ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. שושי
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 7
    • פוסטים 1754
    • הגבוה ביותר 36
    • קבוצות 0

שושי

@שושי

37
    מוניטין
    107
    צפיות בפרופיל
    1754
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 189105 גיל 56

שושי הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי שושי

• RE: קוביות אריזה

לא ידעתי על הקוביות, הפעם די מחליפים מקומות לינה, חשבתי שכדאי לנסות, הרגע סידרתי מזוודות, שתי קטנות ללאו קוסט, מילה אחד:מצויין!!

הכל מסודר, רואים מיד בעיניים כל דבר, הרבה יותר קל לסדר קוביות מאשר מזוודה שלמה, מאוד מרוצה, ותודה על הטיפ

פורסם בפורום צפון אמריקה
      שושי
      שושי
    • RE: יציאה מהארץ עם קטין

כדאי לך לצלצל למשטרת גבולות ולשאול, אני יצאתי עם קטין בלי שום אישור ובלי בעיות, אבל עם ההורים גרושים צריך אישורים.

בכלל בינתיים  אולי זה שונה, צלצלי לברר

פורסם בפורום טיולי משפחות
      שושי
      שושי
    • RE: איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?
      איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?
      דאוון טאוון הוא אזור מסוכן, לונג ביץ זה חוף די רחוק מהעיר,חפש ב:west hollywood, או הסביבה, גם בטוח וגם יהיה לך לאן לצאת בערב, האזור שהינו הוא קרוב לתאטרון הסיני, ואיפה שנותנים את האוסקר, אהבתי כי ממש מרגישים שם שאתה בהוליווד
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      שושי
      שושי
    • RE: המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויה
      המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויה
      אבל אין קשר עם הכביש 395, את נוסעת לסקוויה, נכנסת מהכניסה הדרומית ליוסמיתי, ויוצאת מהכניסה המזרחית, לא ברור כשאת אומרת שתשני בלי וינינג ואחר כך תטיילי ביוסמיטי, לפי התוכנית שלך, תחצי את כל יוסמיטי כדי להגיעה ללי וינינג, ומשם, לאן את ממשיכה?
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      שושי
      שושי
    • RE: רישיון נהיגה בארצות הברית
      רישיון נהיגה בארצות הברית
      כמה שאתה צודק Laughing Laughing
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      שושי
      שושי
    • RE: שאלה לסבתות וסבים שלקחו נכדים לטיול ללא הורים
      שאלה לסבתות וסבים שלקחו נכדים לטיול ללא הורים
      לא שמרתי, אבל כרגיל, לבטח חיפשתי בגוגל...
      שושי
      שושי
    • RE: התייעצות לגבי מסלול לתאילנד זוג + 2 ילדים (4,9)

היי יעל, קודם כל אני תמיד קונה ומהר כרטיסי טיסה, החלוקה הפנימית של הימים בא עם הזמן..

נראה לי מתאים מאוד פאי, לקחת נהג עם רכב אפילו לפעמיים טיול, האזור מיוחד, תאילנד של פעם, כפרים, בתי ספר, קחו עפרונות צבעוניות, עושה בועות וכאלה, הילדים שלך יהיו שמחים לתת והמקומיים לקבל, יש מעיינות חמים, נחל עובר בפאי ויש מקומות לינה על ידו

3 ימים בפאי ועוד 3 בצ’אנג מאי..

שבוע בקאו לאק, שם כל המלונות , הרבה מלונות בעצם בתים קטנים כאלה, כולם ליד הים, כל אחד עם החוף שלו, תוכלו לשבת בנחת בלי שהקטנים ילכו לאיבוד בין כולם, הייתי משאירה את החוף לדצמבר, סיכוי למזג אוויר מעולה ושמיים כחולים

יש טיולים גם באזור, כל מלון יציע לכן מה לעשות

כמו שכתבתי לך, סוף שבוע בהחלט ליד הים  ובבנגקוק, גם בצפון אך לא בקצ’נאבורי, שם מגיעים רבבות מקומיים בסופי שבוע

באמפווה לא הייתי..

תראי, סינגפור מלא, אבל מלא מקומות כייפים ומעניינים, בזמנו קנינו מבנגקוק, מרחק טיסה קצר, כרטיסים מאוד בזול,גם וייטנאם חוויה , אחרי הפעם הראשונה בתאילנד תמיד טסנו בסביבה, אפשר רק חוף, קנצ’נבורי ולארץ שכנה ל10 ימים, סינגפור מספיק שבוע, הכל מתאים לכם,  air asia, בדקי אפשרויות, את לא חייבת עבודת גמר על תאילנד בלבד,חחח

לא יודעת איפה הייתם בארה”ב, קליפורניה, נבדה ואריזונה, הייתה חוויה בלתי נשכחת, הטיול הזה כולו כתוב לי, אם תרצי….

אם לא הייתם באזור, יש שם כל כך הרבה אפשרויות, מה להגיד לך, העולם מקום יפה לטייל בו, בריאות, כסף וזמן ומסודרים לגמרי

נשיקות לצ’וצ’יקים

פורסם בפורום תאילנד
      שושי
      שושי
    • RE: התייעצות לגבי מסלול לתאילנד זוג + 2 ילדים (4,9)
      אופסססס

כמובן חוף המערבי לא מתאים בכלל לתאריכים שלכם, אבל הלכתי לבדוק, הייתן בצד המזרחי, אתן חייבות  פעם לצד המערבי

פורסם בפורום תאילנד
      שושי
      שושי
    • RE: חוף רומנטי ושקט

יש לי שני מקומות שהיינו, שעדיין שקטים ורומנטי מאוד, הכי:

http://www.andamanwhitebeach.com/accommodation/sea-view-delu xe-with-jacuzzi.html

וזה הטיפ שכתבתי אז

בצפון פוקט, משהו כמו 1/2 שעה נסיעה מחוף פטונג, יש מלון מיוחד מאוד, מתאים לירח דבש, סתם טיול רומנטי, ולמה לא חופשה נעימה עם ילדים. הזמנו חדר עם ג'קוזי במרפסת, לשבת שם ולראות את השקיעה בים, חוויה עצומה. החדרים גדולים מאוד, מרפסת נהדרת, אבל הכי, המקלחות, להישאר בחדר ולא לצאת משם, אבל אי אפשר, הים מזמין, והברכה היפה, יש גם ברכה לילדים. יש מסעדה מצוינת במלון, יש גם כמה אחרות בעיירה הקטנה בקרבת מקום, אם רוצים בילוי, אז יש חוף לא רחוק עם חיי לילה, לשם אפשר להגיע במונית, יש תחנה ממול למלון. האזור, צפון האי, רק 1/4 שעה מנמל התעופה.

ההמלצה שלי לאיך להגיע: מונית מהנמל תעופה של פוקט, או מחוף פטונג

פורסם בפורום תאילנד
      שושי
      שושי
    • RE: מה אפשר לעשות ב באדן-באדן ? למישהו יש מידע?
      מה אפשר לעשות ב באדן-באדן ? למישהו יש מידע?
      אם את מתכוונת עם ילדים, לא יודעת, היינו יומיים, רק זוג, עיר נעימה וכייפית, המרחצאות, היינו רק בקרקלה, מפנקת ויפה, בילינו שם שלוש שעות נהדרות, ואל דאגה, אפשר ברובו ליהיות בבגד ים, באזורים שלא, אז עטוף במגבת.
      טיילנו בכל העיר ברכבת קטנה, היא יפה ומאוד ירוקה, יש גם רכבת הרים לעלות להר , בכלל הרבה פארקים וירוק.
      ביקרנו בקזינו בשעות היום, כמו ארמון, מרשים, לשבת במרכז בבית קפה ולראות את המגונדרות עוברות שם, גם הייתה חוויה.
      הקניות הכי טובות של הטיול עשיתי בחנויות של העיר, ובערבים, מלא מסעדות ובתי קפה, שהיינו היה בדיוק פסטיבל, בכלל לא ידעתי מראש, להקות ברחובות, אווירה מאוד נעימה,
      אבל, שוב, עם ילדים, לא יודעת...
      שושי
      שושי

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי שושי

• RE: היכן ניתן לעשות טרקים בסגנון נאפל (לינה בכפרים ולא באוהלים)?
      יודעת שהיה אפשרות דומה בפרו, אבל בזמנים האלה, בטוח שלא, לא יודעת מתי בכלל, אבל כן, לא שעשיתי זאת, אבל בביטחון היה, אם פעם יחזור שוב, כדאי כבר להתחיל ללמוד ספרדית 😃
      פורסם בפורום אירופה
      שושי
      שושי
    • RE: ביקור במפלי פליטביצה ביוני

ההינו בתחילת ספטמבר ולא קנינו מראש, בלי תורים

בכניסה לשמורה איפה שבודקים כרטיסים, שאלתי בדיוק אותה שאלה, מסלול לא קשה מידי  אבל יפה , המליצו לי מסלול F, היה מדהים, ראינו  נופים משגעים

פורסם בפורום אירופה
      שושי
      שושי
    • RE: ראייניר שאלה ?
      את לא צריכה להדפיס את הכרטיס טיסה, את צריכה להדפיס את הבורדינג פס, הכרטיס עליה למטוס, ברגע זה כבר תיראי את המקום ישיבה שקיבלת אם לא קנית מראש, אם  את רוצה לקנות מראש תוכלי לבחור מקום ישיבה באתר שלהם
      פורסם בפורום אירופה
      שושי
      שושי
    • RE: איפה יש מזג אוויר חם וים בחודש פברואר שאפשר לטוס אליו?
      ארגנטינה, ודרום אמריקה בכלל
      פורסם בפורום אירופה
      שושי
      שושי
    • RE: מיקום לינה בפרייבורג
      בחברת פליקסבאס, אם קונים הרבה זמן מראש (3 חודשים) המחירים ממש מצחיקים, אבל את צריכה די לעכשיו, לא הייתי קונה מראש,אין בעיה לקנות ישר אצל הנהג ובטיסות אף פעם לא  יכולים לדעת במדויק מתי תגיעי
      פורסם בפורום אירופה
      שושי
      שושי

@שושי

לינק לאוטובוס

https://global.flixbus.com/?wt_mc=acq.com.FlixBus.sea-brand.google.2152414892.8530485561_90154944441.ad&wt_cc1=branded&wt_cc5=flixbus&gclid=CjwKCAiAmNbwBRBOEiwAqcwwpaDcVUr0A2CDp7uNhxm1LG76W_QLWiFbsJOHwwFW-HWQlYRA5a7SuBoCFZIQAvD_BwE

פורסם בפורום אירופה
      שושי
      שושי

יש אוטובוס מפתח של הנמל התעופה, יציעה מצד הצרפתי ישיר לתחנת אוטובוס של פרייבורג, יש אוטובוס כל שעה והנסיעה היא גם כשעה, אני קניתי כרטיס ישר בתוך האוטובוס, לא צריכים לקנות מראש

בקשר למלון, עדיף קרוב לעיר עתיקה, ועוד בחורף,  היינו במלון:

https://all.accor.com/hotel/0492/index.en.shtml

תוכלי להירשם לחברות באקור ולקבל כבר הנחה בהזמנה ראשונה, מלון נחמד וקרוב להכול

פורסם בפורום אירופה
      שושי
      שושי
    • RE: ברצלונה או מדריד ?

@Maya-Baranes_4080508

מכירה את שתי הערים, ממליצה על מדריד, העיקר בגלל ההרגשה הביתית והרוח הצעירה, ברצלונה יש לה עומס של תיירים, פי כמה מאשר במדריד, אם רוצות לחוות  כאילו מקומיים, ללא ספק מדריד

פורסם בפורום אירופה
      שושי
      שושי
    • RE: רכב ברומניה

@שושי

רגעת טעיתי, צריך לעשות ביטוח, אבל משלמים השתתפות עצמית, וזה בגדר חובה, מהחברות שאורן המליץ, לקחנו זו עם ההשתתפות עצמית הכי נמוכה, לא קרה כלום ולא היינו צריכים להפעיל ביטוח, אבל שיהיה, ותעשו גם רישיון  נהיגה בממסי

פורסם בפורום אירופה
      שושי
      שושי
    • RE: רכב ברומניה

@Chani56

השכרנו רכב דרך אורן

[email protected]

כן, צריך ביטול השתתפות עצמית, ועוד ברומניה..

אורן סופר נחמד, עונה מהר ותוכלי לשאול אותו כל השאלות, יש לו סבלות מפה עד מחר בבוקר 🙂

פורסם בפורום אירופה
      שושי
      שושי