שלום
אני מחפש חניה קרובה לשדרת חנויות חניה ליד הכיכר הזאת כמה זמן הליכה ברגל ? מכוון שנוסע עם אימא שלי וקשה לה ללכת הרבה .
כמו כן אין בעיה לחנות בקניונים ? בכלל יש המלצה על קניון טוב עם מותגים ?
תודה רבה
שלום
אני מחפש חניה קרובה לשדרת חנויות חניה ליד הכיכר הזאת כמה זמן הליכה ברגל ? מכוון שנוסע עם אימא שלי וקשה לה ללכת הרבה .
תודה רבה
@romanvi אמר:
Star beach village water park מאוד מומלץ עם ילדים , הכל כלול ואוכל מעולה טעים .
היינו בדיוק באוקטובר והיה מעולה ולא קר ביום ומים חמים . תקופה מעולה לטייל ובטן גב .
שלום
תודה רבה
Star beach village water park מאוד מומלץ עם ילדים , הכל כלול ואוכל מעולה טעים .
שלום! האם כדי לנו לרכוש כרטיס הנחה לרכבלים, כניסות למקומות באזור שלנו שונות 120 פרנק לאדם?
תודה רבה, כן אנחנו נשאר 4 לילות ב-Windersville , Marbach אני אבטל. כי רחוק נמצא באזור Interlaken ! מה לגבי שאר המקומות בהמשך , מה אתה חושב? אולי צריך לבטל באזל או ביורן? יער השחור אנו רוצים מאוד 2 לילות לטייל שמה! רומן.
תודה רבה לתגובתכם ! בינתיים יש לי 4 לילות באזור Interlaken , כדי לראות באזור מקומות. את השער אנו צריכים עוד לתכנן , יכול להיות נבטל ביורן או באזל , כי לוצרן וצוריך די רוצים לראות .
סה"כ נסיעה 12 יום כולל נחיתה ויום אחרון המראה.
תודה על הטיפ.... מדובר בנסיעה בתחילת אוגוסט השנה 2 זוגות - 4 אנשים.
יום 1 נחיתה ב-Geneva מאוחר בערב ומעבר למלון 2-3 לילות בסביבה. מטרה לראות את Annecy, Ivuar, Nyon ו-Lozann, Veve, Montre עם Castel Shilion. אנו יכולים לדלג על Nyon , אז להיות 2 לילות באזור אגם Geneva.
יום 3 מעבר לאזור Interlaken. מלון או בעיר Marbach מעל אגם Tun או לינה 4 לילות ב-Windersvil .
יום 4 מטרה לראות את מפל Trumpelbach, Grindelwald עם אזור הר Ungfrau לפחות לעלות 2000 מטר חצי מסלול.
יום 5 Interlaken ,קניון Aare, מפל Gizbars.
יום 6 Bern , Lutzern .
אחרי זה מעבר לכיוון Wein em rein ל2 לילות
יום 7 Zurich, מפלי Shtain em rein , rein, יום 8-10 יום ו- Mainau בדרך ליער השחור Triberg ל2לילות שם.
בדרך חזרה לעבור ב-Colmar , Elzas . יום 12 אחרון Basel והגעה לשדה של Basel בערב. תודה רבה.