ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. mayaElr
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 4
    • פוסטים 8
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

mayaElr

@mayaElr

0
    מוניטין
    33
    צפיות בפרופיל
    8
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3445420 גיל 56

mayaElr הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי mayaElr

• RE: לינה ברכב בצפון יוון

@telo

איפה אפשר למצוא מיקום של אתרי קמפינג? לא ראיתי כל כך בגוגל מפס וכו'

פורסם בפורום אירופה
      mayaElr
      mayaElr
    • לינה ברכב בצפון יוון

היי לכולם,

שאלה קצת מוזרה אבל מישהו אולי התנסה בלינה ברכב בצפון יוון?

אני רוצה לטייל באזור של ליטוכורו/מטאורה/זגוריה והבנתי שבתחבצ זה קצת מסובך אז חשבתי להשכיר רכב במקום. הקטע הוא שאני בתקציב מוגבל ואם אני כבר משכירה רכב אני רוצה לנסות לנצל את זה ללינה ולחסוך בהוצאות על מלונות. יש מישהו פה שעשה את זה באזור העיירות קאלמבקה, יואנינה, מונודנדרי? האם זה חוקי?

תודה!

פורסם בפורום אירופה
      mayaElr
      mayaElr
    • RE: משלוח מהפיליפינים

@Sailor

תמיד? או רק אם נתפס במכס? גם אם אני אשלח מניו זילנד זה יעבור לems?

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      mayaElr
      mayaElr
    • משלוח מהפיליפינים

היי!

אני מגיעה בקרוב לפיליפינים מניות זילנד ואני מעוניינת לשלוח את הציוד טיולים שלי כי אני לא אצטרך אותו במזרח. מישהו התנסה פעם בשילוח חבילה מהפיליפינים ויודע להגיד לי כמה זה עולה, כמה זמן זה לוקח והאם זה בטוח? פשוט המשלוח מניו זילנד מאוד יקר.

תודה!

mayaElr
      mayaElr
    • ויזה לסין

היי! אני הולכת לטייל במרכז אסיה בחודשיים- חודשיים וחצי הבאים. יש לי כרגע טיסה לניו זילנד דרך בייג'ינג ב3.9 וחשבתי לנצל את הדרכון האירופי שלי כדי לעשות עצירה של כמה ימים בבייג'ינג בלי צורך בויזה (ממה שהבנתי עם הדרכון האירופי אפשר לשהות בעיר בין 72 ל-144 שעות). הבעיה היא כשבדקתי את התנאים לפטור מויזה הם מציינים שיש להציג כרטיס המשך ואם צריך ויזה למדינה שאליה אמשיך להראות שיש לי ויזה תקפה. הבעיה היא שהויזה שיש לי לניו זילנד היא על הדרכון הישראלי. יש מישהו שמבין בכל עניין הויזות לסין ויודע להגיד אם הם יעשו לי בעיות עם זה? ואם זה לא אפשרי אני יכולה להוציא ויזה לסין במונגוליה? מה ההליך וכמה זה עולה? תודה:)

mayaElr
      mayaElr
    • אוסטריה בפסח

שלום,

רציתי לקבל המלצות לאתרים באוסטריה שמתאימים לשבוע בפסח (4-11.4). 
      אני יודעת שבסוף עונה יותר בטוח ללכת לאתרים הגבוהים בצרפת, אבל כנראה שאנחנו נטוס עם אמא שלי שלא גולשת ולכן אנחנו מעוניינים באתר שיש מה לעשות בסביבה ולא להיות באחד האתרים הצרפתים שמה אתה פשוט "תקוע" על ההר.

אשמח לשמוע איזה אתרים לדעתם מספיק גבוהים וכדאי גם אתרים שיש מה לעשות באזור.

פורסם בפורום סקי וסנובורד
      mayaElr
      mayaElr
    • RE: פתיחת העונה
      פתיחת העונה

http://www.bergfex.com/oesterreich/

יש פה רשימה של כל האתרים באוסטריה. אתה יכול להכנס לדף של  כל אתר ולראות את גודל האתר, כמות המעליות וגם את תאריך פתיחת/סגירת העונה. 

האתר הזה לא מכסה רק את אוסטריה ואפשר לראות שם גם את האתרים בשוויץ איטליה ועוד...

mayaElr
      mayaElr
    • RE: חופשת סקי-התייעצות
      חופשת סקי-התייעצות

היי,

לשאלתך אני הייתי בואל דיזר שנה שעברה בפסח (12-19.4). מבחינת שלג- בהחלט לא היה חסר, למרות שבבקרים הוא היה מאוד קרחי ורק בשעות הבוקר המאוחרות הוא התחיל להרכך ולקראת אחר הצהריים כבר היה  די סלאשי- אבל במסלולים הגבוהים המצב היה יותר טוב. ביום האחרון שלי שם החלה סופת שלגים ובימים שלאחר מכן ירדו בממוצע כ-20-50 ס"מ אז זה בהחלט אפשרי שהמצב בפסח יהיה בסדר, אבל זה בהחלט הימור. אני סגרתי את החופשה שלי רק איזה שבועיים לפני ומצאתי טיסה במחיר סביר מאוד- בערך 450 יורו עם עצירה בציריך בהלוך ובפרנקפורט בחזור והיא הייתה הרבה יותר זולה מהטיסות של איזיג'ט (שהן גם לא בימי שבת מה שקצת מסבך כי בצרפת המלונות פועלים רק משבת עד שבת)

mayaElr
      mayaElr