הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Marina1612
-
RE: שוויץ אוסרת על כניסה מישראל!מעדכנת שאחרי שייבשו אותנו שעה בצק אין כי לא ידעו אם מותר להם לעלות אותנו לטיסה או אסור להם, בסוף כן ניתן אישור לעלות אותנו וכעת אנחנו על המטוס לבאזלפורסם בפורום סקי וסנובורד
-
RE: סקי למתחיליםפורסם בפורום סקי וסנובורד
מצטרפת להמלצה על VALTOURNENCHE. יש שם מלון נחמד MIRAMONTI שיש להם גם דירות עם מטבחון:
מבחינת המדריכים יכולה להמליץ על סטפן שעובד בבית ספר בתחנת רכבל העליונה.
-
RE: חופשה קצרה מה כדאיפורסם בפורום סקי וסנובורד
שאמוני וסולדן אופציות מצויינות, אבל גם לא הייתי פוסלת כל כך מהר את גראנד מאסיף. אתר גדול (כ-260 ק"מ), מסלולים ארוכים, נופים מהממים, הגעה מאוד נוחה מג’נבה... אמנם פליין די מכוערת אבל עיירה לז קרוז מהממת.
-
RE: מחפש המלצה לדירה או מלון בזולדןפורסם בפורום סקי וסנובורד
ממליצה בחום על Regina’s Alpenlodge
http://www.appartement-soelden.com/impressionen/reginas-alpe nlodge.html
קרוב מאוד למעלית גיגיוך, מפנק מאוד, כניסה בחינם למרכז ספא מפואר במלון שלהם (נסיעה של 3 דקות)
-
RE: שוויץ אוסרת על כניסה מישראל!מעדכנת שהרגע דיברתי עם השדה בבאזל ונאמר לי שאין בעיה לצאת בצד הצרפתי. לא ניתן לקחת את הרכב בצד השוויצרי.פורסם בפורום סקי וסנובורד
-
RE: שוויץ אוסרת על כניסה מישראל!פורסם בפורום סקי וסנובורד
הגענו היום בסביבות 12 עם רכב, הספקנו קצת לגלוש. התנאים לא משהו, אבל מחר אמור להיות יום שמשי. חוזרים בטיסת בוקר ב5/12, נצא מכאן ב-4/12.
גם היום היה אמור לרדת הרבה שלג אבל הספקנו להגיע לפני שזה התחיל חזק. בחזור אנחנו יותר גמישים, נתאים את עצמינו למזג האויר. ..
-
@מיכל ע
עדיין לא מלאנו כלום, אני עוד במקביל מנסה להחזיר את הכסף ששילמנו כבר עבור דירות בצרמאט. אעדכן כאן על כל התפתחות
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Marina1612
-
הגענו היום בסביבות 12 עם רכב, הספקנו קצת לגלוש. התנאים לא משהו, אבל מחר אמור להיות יום שמשי. חוזרים בטיסת בוקר ב5/12, נצא מכאן ב-4/12.
גם היום היה אמור לרדת הרבה שלג אבל הספקנו להגיע לפני שזה התחיל חזק. בחזור אנחנו יותר גמישים, נתאים את עצמינו למזג האויר. ..
-
אולי תנסו לחפש טיסה חילופית למילאנו או משהו ולהזמין מלון בואל טורנס?
-
RE: שוויץ אוסרת על כניסה מישראל!מעדכנת שאחרי שייבשו אותנו שעה בצק אין כי לא ידעו אם מותר להם לעלות אותנו לטיסה או אסור להם, בסוף כן ניתן אישור לעלות אותנו וכעת אנחנו על המטוס לבאזלפורסם בפורום סקי וסנובורד
-
RE: שוויץ אוסרת על כניסה מישראל!מישהו יכול לעדכן אותי אם לצרפת צריך לעשות איזה המרה של תו ירוק לאפליקציה מסויימת כמו בשוויץ? אין לי כבר כוחות לחפש בעצמי את הדברים האלה. היינו אמורים לנסוע לזולדן, לפני שבוע שיניתי לצרמאט ועכשיו שוב בלגן…פורסם בפורום סקי וסנובורד
-
RE: שוויץ אוסרת על כניסה מישראל!מעדכנת שהרגע דיברתי עם השדה בבאזל ונאמר לי שאין בעיה לצאת בצד הצרפתי. לא ניתן לקחת את הרכב בצד השוויצרי.פורסם בפורום סקי וסנובורד
-
@מיכל ע
עדיין לא מלאנו כלום, אני עוד במקביל מנסה להחזיר את הכסף ששילמנו כבר עבור דירות בצרמאט. אעדכן כאן על כל התפתחות
-
תודה! נמשיך להיות אופטימיים. הזמנו רכב בצד השוויצרי, דיברתי איתם הבוקר אבל מן הסתם אין להם תשובות. השאלה הגדולה אם בכלל ניתן לצאת מהשדה בבאזל. לפי הגיון כן, כי השדה הוא גם צרפתי וגרמני אבל כבר מזמן אין הגיון בשום דבר...
-
כתבת שיש חדשות טובות, תוכל לעדכן גם אותי בבקשה? אמורים לטוס מחר לבאזל בתקווה לאפשרות לצאת בצד הצרפתי...