בחרתי באיזור קרניתיה בזכות ההמלצות, אם יש עוד הצעות או תובנות, אשמח, תודה לכולם
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי נטע 16
-
RE: אוסטריה, סביבות וינהפורסם בפורום אירופה
-
RE: אוסטריה, סביבות וינהצודקת...ערבבתי הרבה איזורים, מכל מה שכתבת היכן הכי כדאי לי להתמקם לשבוע? איזור טיולים, טבע ומים לרחצהפורסם בפורום אירופה
-
RE: אוסטריה, סביבות וינהפורסם בפורום אירופה
איזור גראץ פחות מוצלח? אז להתעקש על איזור זלצבורג? מקום מומלץ בו כדאי לצאת לטיולי כוכב? אשמח דווקא לאיזור רגוע של טיולים ופחות לסמן אטרקציות חובה, תודה
-
אוסטריה, סביבות וינהשלום, בעוד כמה ימים מתכננת לצאת מוינה ברכב שכור לשבוע, לא רוצה הפעם לטייל באיזור זלצבורג או טירול. מחפשת טבע וטיולים מטיילת עם שני ילדים בני 12 ו 15, חשבתי על איזור עמק הוואכו ואיזור הוכשטיירמארק. האם יותר מידי לשבוע? האם מומלץ? מבחינת נהיגה האם פשוט? המלצה אחרת? אשמח לעזרה בתכנון המסלול, תודה רבהפורסם בפורום אירופה
-
טרק באירופהפורסם בפורום אירופה
אני רוצה לטייל טיול רגלי בסוף חודש יולי עם 2 ילדים (11,14) באזור אירופה, אנחנו רוצים לעשות טרק לא קשה במיוחד ובאזור לא יקר במיוחד, מחפשת מקום שלא אצטרך שימוש ברכב כי אני לא רוצה להשכיר רכב וכמובן אפשרי שימוש בתחבורה ציבורית, מבחינת זמן עד שבועיים וחצי, יש רעיונות ? תודה רבה
-
התייעצותפורסם בפורום טיולי משפחות
אני רוצה לטייל טיול רגלי בסוף חודש יולי עם 2 ילדים (11,14) באזור אירופה, אזור לא יקר במיוחד, מחפשת מקום שלא אצטרך שימוש ברכב כי אני לא רוצה להשכיר רכב וכמובן אפשרי שימוש בתחבורה ציבורית, מבחינת זמן עד שבועיים וחצי, יש רעיונות ? תודה רבה.