ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. רוני 0
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 7
    • פוסטים 11
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

רוני 0

@רוני 0

0
    מוניטין
    61
    צפיות בפרופיל
    11
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3580494 גיל 31

רוני 0 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי רוני 0

• שלג ביפן

אני טסה ליפן עוד כמה ימים. האם יש שלג בפארק קופי השלג ליד נגנו עכשיו? אם כן, עד כמה הוא כבד? ניסיתי להסתכל במזג אוויר באינטרנט, אבל נראה שיורד מידי פעם שלג קל. אני לא מצליחה להבין אם נשאר על הקרקע כרגע שלג משמעותי.

ומה לגבי שיקראווה-גו? האם עדיין יש שם שלג משמעותי? זה נראה כל כך יפה בשלג בתמונות. האם איחרתי את המועד לראות את המקום בשלג משמעותי השנה?

תודה רבה

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      רוני 0
      רוני 0
    • RE: חיסונים לטיול ביפן

תודה!!

האם יש הנחיות חדשות לגבי נגיף הקורונה?

הטיסה שלי כבר עוד שבועיים ואני לא מצליחה להבין מה המצב ביפן בקשר לנגיף. האם ממולץ לבטל את הטיול? או שאולי כן אפשר לנסוע אבל להקפיד על היגיינה?

פורסם בפורום בריאות
      רוני 0
      רוני 0
    • RE: הפעלת כרטיס JR ביפן

@keves160

תודה!

כן.. בדקתי באתר הזה. מה שמוזר לי הוא שאין לי קצת נסיעות ארוכות. יש לי בערך 3 נסיעות בשבוע והנסיעות הן מאזור טוקיו לאלפים היפנים ואח”כ גם לקיוטו ואוסקה (וחזרה לטוקיו). זה נראה לי די הרבה נסיעות. וחוץ מזה, ההפרש בין לשלם על כל נסיעה בנפרד לבין קניית כרטיס JR יצא די משמעותי (הרבה הרבה יותר משתלם לא לקנות JR- הבדל של כמה אלפי שקלים). זה ממש נראה לי מוזר.

אתם אומרים שאם חישבתי דרך האתר היפרדה אז כנראה זה באמת ככה (ולא משתלם לקנות כרטיס JR)?

רוני 0
      רוני 0
    • RE: הפעלת כרטיס JR ביפן

דבר ראשון, תודה רבה!!!

ניסיתי לחשב עלות של נסיעות בלי הכרטיס ויצא לי הרבה יותר זול מהכרטיס. זה הגיוני?? אני נוסעת ל3 שבועות בערך. בכל שבוע יש לי בערך 3 נסיעות (אני מתכננת להיות בטוקיו, אזור נגנו, קיוטו, אוסקה ובאזור טאקאימה). לפי החישובים שלי יצא לי ב1220 ש”ח בלי הכרטיס, וזה יותר זול גם מהכרטיס של 21 יום וגם מהכרטיס של 14 יום. זה הגיוני או שכנראה פספסתי משהו?

רוני 0
      רוני 0
    • הפעלת כרטיס JR ביפן

אני נוסעת עוד חודש ליפן. הבנתי שמזמינים את כרטיס JR עוד מהארץ ומפעילים אותו כשמגיעים ליפן (ושיש אפשרות להפעיל אותו בתחנת הרכבת ליד שדה התעופה). הנחיתה שלי היא בסביבות 8 בערב. בשעה כזאת בטח המשרד של JR בתחנת רכבת ליד שדה התעופה יהיה סגור. איפה אפשר להפעיל את הכרטיס מטוקיו עצמה? אני פשוט אצטרך לנסוע כבר בבוקר שאחרי.

תודה!!

רוני 0
      רוני 0
    • חיסונים לטיול ביפן

אני נוסעת עוד חודש ליפן. האם יש צורך בחיסונים? לפי מה שהבנתי, אם מתמקדים באזורים עירוניים בלבד אז אין צורך, אבל מה אם אני רוצה לטייל גם באזור האלפים היפניים? (התחסנתי מדלקת המוח היפנית לפני קצת יותר מ3 שנים)

בנוסף, האם יש הנחיות מיוחדות בגלל נגיף הקורונה בסין?

תודה!

פורסם בפורום בריאות
      רוני 0
      רוני 0
    • RE: חיסונים לטיול ביפן

@תאי אמר:

בפורום הבריאות

תודה רבה!

רוני 0
      רוני 0
    • חיסונים לטיול ביפן

אני נוסעת עוד חודש ליפן. האם יש צורך בחיסונים? לפי מה שהבנתי, אם מתמקדים באזורים עירוניים בלבד אז אין צורך, אבל מה אם אני רוצה לטייל גם באזור האלפים היפניים?

בנוסף, האם ניתן לטייל בדרך הדואר העתיקה בעמק קיסו (דרך נקסנדו)- בין מגומה לצומאגו בתקופה זו של השנה (תחילת מרץ)? או שזה בעיה בגלל מזג האוויר? מה מזג האוויר הצפוי שם בעונה זו של השנה? וגם- האם זה בעייתי (מסוכן) לעשות את זה לבד?

ומה הסיכויים לראות שלג בכפר שירקאווה-גו בתחילת מרץ? ובפארק הקופים Jigokudani?

תודה רבה!!!:)

רוני 0
      רוני 0
    • קונקשיין באדיס אבבה

מצאתי טיסה עם עצירה של יום שלם באדיס אבבה.. איך התחבורה באדיס אבבה? האם קל לצאת משדה התעופה ולחזור באותו היום לטיסת ההמשך? איך מסתובבים בעיר- תחבורה ציבורית או מוניות?

ולגבי חיסונים- צריך להתחסן אם רוצים להסתובב בעיר רק יום אחד (בין הטיסות)?

תודה!:)

פורסם בפורום אפריקה
      רוני 0
      רוני 0
    • טיול במזרח בקיץ

אני רוצה לטייל באיזור תילאנד (לאוס, קמבודיה, ויאטנאם...) מאמצע יולי עד ספטמבר..

הבנתי שזו לא עונה טובה כל כך לטיול במזרח... עד כמה זה יפגע בטיול?

האם יש מקומות אחרים מומלצים במזרח בעונה הזאת?

תודה!Smile

פורסם בפורום תאילנד
      רוני 0
      רוני 0