שוויץ אוסרת על כניסה מישראל!
-
היום שוויץ הודיעה שהחל מיום היא אוסרת על כניסה מישראל (למעט תשובי שוויץ והאזור, שצריכים להציג PCR ולהיות 10 ימים בבידוד).
אנחנו אמורים לטוס בשלישי לג’נבה, דרך ציריך, כדי להגיע לואל תורן.
אני לא מאמינה ששוב מתבטלת לי חופשת סקי – בדיוק כמו שהיה במרץ 2020...
-
מיכל, לי יש את אותו המסלול בדיוק ביום חמישי. היעד הוא טין.
בבוקר יום א' אבדוק מול צוות קבוצת לופטהנסה וביום ב' מול השגרירות האם הטיסה מתקיימת. האם טרנזיט בציריך ויציאה מג'נבה כשהיעד צרפת הם אפשריים. כמובן עם מסמכים המעידים על העברה מידית ומלון בצרפת.
במידה וצרפת לא תחסום את ישראל, כמובן.
חלופות: לטוס לליון ואז לשכור טויוטה קורולה עם שרשראות שלג (כ600₪ דרך skyscanner) או לטוס לפריז ואז רכבת לBourg St. Maurice (זה דורש 2 החלפות) ומונית משם. פחות.
הולך לרדת הרבה שלג. צריך לדעת להרכיב את השרשראות
-
ממה שאני מבינה מהפרסומים לא נוכל לטוס דרך שוויץ – אני מקווה מאוד שאני טועה.
הסתכלתי על מחירי הטיסות לליון ולפריז והם מאוד גבוהים.
אצלי זה סיפור אחר כי אני נוסעת לקלאב מד ולכן הכל פחות גמיש...
-
כעת אין מה לעשות מלבד לחכות ליום א. טיסה יקרה יותר היא עדיין עדיפה על כלום.
הזיזו לנו את הגבינה. נו טוב.
-
כן… רק אין סיכוי שאלך לישון בקרוב.
איזה באסה זה.
לא להאמין שמה שקרה לנו במרץ 2019 חוזר על עצמו.
כבר כשהזמנו חששתי מהאופציה הזו, אבל הקלאב לא הציע טיסות לצרפת וכדי לא להסתבך עם זיכויים העדפתי להזמין הכל דרכם.
חברים שלא נוסעים לקלאב הזמינו טיסות לליון, בדיוק בגלל השיקול הזה...
-
לא יעזור לדאוג. כן יסייע כוס מרלו בשעה זו.
מזל שיש עוד אפשרות, בתקווה שצרפת לא תצטרף לשוויץ.
-
שלחתי לך הודעה פרטית. יש לי עדכונים טובים ככל הנראה, צרי איתי קשר
-
@מיכל-ע אמר:
היום שוויץ הודיעה שהחל מיום היא אוסרת על כניסה מישראל (למעט תשובי שוויץ והאזור, שצריכים להציג PCR ולהיות 10 ימים בבידוד).
אנחנו אמורים לטוס בשלישי לג’נבה, דרך ציריך, כדי להגיע לואל תורן.
אני לא מאמינה ששוב מתבטלת לי חופשת סקי – בדיוק כמו שהיה במרץ 2020...
סליחה ששואלת. באמת לא מבינה רק שאלה קטנה.למה צריך לנחות בשוויץ ולא בגרנובל? אם רוצים להגיע לוול תורן?
-
כי אין כרגע טיסות לגרנובל
-
בדרך כלל הטיסות הישירות לגרנובל הן רק של חברות צ'ארטר/מאורגנות לחבילות סקי של פינגווין/סקידיל/איסתא ואופיר טורס. פעם היו גם טיסות עם עצירת ביניים אחת, כיום כבר לא. גרנובל משמש כשדה תעופה אזורי קטן + חקלאות, באפריל רואים מלמעלה את שדות החרדל.
ג'נבה וליון הן שדות התעופה הגדולים שמספקים גישה לאלפים הצרפתים. השכרת הרכב בליון ממש זולה, מסתבר.
החשש שלי הןא מהיסטריה מיותרת של שאר המדינות.
מאמר ראשי ביומון הבריטי Telegraph מצטט את הרופא הראשי שלהם שאומר שלמחוסנים, הביטוי הקליני של אומיקרון הוא הצטננות וכאבי ראש. וזה מה שאומר גם הרופא הראשי של ההסתדרות הרפואית הדרום אפריקאית
-
כתבת שיש חדשות טובות, תוכל לעדכן גם אותי בבקשה? אמורים לטוס מחר לבאזל בתקווה לאפשרות לצאת בצד הצרפתי...
-
חבר העביר לי צילום מסך מ'חופשות סקי וסנובורד' בו מישהו ישראלי רשם שאחרי המון זמן בהמתנה על הקו ענו לו שהומעבר מותר ושבטופס שממלאים מראש חייבים לרשום Transit .
חייגתי בעצמי כדי להיות בטוח אך גם אחרי 22 דק לא ענו והתיאשתי.
בואו נעדכן כאן בתשובות.
41.58.463.0000 הטלפון שלהם
האתר השוויצרי שמסוגל לתת תשובות לא פעיל עדיין, ממתין לעדכונים.
-
תודה! נמשיך להיות אופטימיים. הזמנו רכב בצד השוויצרי, דיברתי איתם הבוקר אבל מן הסתם אין להם תשובות. השאלה הגדולה אם בכלל ניתן לצאת מהשדה בבאזל. לפי הגיון כן, כי השדה הוא גם צרפתי וגרמני אבל כבר מזמן אין הגיון בשום דבר...
-
השאלה היא לא אם רק אם ניתן לצאת מהשדה בבאזל, אלא קודם כל אם יתנו לכם לעלות לטיסה…
חברות התעופה נקנסות בסכומים גבוהים אם הן מעלות לטיסה נוסע שאסור לו להיכנס למדינה ולכן הן בודקות את זה ביסודיות.
-
אם זה מותר, לבטח אתם צריכים היום למלא טופס בו רשום שזה רק transit ומחר להראות להם מסמכים של השכרה בשדה ומלון לא בשוויץ.
אנסה לברר בצ'אט מול סוויס, איתם אני טס בחמישי.
-
מילאתם את הטופס? אנא עדכנו פה
-
רק זורק נקודה
שדה התעופה של ג'נבה מחולק לצד צרפתי וצד שוויצרי..
ככה שיוצאים אחרי ביקורת גבולות ( או בביקורת גבולות מציינים שאתם הולכים לצד הצרפתי )
-
זה ברור לנו. העניין הוא שבכלל לא בטוח שיעלו אותנו על הטיסה וזו הנקודה העיקרית שאני מנסה להבין.
-
@מיכל ע
עדיין לא מלאנו כלום, אני עוד במקביל מנסה להחזיר את הכסף ששילמנו כבר עבור דירות בצרמאט. אעדכן כאן על כל התפתחות
-
מעדכנת שהרגע דיברתי עם השדה בבאזל ונאמר לי שאין בעיה לצאת בצד הצרפתי. לא ניתן לקחת את הרכב בצד השוויצרי.