נעלים רגילות מספיק לא צריך להשקיע ים כסף בנעליים טיולים ביגוד זה תלוי עונה עם אתה טס עם חברה מאורגנת אז הם יותר יגידו לך כדורים נגד מלריה אתה באיזור מוכה מלריה עם ים יתושים ממליץ לך הגנה נגד יתושים צמיד ודוחה יתושים ולישון עם כילה בלילה. קח בחשבון הכדורים האלה עלולים לגרום לבעיות בבטן עם אתה לא רוצה לקחת כדורים אז תגן על עצמך כפליים נגד יתושים עם החיסונים שקיבלת לא מגנים מפני מלריה אבל איני רופא אז תתייעץ עם רופא לפני הכי טוב
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי matan1993
-
RE: ביגוד והנעלה בסאפרי בטנזניהפורסם בפורום אפריקה
-
RE: קניה: ויזה לילדיםפורסם בפורום אפריקה
תשאל בשיגרירות קניה בישראל תקבל תשובה מהם דבר נוסף אתה יודע שיש על המדינה הזו אזהרת מסע חמורה?
-
RE: מדגסקר או קניה?פורסם בפורום אפריקה
קניה לא מומלצת יש עליה אזהרת מסע חמורה מאוד לגביי אוגנדה אני לא יודע מדגסקר מדהימה מאוד אבל בלי צרפתית קשה להסתדר שם אני אישית אהבתי מאוד את מדגסקר
-
RE: המלצה לספארי ולמדריך בטנזניהפורסם בפורום אפריקה
מומלץ על חברת עולם אחר של שלמה כרמל עשיתי איתם טיול ספארי והיה נהדר
-
RE: טיול לדרום אפריקה/חיסון נגד קדחת צהובהפורסם בפורום אפריקה
תלוי במדינה עשיתי פעמיים קונקשיין דרך אדיס אבבה שטסתי לטנזניה דרשו שטסתי למדגסקר לא דרשו שני העצירות היו פחות מ12 שעות אני אצתרף למי שאמר פה שדה תעופה של אדיס אבבה עלוב 8 שעות שם יהיה סיוט
-
RE: עזרה בקשר להתנדבותפורסם בפורום אפריקה
אני התנדבתי בעצמי באפריקה עם go eco היו לי בעיות לקח להם מלא זמן לחזור עלי אני התנדבתי עם projects abroad שהיה מצוין אני התנדבתי במדגסקר הם יוכלו לארגן לך מה שאת צריכה ממליץ לך לדבר איתם להשוואה projects abroad ענו לי באותו היום שפניתי עליהם
זה האתר שלהם תהני מקווה שעזרתי