פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Rivka_B
-
RE: אפשר להגיד ברוך שהגענו ליום הזה?פורסם בפורום אירופה
@יונית-אבני שלום יונית, גם אני חזרתי לאתר! האם אופצית החיפוש החופשי בתוך פורום בוטלה? אני מעוניינת לסנן את כל השאלות בפורום שקשורות לנורבגיה, איך עושים את זה?
-
ויזה לתאילנדפורסם בפורום תאילנד
כאשר נוסעים לתקופה של פחות מ 30 יום לתאילנד, אני מבינה שמוציאים ויזה בשדה התעופה בבנגקוק. האם צריך להביא תמונות פספורט. תודה.
-
RE: חיוב על תאונה למרות סעיף ביטול השתתפות עצמיתפורסם בפורום אירופהחיוב על תאונה למרות סעיף ביטול השתתפות עצמית
תודה על השיתוף.
-
RE: חיוב על תאונה למרות סעיף ביטול השתתפות עצמיתפורסם בפורום אירופהחיוב על תאונה למרות סעיף ביטול השתתפות עצמית
חברת AVIS
-
חיוב על תאונה למרות סעיף ביטול השתתפות עצמיתפורסם בפורום אירופה
שלום,
לפני כחודש חזרנו מטיול בגרמניה. שכרנו רכב ל-10 ימים וביום ה-10 קרתה לנו תאונה - הרכב השתפשף בעמוד. לא היה מעורב צד ג'.
החזרנו את הרכב במינכן ולא הודענו לאף גורם למעט עובד שמצאנו בחנייה של שדה התעופה.
בדיעבד, הסתבר לנו שבאותיות הקטנות בסוף הסכם השכרת הרכב (שכלל 4 עמודים באותיות קטנות) כתוב שהיינו צריכים להודיע למשטרה ולחברת ההשכרה גם אם ההסכם כולל ביטול השתתפות עצמית. כמובן שבחברת ההשכרה בארץ לא טרחו לציין זאת בפנינו בע"פ בעת ההזמנה (בד"כ מציינים בע"פ את תנאי ההשכרה העיקריים).
כנראה בגלל שלא דיווחנו חוייבנו ב 3600 אירו.
האם למישהו יש ניסיון עם מקרה כזה? האם ניתן לדווח בדיעבד למשטרת מינכן בטלפון (בחברת ההשכרה נאמר לנו שיש כאלו שנסעו למינכן להסדרת העניין.....).
אודה להתייחסותכם,
תודה מראש,
ריקי