שלום, אני לוחם וסמל מחלקה בקרבי וטסתי כבר פעמיים לחופשת סקי בזמן רגילה בשירותי הצבאי, אמנם לא כתבתי על הבקשה שאני טס לסקי אבל גם המ"פ שלי וגם המג"ד שאישרו את הבקשה ידעו לאן אני טס ולאיזו מטרה, ולא רק זה שאישרו, טסתי עם חבר נוסף שהוא חייל ישיר של הסמג"ד(חפ"ק סמג"ד) ועם סמ"פ של אחת הפלוגות. אז לדברייך אין כל בסיס. נכון שיש מג"דים שפחות ירצו לאשר דברים כאלה אבל גם אז, הם לא חייבים לדעת ממה החייל נפצע בדיוק וכו.. בקיצור ישנם דרכים רבות ללוחמים לטוס, גם בצורה נקיה וגם בדרכים קצת יותר אפורות.. בכל מקרה אני מסכים שזה תלוי במפקדים במסגרת של החייל..
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Michael111
-
RE: סקי לחיילים.פורסם בפורום סקי וסנובורד
-
RE: לכל נוסעי הסקי למאיירהופן, לא רכבת ולא רכב. יש הסעות היוצאת מנמל התעופה של מינכן עד למלון שלכם במאיירהופן וחזרה בהתאם לזמני הטיסות שלכם .כל התענוג הזה בפחות ממאה יורו לאדםפורסם בפורום סקי וסנובורד
חשבתי שחלק מהקטע בזילרטל זה שצריך רכב כדי באמת להיות נייד
-
RE: התיעצות לגבי בחירת אתר סקיפורסם בפורום סקי וסנובורד
ואל דיזר - טין ? אישגל נשמע מאוד מתאים לכם. צ'רביניה/צרמאט
-
RE: עזרה במציאת אתר סקי לתחילת מרץפורסם בפורום סקי וסנובורד
תודה רבה! הבעיה במקומות האלה היא בעיקר תקציבית.. כבר עכשיו המקומות היחידים שאפשר למצוא באוסטריה בפחות מ90 יורו ללילה בשבוע שאני מתכנן לטוס בו זה מינימום 20 ק"מ מהעיירות הגדולות
מקווה שאמצא פיתרון.. שבוע שעבר עוד היו מחירים טובים יותר -
עזרה במציאת אתר סקי לתחילת מרץפורסם בפורום סקי וסנובורד
גולש בינוני +- ( כחולים ואדומים) רוצה לצאת לחופשה בתחילת מרץ, חופשה שניה השנה ככה שהתקציב קצת יותר מצומצם.
ממה שראיתי אוסטריה ואאוסטה (דגש על צ'רוויניה) הן האופציות העיקריות שלי. בצרפת כבר הייתי השנה ואני רוצה לגוון ושוייץ יקרה מדי.
מה שמפחיד אותי באוסטריה זה שהאתרים נמוכים יחסית ורציתי לקבל חוות דעת ממביני הפורום..
כמו כן כמה האפשרות לישון מחוץ לעיירות הסקי המרכזיות ולנסוע עם רכב בבוקר למעליות על מנת לצמצם עלויות, גם באיטליה וגם באוסטריה רלוונטית? תודה רבה!
-
RE: סיכום חופשה בקלאב מד ואל טורנספורסם בפורום סקי וסנובורד
לא היה הימור בכלל בגלל שכל החבילה
נסגרה ברגע האחרון. והכול היה מחוסר ברירה כי אני חייל קרבי ולא הייתה לי וודאות על תאריכים.
ראינו שכל השבוע לפני שהגענו ירד הרבה שלג וגם במצלמות וגם בדוח מזג אוויר של האתר היה נראה שהמצב מעולה ורק לאחר מכן סגרנו, עשינו סקירה רחבה של
מצב השלג ברוב האתרים באירופה לפני שסגרנו שם.
ד"א לפי המצב השחון של האלפים הצרפתיים כרגע, נראה שהרווחתי יותר ממי שסגר לאמצע ינואר

דבר נוסף, המחיר הזול לא היה בגלל הנחיתות של התאריכים אלא בגלל ההזמנה בדקה ה90. הראיה - כל ההזמנות לחדר סינגל בקלאב בשבועות לפני ואחרי התחילו מאלפיים מאתיים יורו!
-
את החבילה שלי ספציפית הזמנתי מפינגווין, שעשו עבודה ממש טובה עם כל המסמכים ועם עוד בקשות שהיו לי בחופשה עצמה. אבל אפשר להזמין ממוקד ההזמנות של קלאב מד, חברים שלי הזמינו משם. מבדיקה שערכנו בתאריכים זהים, החבילות של פינגווין לקלאב מד יותר זולות ומגיעות עם כל מיני מתנות.. שווה לבדוק בשני המקומות
עוד משהו שלא הבהרתי קודם ואולי חשוב לומר אותו, ההדרכות הקבוצתיות בקלאב מד הן חלק מהחבילה ללא תוספת תשלם.
-
לגבי השיעורים.כל יום משמונה בבוקר עד שמונה בערב ישב בלובי של הקלאב נציג של esf, איגוד מדריכי הסקי של צרפת ודרכו מתאמים את כל נושא השיעורים, הרשמה, מעבר בין קבוצות והזמנת שיעורים פרטיים. פשוט ניגשים אליו ואומרים לו שאתה רוצה שיעור עוד 20 דקות(למרות שאני חושב שהם מעדיפים התראה יותר מוקדמת אבל ככה אני עשיתי ועבד) ואז הוא מחפש מדריך, אתה משלם ומקבל חשבונית שאתה מראה למדריך שמחכה לך בכניסה לחדר סקי בקלאב ומשם יוצאים לגלוש. שיעור אם אני לא טועה עולה 56 יורו לשעה והמינימום שאפשר להזמין זה שעה וחצי.
לגבי הציוד, השכרת הציוד בקלאב יקרה מאוד והעדפתי לחסוך כסף וללכת 300 מטר ברגל ולהזמין מחנות ליד.