בשעה טובה ומוצלחת ב"ה קיבלתי ויזה לעשר שנים!!!!

תודה לכל העונים והמייעצים!!!
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי danadani
-
RE: ויזה תייר לארה"בפורסם בפורום צפון אמריקה
-
RE: עזרהפורסם בפורום אירופה
עצתי לך מכל הלב … אל תטוסו בצורה כזו. היה לי מקרה הפוך בארקיע כשטיסה מאמסטרדם ביום שישי הייתה אמורה לנחות בארץ 3 שעות לפני כניסת שבת ומשום שאני גר דיי קרוב לנתב”ג נסמכתי על כך שאספיק להגיע לשבת בנחת ובלי לחץ. בפועל הטיסה אוחרה בשעתיים ובנס הספקתי להגיע 10 דקות לפני כניסת שבת זה היה לחץ ומתחים אדירים שכמעט כבר הרסו לי את חווית הטיול. קחי בחשבון שתקלות כלשהן מכל סוג שהוא יכולות לצוץ גם בניגוד לרצוננו ולתחזיות לכן באמת ממליץ לך בתור אחד שעבר חוויה מאוד לא נעימה עם שבת אל תנסי את הטיסה הזו תעבירי אותה ליום אחר זה יכול להרוס טיול במיוחד שישנה אפשרות שפתאום יודיעו לך על הקדמת הטיסה או לחלופין ח”ו תקלה מעכבת בדרך… מקווה שעזרתי והעיקר שתהנו מטיול מוצלח!!!!!!
-
RE: טיול יום מחוץ לאמסטרדםפורסם בפורום אירופה
חיטהורן דיי רחוקה מאמסטרדם ומסובכת להגעה מבחינת תחבורה לא הייתי ממליץ . מה שכן הייתי ממליץ על זאנסה סכנאס שיש תחבורה עד לשם וכן לוונלדם .
-
RE: 10 ימים באירופה עם עוד חבר/שניים תחילת ספטמברפורסם בפורום אירופה
אם הבנתי את העיקרון של טיול יום יום אולי הייתי ממליץ על אמסטרדם שממנה אפשר לצאת לחיטהורן וולנדם זאנסה סכנאס קינדרדייק פארק אפטלינג (תסתכל באתר על הולנד) ויש חיי לילה מאוד תוססים באמסטרדם עצמה
-
RE: 10 ימים באירופה עם עוד חבר/שניים תחילת ספטמברפורסם בפורום אירופה
הנופים בהולנד מאוד יפים לטעמי אבל זה כבר עניין אישי
-
RE: המלצות למטיילת לבד בגרמניהפורסם בפורום אירופה
ברלין בעיקר ואולי עוד יום מחוצה לה מעבר לזה שבוע זה קצת מידי
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי danadani
-
RE: היער השחורפורסם בפורום אירופה
היי סליחה שעונה רק עכשיו הבעיה העיקרית היא שיפוע, מדובר באדם עם בעיות בברך ומסתייע במקל הליכה. חצץ או מישור לא אמורים להיות בעיה מרחק של עשר דק' רבע שעה הליכה יכול לבוא בחשבון
-
היער השחורהאם מפלי טודנאו ( והמגלשות שם) ומפלי טריברג דורשים הליכה מאומצת? אנחנו משפחה והאבא עם נכות שמגבילה אותו ללכת עליות או מרחקים גדולים תודה מראשפורסם בפורום אירופה
-
RE: הסעה מ JFK לניו ג'רזיפורסם בפורום צפון אמריקה
במידה וזה לא הכרחי דווקא JFK הייתי ממליץ לטוס לשדה התעופה newark משם יותר קצר להגיע לניו ג'רזי
-
טיול לגיאורגיהשלום כולם! אנחנו טסים לטביליסי יום שני הקרוב רציתי לברר לגבי ניווט בדרך הצבאית וחבל קחאתי האם מבחינת waze או google maps ניתן לנווט בדרכים אלו? וכן מה ההצעה שלכם לניווט היעיל ביותר? תודה רבה מראש לעוניםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
הכנסת תרופות לגיאורגיהרציתי לדעת איך אני יכול לדעת אם את התרופות שאבי לוקח באופן קבוע מותר להכניס לגיאורגיה (נחיתה בטביליסי)?תודה מראש לעונים.....פורסם בפורום בריאות
-
עזרה לגבי גיאורגיהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
יש לי שלוש שאלות:
1) האם יש כיסוי קליטה סלולרית מסין מקומי בדרך הצבאית עד קזבגי ובחבל היין ( שני המסלולים אמורים להתבצע כיציאה מטביליסי במסגרת של מסלול יומי כלומר יציאה וחזרה לטביליסי באותו יום)?
2) האם מישהו יודע איך מסתדרים בטביליסי עם חניה( אנחנו משכירים רכב)?
3) לגבי תרופות איך אני יכול לדעת אם התרופות שאבי לוקח מותר להכניס לגיאורגיה?
-
תו נכה בחו"לנוסעים עוד 3 חודשים לגיאורגיה, השכרנו רכב ג'יפ. לאבא שלי ישתו נכה ורציתי לשאול בהנחה שאין זה תקף גם לגיאורגיה מה ניתן לעשות בנידון? וכן לגבי הסדרי חניה מישהו יודע ויכול לתת לי אינפורמציה איך כל העסק מתנהל שם? תודה מראש לעונים.....פורסם בפורום מטיילים עם מוגבלויות