@karnielr נראה לי שגם העלויות של טיול למקסיקו תהיינה מאוד גבוהות. שש נפשות לשבועיים-שבועיים וחצי.... לא?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי טלי בר
-
RE: טיול בת מצווה......פורסם בפורום טיולי משפחות
-
טיול בת מצווה לספארי בטנזניה וזנזיברפורסם בפורום אפריקה
שלום,
אנחנו משפחה של 6 נפשות (הורים וארבעה ילדים בגילאים 6-14) מחפשים לעשות טיול בת מצווה בקיץ הקרוב, טיול של שבועיים-שבועיים וחצי עם נופים משגעים וגם בטן גב) בתקציב של עד 50-60א"ש (רצוי 50).
טיול בת המצווה הקודם שלנו היה לקוסטה ריקה והיה מדהים! שבועיים וחצי עלו לנו כ80 א"ש.
רצינו אפריקה (ספארי בטנזניה וזנזיבר) למשך שבועיים אבל העלויות גבוהות מאוד ועוברות את התקציב שלנו
שבוע של חמישה ימים ספארי ועוד יומיים בטנזניה ועוד שבוע בזנזיבר יוצא כ85א"ש (כולל טיסות). הייתי בטוחה שזה ייצא הרבה פחות והנופתעתי ממש.בעלי ואני כבר עשינו את הטיול הזה בירח הדבש שלנו כולל עלייה לקילימנג'רו אבל הפעם בגלל שגם הילדים איתנו ביררתי דרך חברה ישראלית מסודרת כדי לא ליפול על "חאפרים".
ממש אובדת עצות.
אשמח לתובנות והמלצות כי אני באמת לא יודעת מה לעשות
תודה רבה
-
RE: טיול בת מצווה......פורסם בפורום טיולי משפחות
@imeshy2 תאילנד לא רלוונטי, היינו לפני כמה שנים גם

-
טיול בת מצווה......פורסם בפורום טיולי משפחות
שלום,
אנחנו משפחה של 6 נפשות (הורים וארבעה ילדים בגילאים 6-14) מחפשים לעשות טיול בת מצווה בקיץ הקרוב, טיול של שבועיים-שבועיים וחצי עם נופים משגעים וגם בטן גב) בתקציב של עד 50-60א"ש.
טיול בת המצווה הקודם שלנו היה לקוסטה ריקה והיה מדהים! שבועיים וחצי עלו לנו כ80 א"ש.
רצינו אפריקה (ספארי בטנזניה וזנזיבר) למשך שבועיים אבל העלויות גבוהות מאוד ועוברות את התקציב שלנו

אירופה פחות נראית לנו רלוונטית. ובלי קשר לפני שלוש שנים עשינו טיול מהמם באוסטריה. זה פחות הכיוון.
נשמח להמלצות שוות.
פליז תצילו אותי.
תודה רבה
-
פארק לאומי בעל יער גשם עבות ומספר מפלי מים בפוקט ?פורסם בפורום תאילנד
מישהו מכיר ויודע לתת קצת יותר אינפורמציה?
-
אטרקציות בפוקט וקאו-לאקפורסם בפורום תאילנד
שלום,
אנחנו משפחה של 6 נפשות (הורים+3 ילדות+תינוק).
מגיעים באמצע דצמבר.
כל מה שאני מוצאת מבחינת אטרקציות בפוקט זה ארבעת האיים, בודהה הגדול ולגבי קאו-לאק את קאו-סוק. גם פה באתר לא מוצאת משהו אחר.
אנחנו מאוד אוהבים טיולי טבע. יש משהו כזה? יש משהו מיוחד ומגניב?
מקווה שתהיו לי לעזר

-
צ'אנג מאי עם משפחה עם ילדים קטניםפורסם בפורום תאילנד
בדצמבר אנחנו מגיעים עם ארבעה ילדים בני 5 חודשים ועד 9.
חושבים להתחיל מהצפון (צ'אנג צאי) 4 לילות/3 ימים מלאים זה טוב? לא מחפשים שופינג או אקסטרים (מן הסתם בלתי אפשרי) אלא טבע, טיולים, נופים, אטרקציות. אשמח לקבל המלצות לטיולים/נופים/אטרקציות בצ'אנג מאי שאוכל לתכנן את תחילת החופשה