שלומות,
נוחת שבוע הבא במנילה ונשאר שם לשני לילות. התכנון הוא לעשות שני טיולי יום: הר הגעש פינאטובו והר געש טאאל ו/או מפלי פגסחאן.
כמה זה ריאלי לעשות את שני הטיולים (יציאה ממנילה) אם אני רוצה בלילה השלישי לעשות נסיעת לילה לבנאווי או לכיוון סאגדה?
שלומות,
נוחת שבוע הבא במנילה ונשאר שם לשני לילות. התכנון הוא לעשות שני טיולי יום: הר הגעש פינאטובו והר געש טאאל ו/או מפלי פגסחאן.
כמה זה ריאלי לעשות את שני הטיולים (יציאה ממנילה) אם אני רוצה בלילה השלישי לעשות נסיעת לילה לבנאווי או לכיוון סאגדה?
שלום לכולם.
מחפשים יעד לירח דבש לתקופת החגים (אוקטובר). רוצים מקום שמשלב לא רק חופים ובטן גב אלא גם טיולי יום וטבע. חשבנו על הקאריביים ואשמח להכוונה לאן מומלץ לטוס. יש לנו כשלושה שבועות. לא מחפשים קרוז אבל לגמרי בעניין של לבקר ביותר ממדינה אחת. אם יש מקום שגם לא יגמור לנו את החסכונות זה בכלל יהיה נפלא.
תודה לכולם וחג שמח!
שלומות לכולם!
אנחנו מתכננים ירח דבש לאוקטובר לתקופה של כשלושה שבועות. התכנון המקורי היה טנזניה וזנזיבר אבל כנראה שזה ירד מהפרק בעקבות העלות הגבוהה של התענוג. בעקבות כך חשבנו על איי סיישל/מאורציוס/ראוניון או שילוב של כמה מהמקומות. כמה זמן מומלץ לכל אחד מהיעדים? מה העלויות?
תודה וחג שמח!
שלום,
אנחנו זוג בני 31 שמתכננים ירח דבש לאפריקה. הכיוון לטוס בחגים (בין שבועיים לשלושה) ולשלב ספארי, שבטים וגם בטן גב וחופים. לכן חשבנו על טנזניה פלוס זנזיבר. חשבנו בהתחלה מוזמביק אבל אחרי השיטפונות שם, זה ירד מהפרק... אשמח להכוונה איך להתחיל לתכנן טיול כזה - בעיקר בטנזניה. בטוח להסתובב בטנזניה לבד? מזמינים הכל מהארץ או במקום? רוצים לטפס גם על הקילמנג'רו למרות שאנחנו לא אתלטים. ריאלי? איך מתניידים בין המקומות? עלויות?
הרבה שאלות…
מודים לעונים ולעונות,
ענת וצחי.
אז אני מבין שצריך לפחות 3 שבועות באתיופיה.
איך מתניידים שם בין המקומות - טיסות פנים או שאטלים/תחב"צ? כמה בערך יוצא טיול כזה?
אהלן,
אנחנו זוג שרוצה לטייל באפריקה טיול עצמאי וחשבנו על אתיופיה. אשמח אם חבר'ה שעשו את זה יוכלו לומר לי האם זה אפשרי (מבחינה לוגיסטית) והאם זה מסוכן (יחסית למדינות אחרות)? כמה זמן בערך צריך לאתיופיה, מתי טסים ומה סדר גודל של עלות טיול כזה?
תודה לכל העונים והעונות.