ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. yanivni
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 4
    • פוסטים 36
    • הגבוה ביותר 7
    • קבוצות 0

yanivni

@yanivni

7
    מוניטין
    112
    צפיות בפרופיל
    36
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3497123 גיל 56

yanivni הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי yanivni

• RE: בקשה לעזרה במסלול טיול

@Avi_3853585

הי אבי,

מספר הערות:

1. דרומית לפורטלנד,יש פארק נפלא בשם silverfalls, כדאי לכם לבקר שם, בעיירה woodburn שבאיזור יש גם אאוטלט.
      1. בדרך דרומה ל craterlake אפשר לחשוב על ביקור ב Toketee Falls
      1. ממליץ לשלב לפחות יום מנוחה אחד לרביצה, המסלול שלכם קצת אגרסיבי  והשבוע הראשון בפארקים כשאתם בג’טלג יכול להשפיע על כל הטיול.
      2. פארק redwood – יש לכם תכנית ליומיים? לדעתי זה יותר מדי.
      3. .תחשוב על lassen national park , פארק מדהים עם תופעות גאולוגיות תרמיות ורוב השלגים מפשירים שם באמצע יולי, זה יחייב אתכם לשנות את המסלול ולוותר על משהו כי תצטרכו שם יומיים. 

תהנו, אורגון מדינה מדהימה. בחירה יפה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yanivni
      yanivni
    • RE: אמיליה רומאניה = טיול כוכב או תזוזה מתמדת?

עשיתי טיול דומה ושהיתי בבולוניה למשך כל התקופה,

לא צוין אם אתם עם רכב או מתניידים ברכבת, שים לב שבכל המקומות שציינת עוברת הרכבת שיוצאת מבולוניה והנסיעה היא יחסית קצרה,בכל מקרה הייתי בוחר בכוכב, בולוניה כיפית בלילה, עיר סטודנטים שחיה ותוססת,אולי תזכו אפילו להופעה בפיאצה מאג’ורה. 

2 טיפים כי חבל שתבזבז נפח קיבה יקר

- לא מצאתי פיצות ממש ראויות בבולוניה חוץ מ pizzartist ,

- pasta fresca naldi , שהמגש מפלסטיק לא יטעה אותך, מדובר בפסטה טעימה.

מסכים עם קודמי, תוריד את פירנצה, היא ראויה לכמה ימים ולא לביקור חטוף.

בימים הקרובים אני מתכנן להקים את בלוג איטליה שלי... אולי עד שתסע יהיה כבר פוסט על בולוניה.

בהצלחה, חייך עומדים להשתנות Smile.

פורסם בפורום אירופה
      yanivni
      yanivni
    • RE: ממש אשמח לעזרה לגביי טוסקנה

4 ימים בטוסקנה זה קצת אבל עם חלומות לא מתווכחים, מקסימום תחזרו שוב

הצעה שלי:

בסיס בפירנצה

אופציות לביקורי יום: לוקה, קורטונה (חוץ מרכבת נדרש גם אוטובוס), על פיזה אני ממליץ לוותר.

ניתן להגיע מרומא לפירנצה דרך רכבת מהירה, שעה וחצי מכל כיוון ופעמיים ביום יש רכבת מהירה שיוצאת מפיומיצ'ינו,אחרת תצטרכו להגיע לרומא טרמיני או טיבורטינה.

אם אתם לא נעולים על טוסקנה תרשו לי להציע לכם יעד חלופי:

בולוניה, שעה וחצי ברכבת מהירה ממילאנו, אוכל מדהים,אוירה מקסימה, אין הרבה תיירים, עיר כיפית של צעירים.

פורסם בפורום אירופה
      yanivni
      yanivni
    • RE: דרך אמלפי ורומא - פסחא

@תולי123

תחשבו על להחליף את פומפי בהרקולינאום + עליה להר וזוב, פומפי ענקית ולאנשים שבאים ממקומות עתירי אריכאולוגיה כמו ישראל זה לא יהיה כל כך מלהיב,

חצי יום לנאפולי זה מעט, תנו לה לפחות יומיים.

פורסם בפורום אירופה
      yanivni
      yanivni
    • RE: סין - טיסות פנים

אני השתמשתי ב 

Ctrip

Travelchinadepot

בסופו של דבר היו להם דילים די זהים,

2 טיסות פנים של eastern china, אחת מבייג'ינג השנייה מצ'נגדו

המריאו ונחתו בדיוק מירבי.

בהצלחה.

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      yanivni
      yanivni
    • RE: Google בסין

לפני כמה חודשים כשאני ניסיתי להוריד מפות אופליין של חלקים בסין מגוגל מאפס אז קיבלתי הודעה שלא ניתן להוריד מפות של האזור הנ”ל, 

תוריד maps me ואת המפות של האזורים בסין בהם אתה מתכנן להיות, 

צדקו קודמי לגבי expressvpn תוכנה מעולה ושווה כל דולר שתשלם עבורה.

yanivni
      yanivni
    • RE: עצירה בצנגד'ו לטיסת המשך

את יכולה לראות בלינק המצורף כיצד להגיע לפארק הפנדות בתחבורה ציבורית, המטרו משדה התעופה למרכז העיר פשוט אדיר ומאוד נוח.

שימי לב לשעות האחרונות במטרו של הקוים השונים (מידע זמין גם באתר)

https://www.travelchinaguide.com/attraction/sichuan/chengdu/ panda-breeding-and-research-center.htm

שימי לב שישנן שעות שהפנדה פחות פעיל ויש סיכוי שתגיעי לפארק ותראי את רובם ישנים, כשביקרתי שם התייצבתי כבר עם הפתיחה וזכיתי לראות אותם אוכלים אבל לקראת שעה 11 רובם כבר נרדמו.

צ’נגדו עיר יפה, את יכולה ללכת לאיזור מקדש wuhou או  wide& narrow alley

יש באתר הנ”ל המלצות ודרכי הגעה מפורטות. לא לשכוח לאכול מרק איטריות חריף, niurou mian 牛肉面, אחד הדברים שרק בשבילו בא לי לנסוע שוב.

לגבי עניין הויזה כדאי שתבדקי עם מקור מוסמך ולא עם אנשי הפורום.

yanivni
      yanivni

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי yanivni

• RE: שבועיים במערב ארה"ב

הי

אתם הולכים לשרוף לא מעט זמן על נסיעות וחבל. 

אני יכול להציע לך לוותר על הגרנד קניון ולהחליף אותו בפארק ZION ביוטה שלדעתי ייתן לך יותר תמורה מאשר הגרנד קניון והוא בסה”כ במרחק שעתיים נסיעה מווגאס,  אתם יכולים ללון בעיירה שנקראת HURRICANE שנמצאת 15 דקות נסיעה מהפארק ולחסוך מחיר משמעותי במחירי לינה לעומת ספרינגדייל.

בדרך מווגאס ל ZION יש פארק בשם VALLEY OF FIRE שלדעתי הוא אחד הפארקים המיוחדים באיזור שרבים נוטים לדלג עליו. חפש FIRE WAVE ותבין 🙂

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yanivni
      yanivni
    • RE: בקשה לעזרה במסלול טיול

@Avi_3853585

הי אבי,

מספר הערות:

1. דרומית לפורטלנד,יש פארק נפלא בשם silverfalls, כדאי לכם לבקר שם, בעיירה woodburn שבאיזור יש גם אאוטלט.
      1. בדרך דרומה ל craterlake אפשר לחשוב על ביקור ב Toketee Falls
      1. ממליץ לשלב לפחות יום מנוחה אחד לרביצה, המסלול שלכם קצת אגרסיבי  והשבוע הראשון בפארקים כשאתם בג’טלג יכול להשפיע על כל הטיול.
      2. פארק redwood – יש לכם תכנית ליומיים? לדעתי זה יותר מדי.
      3. .תחשוב על lassen national park , פארק מדהים עם תופעות גאולוגיות תרמיות ורוב השלגים מפשירים שם באמצע יולי, זה יחייב אתכם לשנות את המסלול ולוותר על משהו כי תצטרכו שם יומיים. 

תהנו, אורגון מדינה מדהימה. בחירה יפה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yanivni
      yanivni
    • RE: היי חברים, אשמח להמלצות ולמסלול טיול של כשבוע עם רכב שכור מרומא לכיוון נאפולי , סורנטו ואמלפי קוסט.

@elioraz93

יש לי בבלוג רשומה מטיול שעשיתי בנאפולי והאיזור, את יכולה לקחת משם טיפים.

אגב, בחירה מעולה של איזור לטיול  . 🙂

פורסם בפורום אירופה
      yanivni
      yanivni
    • RE: סופ"ש בדרום איטליה

@גליה_3339766

אתם נוסעים סה”כ לשלושה ימים כאשר אתם נוחתים בבוקר,זה אומר שכדאי לכם להישאר ללון במקום אחד ולא לעבור מלונות,

אישית אני חושב שאתם מנסים לטרוף את האיזור בשלושה ימים, תרשי לי להציע לך מסלול כוכב בנאפולי שלא יצריך אפילו השכרת רכב.

יום 1 – נאפולי

יום 2 – שיט ל procida או ל ischia 

יום 3 – נסיעה ל ercolano + ביקור בוזוב.

למה בחרתי את הנ”ל?

- כי pompei ענקית, רחוקה ואני מנחש שכבר כעבור שעה יימאס לכם להסתכל על עתיקות, ercolano קרובה יותר,קטנה יותר ושמורה יותר, ומשם יש גם אפשרות לעלות לוזוב.

- אמאלפי רחוקה יותר ואם ממש בא לכם אז אתם יכולים להקדיש יום ולקחת רכב מנאפולי לכיוון פוזיטאנו/אמאלפי/ראוולו.

- נאפולי עיר מקסימה וכיף לחוות אותה כל ערב מחדש.

אתם יכולי ם לקרוא עוד בבלוג שלי על טיול שעשיתי בנאפולי.

https://www.lametayel.co.il/10+%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9D+%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%9D+%D7%91%D7%A7%D7%9E%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%94

בהצלחה ותהנו.

פורסם בפורום אירופה
      yanivni
      yanivni
    • RE: שבועיים וקצת בסין פעם ראשונה

@Roei1234567890

יש לכם כבר כרטיסים? כלומר נחיתה בביג’ינג בהלוך ויציאה מהונג קונג בחזור?

לדעתי יש לכם הרבה יעדים יחסית לשבועיים ו2 מהם בעלי שהות של יומיים שכוללים טיסת פנים ומנהלות הכרוכות בזה, נראה שתגיעו לפארק אוואטר אחרי 5 ימים של פעילות, מתי אתם מתכוונים לנוח?

yanivni
      yanivni
    • RE: דרך אמלפי ורומא - פסחא

@תולי123

תחשבו על להחליף את פומפי בהרקולינאום + עליה להר וזוב, פומפי ענקית ולאנשים שבאים ממקומות עתירי אריכאולוגיה כמו ישראל זה לא יהיה כל כך מלהיב,

חצי יום לנאפולי זה מעט, תנו לה לפחות יומיים.

פורסם בפורום אירופה
      yanivni
      yanivni
    • RE: מסלול לטיול בטוסקנה

@Eli_3598615

בניגוד לקודמי אני דווקא בעד טיול כוכב במשך ה5 ימים שאתם מקצים לטוסקנה על פני לינה במקום אחר בכל יום, תתפלא כמה זמן יכול להתבזבז על צ’ק אאוט וצ’ק אין, מאחר ואתם עם רכב תוכלו למצוא מקום לינה כפרי בלב טוסקנה (נניח באיזור סיינה) וכל יום לתכנן מסלול מעגלי בכיוון אחר שלה (מזרח,צפון,וכו’), לגבי מקומות לבקר – טוסקנה עשירה בעיירות מומלצות שלכל אחת יש את הקסם שלה, לגבי פיזה כבר טענתי בעבר שזהו בזבוז זמן לעומת תועלת וסיפוק אבל ההחלטה היא שלכם, אתם יכולים גם לראות הצעות ביוטיוב ואם תראו עיירה שמדליקה אתכם לכו על זה :-).

תהנו.

פורסם בפורום אירופה
      yanivni
      yanivni
    • RE: טוסקנה - נחיתה בפירנצה או רומא

@שוקי3

לטעמי פיזה היא  יעד בעדיפות נמוכה בגלל המרחק הרב יחסית שלה מפירנצה שמשמשת בד”כ בסיס לרוב המטיילים ובגלל שאני אישית לא מוצא עניין במגדל הנטוי ומעבר לכך אין הרבה מה לעשות שם. עדיף לנצל את הזמן למקום אחר.

פורסם בפורום אירופה
      yanivni
      yanivni
    • RE: מה עדיף פירנצה או מילאנו?

@levibavli

אמרתם מסעדות מיוחדות אז כמובן שפירנצה, ובדרך לפירנצה תעצרו בבולוניה לכמה ימים,לא תתחרטו.

פורסם בפורום אירופה
      yanivni
      yanivni
    • RE: טוסקנה - נחיתה בפירנצה או רומא

@delart

הייתי בוחר בטיסה לרומא ורכבת לפירנצה 

לגבי השימוש ברכבות – הערים המרכזיות בטוסקנה נגישות ברכבת ישירה מפירנצה – לוקה,פיזה (לא ממליץ בכלל),סיינה,קורטונה,ארצו, לגבי השאר תיאלצו להשתמש באוטובוסים,

תשקלו את האפשרות לבלות בפירנצה ¾ מהזמן וברבע האחרון לעבור מקום לאיזור כפרי,לשכור רכב ליומיים ולבקר באיזורים כפריים בסביבה, חבל לפספס את סן ג’מיניאנו ומונטלצ’ינו או מונטפולצ’יאנו. אם שכירת רכב לא רלוונטית מבחינתכם אז תוכלו לעבור לסיינה ומשם להשתמש באוטובוסים – קח בחשבון שתדירות האוטובוסים אינה גבוהה. 

במקרה ממש היום פירסמתי בבלוג שלי פוסט על טיול שעשיתי בטוסקנה – במידה ואתה מחפש רעיונות לטיול שלכם.

תהנו, חייכם עומדים להשתנות :-).

פורסם בפורום אירופה
      yanivni
      yanivni