מי יתן לך שם לעלות על מטוס מלזי ? אני מבין מאלאית / אינדונסית באופן חלקי , המשטר במלסיה אנטישמי ... חפשי אפשרות אחרת לטוס. אין לך נחיתה בשום יעד במלסיה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי giladzuckerman
-
RE: טיסה עם מלזיה איירליינס עם דרכון ישראלי.פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
RE: טיול יום מסינגפור לאינדונזיהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היה אפשרי ב 1997 להגיע מסינגאפורא ל אינדונסיה לבעלי דרכון ישראלי גם באויר וגם בים. אני טסתי מסינגאפורא למידאן , סומטרה, ובאלי לסינגאפורא. בנמל סינגאפורא ראיתי שרות הפלגה ב 42 דולרים סינגפוריים אל BATAM בארכיפלג ריאאו באינדונסיה. סביר להניח שהשרות קים במחיר שונה.
-
RE: באלי אינדונזיהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
@sigaled הייתי באינדונסיה ב 1997, כולל בבאלי התחסנתי לפני כן נגד מלריה, אבל הוזהרתי שהתרופה "מלריון" גורמת להזיות. אשר למחלות אחרות : אינדונסיה נפגעה קשות ממחלת הקורונה. מיליונים חלו ולמעלה מ 100000 (מאה אלף) מתו מקורונה. המונים מסתובבים דרך קבע עם מסכות על הפנים.
-
RE: טיול לאינדונזיהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
בקרתי באינדונסיה רבתי בדרכון ישראלי, בשנת 1997. עלות האשרה אז היתה 250 דולרים אמריקניים. בקרתי בסומטרה, ג'אוא, באלי, לומבוק, סומבאוא, קומודו.
-
RE: באלי אינדונזיה או פיליפנים?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
@karnielr תנאי כניסה עבור ישראלים לאינדונסיה רבתי משתנים מדי פעם לפי מדיניות השלטון שם באשר לפוליטיקה בין לאומית. הייתי באינדונסיה ב 1997 ושלמתי 250 דולרים אמריקניים עבור אשרת כניסה. נכנסתי כחלק מקבוצה, טילתי בנפרד ממנה ויצאתי ביום שעזבה הקבוצה. אשר למקומות מושכים : באלי מלא בהם , בכל אי יש מה לראות , וכמובן קומודו והדרקונים שבו. בגללם הייתי באינדונסיה. היום אני מבין מאלאית / אינדונסית ברמה סבירה, וממשיך ללמוד אותה בעצמי.
-
RE: אינדונזיה והאיזורפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקאינדונסיה והאיזור : PANTAI MERAH , KOMODO
"החוף האדום" במאלאית , בדרום מזרח האי קומודו , באנגלית הוא נקרא PINK BEACH "החוף הורוד" , אתר צלילה כביר , חוף חולי.
האי קומודו שורץ דרקוני קומודו , אחד מצלומי שצמתי שם מצורף , ומלבדם יש בו שפע בעלי חיים. בקרתי שם ב 13.8.1997 , חויה מכוננת.
מלבד קומדו ישנם אתרי גלישה בבאלי ובאי ניאס ואתרי צלילה בבידאדארי ובראג'א אמפאת - אודות אתר זה אומרים באינדונסיה שהוא היפה ביותר.
-
RE: אינדונזיה והאיזורפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקאינדונסיה והאיזור - נכנסתי בדרכון ישראלי ב 1997
אשרת כניסה עלתה 250 דולרים אמריקנים שתמורתם שולמה בארץ בשקלים , אז 905 ש"ח , 3 שבועות לפני הטיסה "כניסה ויציאה בקבוצה של 18 אנשים" כך נכתב במאלאית ובאנגלית על האשרה שהוצמדה במהדקי שדכן לדרכון. האשרה התקבלה בשגרירות אינדונסיה בבנגקוק , תאילנד. השמועות מאז 2011 אומרות , לפי אנשים באתר זה , שמחיר האשרה האמיר ל 400 $ , ושונו תנאי מתן האשרה. מוטב לברר בדיקנות.
-
RE: אינדונזיה והאיזורפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקאינדונסיה והאיזור - בית מלון במידאן באי סומטרה
במידאן MEDAN , מלון SUMATERA , בכתובת SISINGAMANGARAJA 35
http://www.sumatra-indonesia.com/hotelsumatra.htm יש לברר אודות עדכניות המחירים , הוא היה זול וטוב כבר ב 1997 כששהיתי בו.
-
RE: אינדונזיה והאיזורפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקבאלי הוא מחוז באינדונסיה
הכניסה לשם אפשית באותה אשרה שבה נכנסים לרב המקומות האחרים באינדונסיה. ישנם מקומות באי איריאן , שדרוש SURAT JALAN , במאלאית "מכתב צעידה" ממשול הנפה או המחוז כדי לטיל בהם. השלטונות האינדונסיים מאד רגישים לשמוע שאיזה שהוא אדם , בעקר זר "יעלם" פתאום מישהו יבקש מכוחות הבטחון המקומיים לחפש אחריו. אבל בבאלי , ככל הידוע לי , אין בעיה כזאת.