זו באחת אחת השאלות הגדולות. בכל מקרה איני יכולה לחזור בידיים ריקות. ככה או ככה, אצטרך לקנות קצת.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אסתר_3468427
-
RE: אני בשוויץ. נורא יקר פה. יש מצב לקפוץ לאחת המדינות מסביב לערוך קניות?פורסם בפורום אירופה
-
RE: אני בשוויץ. נורא יקר פה. יש מצב לקפוץ לאחת המדינות מסביב לערוך קניות?פורסם בפורום אירופה
תודה. אשמח לשמוע רעיונות נוספים למי שיש. תודה
-
מודה לך. אני נעה ברכבות. לכן צריכה שם של עיר או אזור.
-
אני בשוויץ. נורא יקר פה. יש מצב לקפוץ לאחת המדינות מסביב לערוך קניות?פורסם בפורום אירופה
שלום,
אני בחופשה בארוזה, לשבועיים.
מדי פעם מגיחה לציריך.
סיפור המתנות יקר מאד… האם יש מצב לגיחה הלוך-חזור לצרפת
כדי לערוך קניות? ואם כן – לאיפה?
מזכרות, ביגוד, מתנות לילדים.
תודה גדולה לעונים!
-
מסלולי כוכב מאנגלברגפורסם בפורום אירופה
אני בת 45, מטייילת בגפי בתחבורה ציבורית. יש לי כרטיס טלפס שכולל הכל בין צוג לאינטרלאקן.
בפסגות החשובות הייתי, פילאטוס, טיטליס, ריגי, אפילו סנטנסנהורן. מחפשת טיולים נחמדים בני יום אחד,
עיירות, מפלים, כל מה שיפה…
תודה רבה!
-
טיול לאוסטריה באוקטוברפורסם בפורום אירופה
אנחנו זוג בני 40-45, דתיים, רוצים לצאת לאוסטריה לטיול טבע מיד אחרי החגים, כלומר אוקטובר. אין לנו רכב.
בשוויץ יש תחבורה ציבורית מסודרת (רכבות ואוטובוסים) לכל אתר בולט. בנקודת אינפורמציה לתייר היה כל המידע שצריך לטיולים נפלאים בטבע. גם באוסטריה זה כך? מפלים, קרחונים, מעברים – אפשר להגיע אליהם בתחבורה ציבורית?
מה מבחינת העונה? קור כלבים או קור חביב ומעילים יספקו אותנו? האם הימים קצרים מדי? חושבים להתמקם בזלצבורג ומשם לזוז לטיולים באזור. לקראת שבת לנסוע לוינה, בשביל תפילות במנין. ולחזור לזלצבורג אחרי שבת.
או שיש למישהו פה הצעות יותר טובות?
בפולין לקחנו בחורציק+ רכב שלקח אותנו לכל מקום. שילמנו פרוטות מלבד הדלק. יש סיכוי למצוא מישהו כזה גם באוסטריה? תודה גדולה מראש
-
RE: שבת בשטרסבורגפורסם בפורום טיולים לשומרי מסורת ודתיים
תודה לעונים!!!
זו עזרה גדולה עבורי. מודה לכם מאד!!!