אני טסה ככל הנראה לקרואטיה ביום שני 9 בבוקר.
אני לא יכולה לעשות בדיקת קורונה בשבת.
עד כמה זה קריטי מבחינת ה 72 שעות אם אעשה את הבדיקה בשישי בבוקר?
אני טסה ככל הנראה לקרואטיה ביום שני 9 בבוקר.
אני לא יכולה לעשות בדיקת קורונה בשבת.
עד כמה זה קריטי מבחינת ה 72 שעות אם אעשה את הבדיקה בשישי בבוקר?
ברור שלא כולם יחד.. כמה נגלות וכולם למעלה.
בסינאיה הבנתי שאפשר לעלות עם כל הקבוצה ברכבל.. לא ככה?
שלום לכולם,
לאחר שעות של חפירה פה באתר ובמקומות אחרים עדיים לא כל כך ברורות לי האפשרויות של ההגעה ל babele.
אני מוציאה קבוצה של 100 איש לרומניה ביולי -גילאים שונים ורמת כושר מגוונת ביותר, וממש חשוב לי להגיע לשם עם הקבוצה.
אשמח לשמוע מכם מהי הדרך הכי טובה לעשות זאת (אפשרי לפצל את הקבוצה ולהגיע במספר דרכים שונות).
מה שידוע לי כרגע זה:
א. הרכבל מבושטאני – לא מתאים לעלייה של 100 איש, המון זמן. אפשרי לעלות רק אלו שמתקשים בהליכה.
ב. נסיעה בג’יפים עד לאיזושהי נקודה ומשם הליכה – כמה הליכה? מהי רמת הקושי? האם לדעתכם אפשר לסמוך על כמות ג’יפים שתתאים לקבוצה גדולה?
ג. ראיתי שיש רכבל ממלון pestera – האם הוא בשימוש? ניתן להגיע איתו ל babele? ואיך בכלל מגיעים למלון?
ד. נסיעה באוטובוס מסינאיה ועד למלון pestera או עד לנקודת העצירה של הג’יפים שמגיעים מבושטאני אפשרית?
אני יודעת שאלו המון שאלות אבל ממש ממש אשמח לשמוע הצעות. תודה רבה מראש!
רינת.
שלום לכולם,
ראיתי מספר אנשים ששאלו את השאלה הזו אך לא היו תגובות.
מקווה שתוכלו לעזור לי מניסיון שלכם..
אנחנו מתכננים להגיע לבולגריה באמצע אפריל.
תודה רבה רבה לעונים!!
שלום לכולם,
אנחנו שלוש חברות בגילאים 30 פלוס שמגיעות לבוקרשט לשבוע בחגים.
אנחנו שומרות שבת כך שאם אנחנו מורידים שבתות וחגים יש לנו שלושה ימי חול מלאים לטייל באזור.
מחפשות המלצות לאטרקציות באזור בוקרשט (אנחנו נתנייד בתחבורה ציבורית): ג’יפים, אופניים, רכבל, אגמים.. מחפשות גם לראות קצת נוף ואולי גם לטייל בטבע. יום אחד כנראה נבלה בטרמה אבל חוץ מזה חיפשנו הרבה מאוד ברשת ולא הצלחנו למצוא משהו בקרבת מקום.
אנחנו יכולות יום אחד להקדיש לנסיעה רחוקה יותר אבל אנחנו בלי רכב..
נשמח לשמוע הצעות גם לדברים מעניינים ושווים בתוך בוקרשט.
תודה רבה רבה,
רינת.
קראתי את זה אבל אין שם התייחסות ספציפית לנורבגיה ורציתי לשמוע מאנשים שהיו שם האם נתקלו איפשהו בצורך להציג רישיון בינלאומי.
בכל אופן תודה על הקישור.. הבנתי שכדאי בכל אופן להצטייד ברישיון בינלאומי.
אשמח לדעת אם בנורבגיה יש צורך ברישיון בינלאומי ע"מ להשכיר רכב.
יש פה מישהו שיודע??
תודה רבה ![]()