וואוו איזה טיול!
תודה רבה על סיכום הטיול המפורט.
וואוו איזה טיול!
תודה רבה על סיכום הטיול המפורט.
לי,
תודה רבה על הקישור לבלוג שלך. הוספתי למועדפים!
בודפשט אצלי ברשימת היעדים המשפחתיים.
וואוו איזה טיול!
החלום של הבת שלי (היא בת 11 כמעט) לנסוע ליפן. אולי נשקול בבת מצווה. אשמור את השרשור, יש בו מלא מידע מועיל.
חן
ממש מרגישים את האווירה מהכתיבה שלך.
סיכום נפלא
אנחנו שהינו שבוע ברביט היל ושבוע בחווה Newhouse Logies
בשני מקומות הלינה נהננו מאוד. החווה מיוחדת מאוד. המון שטח פתוח, גן משחקים קטן וחיות משק. הילדים אספו ביצים מהלול בבוקר.
לגבי רביט היל – ראיתי שכבר ענו לך. אני הזמנתי את הבקתה המשפחתית (אנחנו זוג עם 4 ילדים). זוכרת שבעלי לא היה מרוצה מהויי פיי בכפר אפילו ששילמנו עבור השירות הזה.
אנחנו 6 נפשות ושהינו בApartamentos Gran Via Bassols
זה מה שרשמתי ב review:
“דירה מאוד גדולה ונוחה. 2 חדרי אמבטיה. מטבח מאובזר (חבל שלא נתנו נוזל כלים). הזמנתי שירותים נוספים שהיו מצוינים: שרות הסעה משדה התעופה, מכשיר wifi נייד וחבילת מזון ושתייה בסיסית. הגענו די מאוחר וחיכה לנו מישהו עם המפתח. קרוב לתחנת מטרו.
חבל שלא ניתן להחשיך לגמרי שני חדרי שינה בגלל קרבתם למרפסת שאין לה תריסים. יש מזגן בסלון ובמסדרון. בחדר אחד יש מאוורר. בשאר החדרים אין מיזוג.”
מזל טוב ליום הולדתך!
איזה כייף של טיול!
לכלה לא היה קר בשמלת הכתפיות…?
מלון אקווה פאלאס בפראג.
בימים גשומים ניתן לבלות בפארק המים. בהחלט מעסיק את הילדים וגם משלב בטן גב להורים.
בימים יפים יותר לטייל בעיר. יש גם מקומות שווים לקניות בעיר.
וואוו, איזה כייף לקרוא, והתמונות! כל הכבוד לך שהצלחתם בסופו של דבר לנסוע, גם בתקופה כזו (יש בידוד…?)
שומרת את הטיול לימים רגועים יותר 
זו הרעה בתנאים? מה המצב עכשיו?
ממש מתלבטת אם לנסוע לטיול משפחתי לניו יורק בתחילת ספטמבר. (זוג הורים מחוסנים, 3 ילדים מחוסנים וילדה מחלימה).
המון תודה על השיתוף.
ליוויתי אתכם לאורך כל הטיול הנפלא שלכם.
בהחלט עזרת לי בתכנון הטיול המתקרב!
@taldar
תודה רבה על הפירוט של האתרים באורלנדו.
בטיול הנוכחי לא נגיע לאורלנדו, שומרת לפעם הבאה 
נהנית מאוד מהסיכום המפורט שלך!
תודה רבה רבה על השיתוף. אני עדיין כאן.
חמודים התאומים שנרדמו בעגלה, מעייף לטייל בניו יורק...:)
@taldar
כל כך שמחה שחזרת לספר