סליחה הצלחתי לפתוח בנגיעה במירום הנכון 
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי hayim_to
-
RE: טיול קובה ומקסיקו 25 יוםפורסם בפורום מרכז אמריקה
התוכנית שלנו הת 10 ימים 9 לילות השלד טיול סגור אבל יש התלבטות היא האם כדאי לעצור ללילה בסיגונפגוס סיבוב קטן בעיר ומשם אל טרינידד
הנה המסלול
יופ הראשון בהוואנה לילה אחד
נסיעה לוילאנס ל2 לילות
נסיעה מויליאנס אל סינגופגוס ללילה אחד
מהחנגופגוס נסיעה קצרה אל טרינידד ל3 לילות
מטרינדד נסיעה אל הוואנה 2 לילות בעצם יום וחצי טיול בעיר
והמראה מהוואנה
השאלה האם עיר סינגופגוס מיותרת ואולי עדיף להשאר עוד לילה בויליאנס או בהוואנה
מה דעתכם?
-
אוטובוס viazulאנו רוצים להזמין כרטיסים אוטובוס של חברת viazul מההואנה אל טרינידד אני שואל איפה התחנה אוטובוס מהוואנה ומה המרחק בין שדה התעופה הוואנה אל תחנת אוטובוס בהוואנה ואיך מגיעים לשם ?פורסם בפורום מרכז אמריקה
-
יאנו מתלבטים לפני סגירת תוכנית טיול בין להצעה הזאת שכתבתי לחדשה
הצעה הראשונה וקלאסית היא טיול המשולש בתחבורה ציבורית מהוואנה אל וילינאס ואל טרינידד ואח הנוואה וסיום הטיול בן 10 ימים
בגלל הנסיעה מויליניאס אל טרינידד 6 שעות עדיף לוותר על טרינידד ורק לויליניאס וחזרה להוואנה
הויליניאס היא מקום מיוחד שחובה להגיעה אליה וטרינידד היא עיר העתיקה ויפה אבל אפשר להינות בהוואנה וזה מספיק
האם תסכימו איתי ששני היעדים יספיקו לחוות את חוויה הקובנית ?
-
@גדלשאלה קטנה האם לדעתך אפשרי או עדיף כשנוסעים לויליאנס בבוקר מוקדם ומגיעים לויליאנס מהנוואה והנסיעה בערך 3 שעות ונוכל להתחיל לטייל עד הערב ולילה אחד בויליאנס ולמחרת בצהריים או אחרי צהריים ניקח אוטובוס לטרינדד ושם נשהה 3 לילות ובהנוואה נשהה 4 לילות מה דעתך
-
אני גיבשתי שלד טיול
שכתבתי
1 לילה בהוואנה
2 לילות בויליאנס
3 לילות בטרינדד
2 או 3 לילות בהוואנה
מה דעתך ?
-
הארת לי נקודות חשובות
אני מבין מכל מה שנאמר שקובה זה המפגש עם האנשים והתרבות שלהם ולהתחבר לאווירה הקובנית .
אנו לא בקטע של טיול עומק ונופים והבנתי שאין חובה לחרוש את כל הקובה .
אני חושב שמה מענין זה האוכליסיה והתרבות שלהם וגם ביקור באטרקציה שהיא גות כותרת של המקום ועוד כמה היותר מענינים ושוטטות ואוכל כן מענין?
אני מבין שהתחבורה והזמינות של קובה איטית ולא כמו במדינות המתקדמות והבנתי שכמה קל לשרוף זמן יקר מהתרוצצות ואכזבות ?
אני מסכים שכדאי ביום הראשון הנחיתה בבוקר בהוואנה לולון בעיר לילה ולהזמין באותו יום כרטיס אוטובוס נסיעיה אל וילינאס?
היותר נכון והגיוני סדר התוכנית טיול היא?
1 לילה 1 בהוואנה וטיול בעיר וקנית כרטיס אוטובוס
2 בויליאנס 2 לילות ביום שנוסעים לדרינדד בבוקר או בלילה ומגיעים בבוקר לדרינדד ?
3 בדרינדד 3 לילות טיול בעיר וסובב ביום שנוסעים להוואנה בבוקר או בלילה ?
4 בהוואנה 2 לילות וטיסה לקנקון
בהרבה טיולים מאורגנים הולכים לעיירות בדרכים בין ויליאנס לדרינדד לדוגמה העיא בשם pinar del rio ועוד עיר בשם cienfuegos ועוד santa clara האם האלו מיותרים או שכדאי לנסוע אליהם ?
העיריית נופש וארדרו אני מוותר
המסלול שרשמתי נראה בסדר ? האם להוסיף עוד לילה לויליאנס ל3 לילות ?
החלק טיול במקסיקו אני מעדיף להשאר באיזור חצי יוקטן ולא לבזבז שעות וימים בנסיעות בגלל שאין לי מספיק ימים ?
-
אנו בחרנו את קובה ומקסיקו לכבוד חצי יובל הנישואים שלנו.
יש לנו כרטיס טיסה לקובה וחזרה מקנקון ולא הזמנתי טיסה פנים מקובה לקנקוןו המלונות.
כי אחרי שקראתי רבות על קובה והבנתי שיש מגוון גדול של מסלולים טיול משבוע עד 3 שבועות.
ממה שאני מבין ש 3 יעדים חובה הוואנה וולינאס וטראנדיד אנו מעונינים לקחת טיול במינימום של שבוע ואת השאר במקסיקו אבל אני לא יודע האם זה הבחירה נכונה המסלול שאני חשבתי אנו נוחתים בבוקר בקובה בשעה 8 וישר נוסעים באוטובוס לויליאנס ל 1 או 2 לילות ומשם נעבור בנסיעה לדראנדיד לשהות של 2 או3 פ לילות וממשיכים לוראדרו העיריית נופש קריבי ל 1 לילה וחוזרים להוואנה ל3 לילות .
האם יש צורך להוריד לילות או להוסיף או לשנות מסלול ? העיריית ורואדרו אולי היא מיותרת מכיוון שנהיה בקנקוןובבחופי המקסיקו
לגבי מקסיקו ניקח 3 ימים מלון ברמה גבוה לחגוג את חצי יובל הנישואים ובשאר נעשה טיולים כוכב לטולום ובקלר ועוד.
בעיקרון הטיולים בחצי אי יוקטון.
אני ראיתי עוד מקומות כדוגמא סן קריסטובל ומרידה האם כדאי לקחת טיסה מקובה ישר לסן קרסיטובל ומשם לפלאנק ומשם למרידה ומשם לקנקו ואני חושש כי זה כרוך בהרבה שעות נסיעות לא מתאים לחצי יובל שלנו אשמח שתאירו אותנו ואולי אנו עושים טעות
-
טיול קובה ומקסיקו 25 יוםפורסם בפורום מרכז אמריקה
אנובחרנואתקובהומקסיקולכבודחצייובלהנישואיםשלנו.
ישלנוכרטיסטיסהלקובהוחזרהמקנקוןולאהזמנתיטיסהפניםמקובהלקנקוןוהמלונות.
כיאחרישקראתירבותעלקובהוהבנתישישמגווןגדולשלמסלוליםטיול משבועעד3 שבועות.
ממהשאנימביןש3 יעדיםחובההוואנהוולינאסיוטראנדידאנומעוניניםלקחתטיולבמינימוםשלשבועואתהשארבמקסיקואבלאנילאיודעהאםזההבחירהנכונההמסלולשאניחשבתינוחתיםבבוקרבקובהבשעה8 וישרניסעבאוטובוסלויליאנסל1 או2 לילותומשםנעבורבנסיעהלדראנדידלשהותשל2 או3 לילות וממשיכיםלוראדרוהעירייתנופשקריביל1 לילהוחוזריםלהוואנהל3 לילות .
האםישלהורידלילותאולהוסיף?העירייתואודרואוליהיאמיותרתמכיווןשנהיהבקנקוןובחופיהמקסיקו
לגבימקסיקוניקח3 ימיםמלוןברמהגבוהלחגוגאתחצייובלהנישואיםובהשארנעשהטיוליםכוכבלטולוםובקלרועוד.
בעיקרוןהטיוליםבחציאייוקטון.
אניראיתיעודמקומותכדוגמאסןקריסטובלומרידההאםכדאילקחתטיסהמקובהישרלסןקרסיטובלומשםלפלאנקוומשםלמרידהומשםלקנקוןאניחוששכיזהכרוךבהרבהשעותנסיעותלאמתאיםלחצייובלשלנואשמחשתאירואותנו