ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. vered*
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 28
    • פוסטים 55
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

vered*

@vered*

1
    מוניטין
    37
    צפיות בפרופיל
    55
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3538562 גיל 56

vered* הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי vered*

• RE: תכנון מסלול לטיול קצרצר (שבועיים וקצת) בצפון הודו

לפני כמה שנים עשיתי טיול קצר להודו רק לשבועיים. עם הנחיתה בדלהי המשכנו בטיסה לאמריצר. היינו יומיים באמריצר, ומשם עלינו לדרמסאלה, לאחר כמה ימים המשכנו בנסיעת לילה לעמק פרווטי ומשם חזרה בטיסה לדלהי.

לא עשינו טרקים אבל כן טיולי יום באזור דרמסאלה ובעמק פרווטי עשינו טיול בין הכפרים.

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      vered*
      vered*

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי vered*

• הגעה לטיקאל

היי

ניסיתי לחפש מידע בנושא ברשת ולא מצאתי, אולי כאן תוכלו לעזור – יש אפשרות להגיע מלגונת בקלר במקסיקו ישירות לטיקאל?  הנסיעה עוברת בבליז, זה בעייתי? או מצריך ויזה לבליז? 

ואח”כ להמשיך מטיקאל לפלנקה. אפשרי? או שכל מעבר כזה ידרוש המון זמן במעבר גבולות? 

הרעיון הוא שיותר קצר (לפחות על המפה) להגיע לטיקאל מלגונת בלקר מאשר מגווטאמלה סיטי אז חשבתי לחסוך שעות נסיעה.  

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      vered*
      vered*
    • RE: מקסיקו עם ילדים קטנים

@גדליהו-מהגרעין

אנחנו מתכננים לנסוע באזור מרץ-אפריל. תודה על החידוד שמקסיקו זה לא תאילנד, זה באמת הרושם שהיה לי, אשנה את הדיסקט. אנחנו צריכים להיות גם בניו יורק בביקור משפחתי ולכן הפעם ניסע למקסיקו. אבדוק לגבי היעדים הקטנים יותר שציינת.  תודה 🙂

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      vered*
      vered*
    • מקסיקו עם ילדים קטנים

שלום

אנחנו רוצים לעשות טיול במקסיקו וקוסטה ריקה עם 4 ילדים קטנים. חשבנו על 3 שבועות בכל מדינה

לקוסטה ריקה יש לי תכנון אבל במקסיקו מתלבטת מה לעשות. אנחנו אוהבים איים/חופים קטנים סטייל קופנגן או ריילי ביץ (סליחה על ההשוואה אבל זה מה שמכירה). נראה לי שקנקון ופלאיה גדולות מדי.

לאן כדאי להגיע? 

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      vered*
      vered*
    • RE: ההר הצהוב בסין

@רוני-סופר

היי רוני

תודה על התגובה. בחלקים הצרים של ההר, זו הליכה לצד תהום? יש סכנה להחליק למטה או שיש מעקה?

כמה זמן נמשך המסלול על ההר?

חשבנו לנסוע בתחילת אוקטובר ואז ראיתי שיש חג במשך שבוע בתחילת אוקטובר, אז נראה לי נטוס אחרי השבוע הראשון של אוקטובר ונכוון להגיע להר לא בסופ”ש. 

vered*
      vered*
    • ההר הצהוב בסין

היי

אני ובעלי שוקלים לנסוע לשנחאי לשבוע עם הילדים בגילאים 8, 6 ו 2. 

משם חשבנו לקחת טיסה להר הצהוב בסין ומשם בנסיעה להמשיך לגווילין (אח”כ שוב פעם טיסה חזרה לשנחאי). סה”כ עוד שבוע. 

השאלה היא האם ההר הצהוב מתאים לילדים? ברגע שעולים למעלה עם הרכבל, המסלול מסודר ובטיחותי? כמה זמן נמשך המסלול? 

תודה

vered*
      vered*
    • טיול בגיאורגיה עם ילדים קטנים

היי

אנחנו זוג + 3 ילדים בגילאים 8, 5 ושנה וחצי.

שוקלים לאן לטוס באוגוסט. יש לנו 8 ימים נטו ומתלבטים בין גיאורגיה לאוסטריה (זלצבורגלנד). 

רציתי לשאול לגבי גיאורגיה איזה טיול כוכב אפשר לעשות, עם נסיעות של גג שעה לכל כיוון (ממה שאני קוראת באינט’ הנסיעות מאוד ארוכות). יש הצעה לגבי גיאורגיה איפה כדאי לישון ואלו טיולי יום לעשות? 

פורסם בפורום טיולי משפחות
      vered*
      vered*
    • RE: ברלין עם ילדים

אנחנו רוצים להעביר שבוע וקצת בברלין עם הילדים. כבר היינו שם בעבר ופחות דחוף לנו לראות את כל האתרים התיירותים אלא יותר להנות מהעיר והאטראקציות שיש בה כמו מוזיאון הטבע, גן החיות, האקווריום, לגו לנד, המוזיאון הטכני, המדע ועוד. רוצים גם לצאת מהעיר לטיול יום בפוטסדם (בה לא היינו) ולטרופיקל איילנד.

הרעיון היה לעשות כל יום אטראקציה אחרת ובין לבין גם להנות במלון בהנחה שנמצא אחד אטראקטיבי לילדים. בכל מקרה לא נחליף יעד בגלל המלון, על ברלין אנחנו סגורים Smile

אני אסתכל על המלונות שהמליץ aljaje – תודה!

פורסם בפורום אירופה
      vered*
      vered*
    • ברלין עם ילדים

היי, מחפשת מקום לינה בברלין בסטייל של קלאב שיש בו בריכות ומשחקים לילדים. לפחות שתהיה בריכה אחת עם מדשאות מסביב שאפשר לשחק בהם וכמה מתקנים.

ואם אין בריכה אז לפחות שיהיו מתקנים בחצר או חדרי משחק. יש דבר כזה במרכז העיר? 

פורסם בפורום אירופה
      vered*
      vered*
    • מילאנו לחצי יום

שלום

אנחנו נוחתים במילאנו באוגוסט, לקחנו חדר בכפר נופש ליד אגם גארדה אבל ביום הנחיתה רוצים לראות קצת את העיר. בעיקר את הדומו. (בחזור אנחנו ניסע מהמלון ישר לשדה תעופה כך שלא יהיה לנו זמן לעצירה בעיר)

בשעה 12 אנחנו מתוכננים להיות כבר מחוץ לשדה עם האוטו השכור ומשם רוצים להמשיך לעיר, אנחנו עם ילדים בני 7 ו 5 וחשבנו לבקר בדומו (אם אנחנו כבר במילאנו...) ומשם ללכת ברגל למוזיאון המדע שאמור להיות אטראקטיבי לילדים. סך הכל בשעה 17 רוצים להמשיך בנסיעה לכפר נופש.

מישהו מכיר את מוזיאון המדע במילאנו ויכול לחוות דעה על המקום?

ואיפה כדאי לחנות באזור הדומו ושלא יהיה יקר מדי? (אפשרי גם לחנות רחוק יותר ולהמשיך בתחבורה ציבורית...)

פורסם בפורום אירופה
      vered*
      vered*
    • RE: הודו גואה

אוקי. אז נחכה לאוקטובר… 

ומבחינת המקום – כדאי להשתקע בפאלולים או שחוף אחר מומלץ יותר?

אני טיילתי רק בצפון הודו כך שלא מכירה את הדרום, ובפעם האחרונה שטיילתי לפני 6 שנים הבנתי שפאלולים מומלץ. רק מוודא שזה עדיין כך…

תודה.

vered*
      vered*