגבי ה-FAST PASS בדיסני, אורלנדו

הי לכם

אז ככה- כל אחד שרכש כרטיס יכול להפעיל את הFP 

אפשר דרך הקיוסקים שפזורים בפארק, אפשר דרך אפליקציה של דיסני.

אממה… התורים נחטפים ולכן- אם תרכשו מראש דרך האתר של דיסני תוכלו לפתוח חשבון עם הפרטים שלכם ולשייך את הכרטיסים ואז להזמין 30 יום מראש את המתקנים והמועדים שלכם- כך תוכלו לתכנן את המסלול בפארקים העמוסים ולקחת את הFP למתקנים המבוקשים ביותר. אם תרכשו גם חבילת לינה באחד המלונות תוכלו להזמין את הFP מראש 60 יום….

בפארק עצמו- ברגע שסיימתם את כל 3 הבחירות שלכם ניתן להזמין עם הFP מתקן נוסף בכל פעם- כפוף לזמינות של התור אם ישנה.

בכל מקרה ניתן לפתוח חשבון באתר דיסני ולשייך שם כל מה שרכשתי (ארוחות דמויות, חבילת ארוחות, צילומים- שם צלמים של דיסני מצלמים אתכם ומעלים את כל התמונת לענן שלכם שממנו אתם מורידים, וכו’ וכו’) זה נקרא My Disney Experience באתר https://disneyworld.disney.go.com/

תהנו!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ronnyser001
      ronnyser001
    • RE: מישהו טס לניו יורק עם אזרבייג'אן איירליינס?

אחד מהחברים המליץ עליהם מאוד!

מצרף את הקישור להודעה שלו

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1305997/start-0/

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ronnyser001
      ronnyser001
    • RE: פארק היינו בלוס אנגלס וכעת באורלנדו מה כדאי לראות

ושכחת את אנימל קינגדם בדיסני

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ronnyser001
      ronnyser001
    • RE: טיול באורלנדו - 4 ימים עם ילדה בת 7

לילדה נראה לי הכי מתאים מגי’ק קינגדום, אולי אנימל קינגדום והוליווד סטודיוס- כולם פארקים של דיסני. אם אתם אוהבים יותר אקסטרים וגיבורי על, מסכי תלת מימד והארי פוטר (מדהים) הייתי ממליץ על שני הפארקים של יוניברסל (שניהם עם הופר שתוכלו לנסוע ברכבת של ארי פוטר) כמו כן יש גם פארק של חיות ים עם מתקנים ורכבות הרים וגם מופעי חיות ים שזה הסיוורלד- גם ממומלץ.

לסיום ממליץ לנוח באחד מפארקי המים- יש שנייים לדיסני (ניתן להוסיף בכרטים הופר ולקבלם בהנחה יחסית), אחד חדש ומדהים ליוניברסל (וולקנו ביי) ואקווטיקה ששייך לסיוורלד.

ויש עוד- דיסקוברי קוב פארק ללא מתקנים עם שחיית דולפינים ארוחות וחופים יפיפיים עם צלילות (אם קונים אותו שהוא יקר יחסית מקבלים כניסה גם לסיוורלד ואקווטיקה), פארק שיש אליו כניסה מוגבלת של כ100 אורחים ביום ולא מוסיפים יותר… יש לגולנד מאוד מושקע ונחמד… בקיצור אושר אין סופי לילדים הגדולים והקטנים… והקטנים ברוחם… רק צריך להגדיר מה אוהבים….

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ronnyser001
      ronnyser001

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ronnyser001

• מעבר גבול לקנדה בחודשיים הקרובים

שלום לכל המכובדים

האם המעברים לקנדה חזרו להיות כבעבר? האם ניתן לחצות ולחזור או שעקב הקורונה עדיין חסומים?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ronnyser001
      ronnyser001
    • RE: שכירת רכב מחברת דולר בחוף המערבי - תיאור ניסיון אישי

@reuben13

לגבי האיז פאס, בטרטיפי ודולר מציעים מכשיר שמשולם מראש, אבל הוא מאוד יקר (מעל 300 דולר ועולה), בניגוד לאלאמו, הרץ, אוויס, באדגט וכו שם אתה משלם כ4 דולר ליום עד לסכום של כ19 דולר הכי יקר ותשלום בנפרד על כבישי האגרה עצמם, בחישוב הכי פשוט שלי, לא משתלם לשלם ככ הרבה כסף על מכשיר משולם מראש כפי שדורשים בטרטיפי ודולר. כך שאני סבור שאלאמו או נשיונל הכי טובים ואחר כך אוויס, באדגט וכו’

למען ההגינות אציין ששכרתי עם טרטיפי ולמעט עניין התשלום הגבוה לאגרות רכב הם היו בסדר גמור.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ronnyser001
      ronnyser001
    • RE: אורלנדו....

@דנידין55

הי לכם

ככה

יוניברסל מתחלק לשני פארקים, יוניברסל סטודיוס ו”איילנד אוף אדוונצ’ר) בין שניהם מחברת רכבת של הארי פוטרשהנסיעה בה חוייתית (החלונות הם למעשה מסכים) ובכל כיוון הרפתקאה אחרת, אבל לשם כך צריך כרטיס הופר שלהם- לא זול, לגבי עולמו של הארי פוטר- בחלק של יוניברסל יש טימינג של לונדון ורציף 9 וחצי (נדמה לי שזה שמו…) ועולם שבו הארי קונה את השרביט וכו’ בחלק של איילנד יש את הווגוסרט והכפר שלמרגלותיו בשניהם מתקנים מגניבים. היות ורציתי לעשות את שניהם שכרתי מלון שמקנה דילוג על התור וכך עשיתי את שני הפארקים. איילנד אוף אדוונצ’ר הוא מגניב ומהנה ביותר ויוניברסל דומה יותר לזה של לוס אנג’לס, אם כי הרבה יותר טוב ממנו לטעמי (עשיתי הקיץ את זה של לוס אנג’לס) כמובן שהכל שאלה של מחיר.

לגבי דיסני, יש 4 פארקים שלהם,  כמובן המוכר והאהוב מג’יק קינגדום (עם הטירה) אבל אני אוהב מאוד גם את דיסני הוליווד סטודיוס ואת אנימל, בכולם מתקנים מרהיבים, וגם אפקוט שווה ביותר, בסטודיוס מתחם מלחמת הכוכבים החדש, וגם מתחם צעצוע של סיפור.

לגבי פארקי מים, יש כמה מצוינים- יש שנייים של דיסני (לגון וטייפון) ויש מצוין של סיוורלד (אקווטיקה) אבל אם אני צריך לבחור אני בחור בזה של יוניברסל – וולקנו ביי, נראה לי המרהיב והמיוחד מכולם- שימו לב בגלל שאתה מקבל צמיד שדרכו את “עומד בתור” בלי לעמוד בתור, מספר הנכנסים מוגבל וחשוב להגיע לשם ראשונים. (אגב רעיון הצמיד דומה גם לדיסנים אם אתם שוהים במלונם, או קונים במיוחד כזה)

לא דיברנו עוד על הפארקים של סיוורלד (סיוורלד עצמו ודיסקוברי קוב המיוחד) ובוש גארדנס בטמפה…

בקיצור- היות ואני חובב משוגע של רכבות הרים ופארקים יתכן ולא ציינתי את כל הפרטים אז אם תצטרכו עוד משהו אשמח לענות- מיותר לציין שעשיתי את כולם ואני עונה מתוך ניסיון

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ronnyser001
      ronnyser001
    • RE: התייעצות דיסני קליפורניה - איזה פארק

@אנשיםטובים

הי

היינו שם בקיץ באוגוסט (משפחה עם לשושה ילדים), כמובן שעבדתי רק עם האפליקציה, היא מתכתבת עם האתר שלהם ויש לך איזור אישי, קניתי את התוספת שמאפשרת לך להזמין פאסט פס מכל מקום בתוך הפארק וגם נותנת לך את זמני התורים. היות ואני חובב גדול של פארקים אני תמיד ממליץ להגיע עם הפתיחה ופשוט ללכת ישר למתקן הכי עמוס, אולי מספיקים שניים בלי תורים ואז להתנהל עם האפליקיציה ולהזמין פאסט פסים (תמיד קודם העמוסים ביותר אבל זה גם משחק כי הם מתמלאים ואז הפאסט פס מתאחר- כך שזה משחק- באדוונצ’ר קודם ללכת לרדיאטור). ממליץ יום שלם דיסני וחצי יום פחות או יותר באדוונצ’ר. אם תזמין כרטיס של שלושה ימים תקבל בוקר אחד מוקדם לפני כל ההמולה (תלוי ביום- שעה לפני- זה מספיק לשלושה מתקנים) אבל זה רק אם יש זמן וכמובן כסף.

אני מתכוון לעשות מסע פארקי שעשועים בארה”ב(חובב מטורף של רכבות הרים) ואני מאוד מתמקצע בעניין אז אשמח לתת תשובה על כל דבר שנראה לכם

תיהנו

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ronnyser001
      ronnyser001
    • RE: עוד כשלושה חודשים בארה"ב - מנסה להבין אם שכחתי משהו

אני מהסוג המאוד מתוכנן בטיולים

יש פירוט מלא, מניסיון זה חוסך זמן וכסף. כמו כן מלונות – בהזמנת רוב הרשתות והאתרים ניתן לבטל בבוקר יום האירוח כך שלא ממש מתחייבים ומשאירים מקום לגמישות

אני מתוכנן על תוכנית אקסל כולל כל העלויות וההוצאות, לוח הזמנים, מרחקי נסיעה וכו’

אני לא כזה אדם בשגרה, אבל בטיול זה פשוט מדהים איך הכל עובד כשאתה מתכנן כל מה שניתן...

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ronnyser001
      ronnyser001
    • RE: לאס וגאס והגרנד קניון

@orna0910

הי אורנה

מגיע עם משפחתי (5 נפשות) ומעוניין בטיול של יום לגרנד דרך סכר הובר, הבנתי יש המלצה על מדריך בשם רוני. מה היא עלות היום הזה?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ronnyser001
      ronnyser001
    • אליטליה

שלום חברים

האם הסיכון עם אליטליה עבר? או שעדיין החברה בסכנת פשיטת רגל? שמעתי שהיא נקנתה או שמא אלו סתם שמועות?…

מתלבט אם להזמין טיסות דרכה ליולי הבא….

תודה למביני העניין….

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ronnyser001
      ronnyser001
    • RE: מסיבת האלווין בדיסנילנד

בדיני יש את אירועי " מיקי נוט סו סקרי" Micky not so scary " שיש בו לא מעט אירועי האלווין... ממליץ לבדוק באתר שלהם ובאפליקציה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ronnyser001
      ronnyser001
    • RE: טיול באורלנדו - 4 ימים עם ילדה בת 7

לילדה נראה לי הכי מתאים מגי’ק קינגדום, אולי אנימל קינגדום והוליווד סטודיוס- כולם פארקים של דיסני. אם אתם אוהבים יותר אקסטרים וגיבורי על, מסכי תלת מימד והארי פוטר (מדהים) הייתי ממליץ על שני הפארקים של יוניברסל (שניהם עם הופר שתוכלו לנסוע ברכבת של ארי פוטר) כמו כן יש גם פארק של חיות ים עם מתקנים ורכבות הרים וגם מופעי חיות ים שזה הסיוורלד- גם ממומלץ.

לסיום ממליץ לנוח באחד מפארקי המים- יש שנייים לדיסני (ניתן להוסיף בכרטים הופר ולקבלם בהנחה יחסית), אחד חדש ומדהים ליוניברסל (וולקנו ביי) ואקווטיקה ששייך לסיוורלד.

ויש עוד- דיסקוברי קוב פארק ללא מתקנים עם שחיית דולפינים ארוחות וחופים יפיפיים עם צלילות (אם קונים אותו שהוא יקר יחסית מקבלים כניסה גם לסיוורלד ואקווטיקה), פארק שיש אליו כניסה מוגבלת של כ100 אורחים ביום ולא מוסיפים יותר… יש לגולנד מאוד מושקע ונחמד… בקיצור אושר אין סופי לילדים הגדולים והקטנים… והקטנים ברוחם… רק צריך להגדיר מה אוהבים….

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ronnyser001
      ronnyser001
    • RE: מופע זיקוקים בדיסנילנד קליפורניה

הי באתר שלהם מופיע לו”ז לכל יום. הכי ממליץ להוריד את האפליקציה שלהם היא גם מאפשרת להשתמש בשירות הפסט פס הכי טוב (בתוספת 10 דולר לכרטיס לאדם) בכל מקרה התקופה הקרובה היא של “מיקי נוט סו סקרי נייט” לרגל ההאלווין (בפארקים המובחרים הופכים את זה לחגיגה מתמשכת הרבה לפני החג עצמו עם אלמנטים של האלווין- בהתאם לגיל ואופי המקום- ביוניברסל זה בתי הפחדה, בדיסני זה ברוח ה”קסם”) ולכן כדאי מאוד לבדוק לפי היום עצמו האם יש מופע ואם הוא משודך לאירוע, כי באירועי ההאלווין צריך כרטיס נפרד לאירוע עצמו.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ronnyser001
      ronnyser001