לא ידעתי על הקוביות, הפעם די מחליפים מקומות לינה, חשבתי שכדאי לנסות, הרגע סידרתי מזוודות, שתי קטנות ללאו קוסט, מילה אחד:מצויין!!
הכל מסודר, רואים מיד בעיניים כל דבר, הרבה יותר קל לסדר קוביות מאשר מזוודה שלמה, מאוד מרוצה, ותודה על הטיפ
לא ידעתי על הקוביות, הפעם די מחליפים מקומות לינה, חשבתי שכדאי לנסות, הרגע סידרתי מזוודות, שתי קטנות ללאו קוסט, מילה אחד:מצויין!!
הכל מסודר, רואים מיד בעיניים כל דבר, הרבה יותר קל לסדר קוביות מאשר מזוודה שלמה, מאוד מרוצה, ותודה על הטיפ
כדאי לך לצלצל למשטרת גבולות ולשאול, אני יצאתי עם קטין בלי שום אישור ובלי בעיות, אבל עם ההורים גרושים צריך אישורים.
בכלל בינתיים אולי זה שונה, צלצלי לברר
היי יעל, קודם כל אני תמיד קונה ומהר כרטיסי טיסה, החלוקה הפנימית של הימים בא עם הזמן..
נראה לי מתאים מאוד פאי, לקחת נהג עם רכב אפילו לפעמיים טיול, האזור מיוחד, תאילנד של פעם, כפרים, בתי ספר, קחו עפרונות צבעוניות, עושה בועות וכאלה, הילדים שלך יהיו שמחים לתת והמקומיים לקבל, יש מעיינות חמים, נחל עובר בפאי ויש מקומות לינה על ידו
3 ימים בפאי ועוד 3 בצ’אנג מאי..
שבוע בקאו לאק, שם כל המלונות , הרבה מלונות בעצם בתים קטנים כאלה, כולם ליד הים, כל אחד עם החוף שלו, תוכלו לשבת בנחת בלי שהקטנים ילכו לאיבוד בין כולם, הייתי משאירה את החוף לדצמבר, סיכוי למזג אוויר מעולה ושמיים כחולים
יש טיולים גם באזור, כל מלון יציע לכן מה לעשות
כמו שכתבתי לך, סוף שבוע בהחלט ליד הים ובבנגקוק, גם בצפון אך לא בקצ’נאבורי, שם מגיעים רבבות מקומיים בסופי שבוע
באמפווה לא הייתי..
תראי, סינגפור מלא, אבל מלא מקומות כייפים ומעניינים, בזמנו קנינו מבנגקוק, מרחק טיסה קצר, כרטיסים מאוד בזול,גם וייטנאם חוויה , אחרי הפעם הראשונה בתאילנד תמיד טסנו בסביבה, אפשר רק חוף, קנצ’נבורי ולארץ שכנה ל10 ימים, סינגפור מספיק שבוע, הכל מתאים לכם, air asia, בדקי אפשרויות, את לא חייבת עבודת גמר על תאילנד בלבד,חחח
לא יודעת איפה הייתם בארה”ב, קליפורניה, נבדה ואריזונה, הייתה חוויה בלתי נשכחת, הטיול הזה כולו כתוב לי, אם תרצי….
אם לא הייתם באזור, יש שם כל כך הרבה אפשרויות, מה להגיד לך, העולם מקום יפה לטייל בו, בריאות, כסף וזמן ומסודרים לגמרי
נשיקות לצ’וצ’יקים
כמובן חוף המערבי לא מתאים בכלל לתאריכים שלכם, אבל הלכתי לבדוק, הייתן בצד המזרחי, אתן חייבות פעם לצד המערבי
יש לי שני מקומות שהיינו, שעדיין שקטים ורומנטי מאוד, הכי:
http://www.andamanwhitebeach.com/accommodation/sea-view-delu xe-with-jacuzzi.html
וזה הטיפ שכתבתי אז
בצפון פוקט, משהו כמו 1/2 שעה נסיעה מחוף פטונג, יש מלון מיוחד מאוד, מתאים לירח דבש, סתם טיול רומנטי, ולמה לא חופשה נעימה עם ילדים. הזמנו חדר עם ג'קוזי במרפסת, לשבת שם ולראות את השקיעה בים, חוויה עצומה. החדרים גדולים מאוד, מרפסת נהדרת, אבל הכי, המקלחות, להישאר בחדר ולא לצאת משם, אבל אי אפשר, הים מזמין, והברכה היפה, יש גם ברכה לילדים. יש מסעדה מצוינת במלון, יש גם כמה אחרות בעיירה הקטנה בקרבת מקום, אם רוצים בילוי, אז יש חוף לא רחוק עם חיי לילה, לשם אפשר להגיע במונית, יש תחנה ממול למלון. האזור, צפון האי, רק 1/4 שעה מנמל התעופה.
ההמלצה שלי לאיך להגיע: מונית מהנמל תעופה של פוקט, או מחוף פטונג
ההינו בתחילת ספטמבר ולא קנינו מראש, בלי תורים
בכניסה לשמורה איפה שבודקים כרטיסים, שאלתי בדיוק אותה שאלה, מסלול לא קשה מידי אבל יפה , המליצו לי מסלול F, היה מדהים, ראינו נופים משגעים
יש אוטובוס מפתח של הנמל התעופה, יציעה מצד הצרפתי ישיר לתחנת אוטובוס של פרייבורג, יש אוטובוס כל שעה והנסיעה היא גם כשעה, אני קניתי כרטיס ישר בתוך האוטובוס, לא צריכים לקנות מראש
בקשר למלון, עדיף קרוב לעיר עתיקה, ועוד בחורף, היינו במלון:
https://all.accor.com/hotel/0492/index.en.shtml
תוכלי להירשם לחברות באקור ולקבל כבר הנחה בהזמנה ראשונה, מלון נחמד וקרוב להכול
מכירה את שתי הערים, ממליצה על מדריד, העיקר בגלל ההרגשה הביתית והרוח הצעירה, ברצלונה יש לה עומס של תיירים, פי כמה מאשר במדריד, אם רוצות לחוות כאילו מקומיים, ללא ספק מדריד
רגעת טעיתי, צריך לעשות ביטוח, אבל משלמים השתתפות עצמית, וזה בגדר חובה, מהחברות שאורן המליץ, לקחנו זו עם ההשתתפות עצמית הכי נמוכה, לא קרה כלום ולא היינו צריכים להפעיל ביטוח, אבל שיהיה, ותעשו גם רישיון נהיגה בממסי
השכרנו רכב דרך אורן
כן, צריך ביטול השתתפות עצמית, ועוד ברומניה..
אורן סופר נחמד, עונה מהר ותוכלי לשאול אותו כל השאלות, יש לו סבלות מפה עד מחר בבוקר