ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Roy_3447583
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 6
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Roy_3447583

@Roy_3447583

0
    מוניטין
    25
    צפיות בפרופיל
    6
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3447583 גיל 56

Roy_3447583 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Roy_3447583

• RE: עזרה בתכנון מזרח קנדה

@jardine

עדין לא הוזמנו טיסות בעיקר בגלל שאני עוד לא סגור על המסלול, האם לסיים בטורונטו או מונטריאול לדוגמא.

אנחנו מתכננים לשכור רכב לכל התקופה

טיול מעגלי הוא האופציה ההגיונית מבחינתי במידה והיינו עושים את כלל היעדים (גם חוסכים ככה כסף על החזרת הרכב במקום אחר) כוונתי היא שזה לא חובה והכל ניתן לשינוי  ואני פתוח להצעות

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Roy_3447583
      Roy_3447583
    • RE: עזרה בתכנון מזרח קנדה

@אנשיםטובים

היי תודה על התגובה המהירה, הטיול מתוכנן לסוף אוגוסט, אני בסוף מגיע למסקנה דומה לשלך שהכל צפוף ועדיף לוותר על אחד היעדים

ביקור המשפחה בבוסטון אינו חובה, ולכן אני מוצא את עצמי בהתלבטות קשה על מה לוותר, איזור טורונטו והניאגרה או בוסטון.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Roy_3447583
      Roy_3447583
    • עזרה בתכנון מזרח קנדה

שלום לכולם
      אנחנו זוג בני 25 ומתכננים לעשות טיול לחודש (וקצת) בקנדה שהחלוקה תראה כך

3 שבועות מזרח קנדה 
      9-10 ימים לרוקיז

אנחנו מתכננים לנחות במונטריאול מכיוון שיש לנו שם משפחה וזה יהיה הבסיס שלנו גם לטיולי כוכב באזור.
      הרצון הוא לבצע מעין מסלול מעגלי המתחיל ונגמר במונטריאול העובר בקויבק סיטי- בוסטון(גם ישנים אצל משפחה)-ניאגרה – טורונטו – אוטואה

שנה שעברה היינו בניו יורק ושיקגו, אנחנו חובבי טבע ונוף עירוני, ולכן חשיבות השילוב בין השניים 
      רציתי לדעת האם השלד לטיול המתוכנן במזרח קנדה הוא סביר או שנדרש לוותר, אני בעיקר חושש ממרחקי הנסיעה היחסית גדולים בין מונטירואל-בוסטון-טורונטו ומתלבט האם כדאי אולי לוותר על האמצעית (בוסטון)

חשוב לציין שהתכנון הוא להישאר במונטריאול מספר לא קטן של ימים (7-8) שבמהלכם נבקר בעיר,נעשה טיולי יום וכו’.

אשמח לעזרתם, המשך שבוע נעים 🙂

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Roy_3447583
      Roy_3447583
    • RE: עזרה בתכנון טיול קנדה

זוהי אכן אופציה להתחיל ישר מהחלק המערבי

אך ההתלבטות האם בכלל "שווה" לחתוך את הטיול באזור קנדה-ארה"ב לטובת הרוקיז

ברור שזה העדפה אישית וכו, אך אשמח לשמוע את דעתכם 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Roy_3447583
      Roy_3447583
    • RE: עזרה בתכנון טיול קנדה

תודה על ההתיחסויות

בעיקרון ישנה גם אופציה לטוס בהתחלה לבוסטון הכל תלוי בטיסות שאמצא במידה ואני אכן אלך על האופציה הראשונה

למען האמת אין הבדל משמעותי בטיסות שמצאתי בין בוסטון למונטריאל לדוגמא

בכל אופן אחדד את השאלה במידה ואני אכן הולך על אזור אלברטה והרוקיז אני חותך אצ החלק הקנדי.

משמע לא מגיע לבוסטון אלא מתמקד באזור מונטריאל-קוויבק סיטי- אוטווה-טורונטו-ניאגרה כמובן עם סטיות לטבע ופארקים ככל שהלוז יאפשר, והחלק השני יהיה ברוקיז.

זה מבחינתי שאלת השאלות

בהקשר האייזיפס הערה חשובה ואבדוק את הנושא

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Roy_3447583
      Roy_3447583
    • עזרה בתכנון טיול קנדה

שלום לכולם,

יוצא לי לא מעט לקרוא ולהיעזר בתכנים שבפורום אך זו פעם ראשונה שאני מגיב בפועל

התחלתי לתכנן טיול שלי (בן 25) וחברתי (22) לקנדה אך אני נתקל במספר קשיים ואשמח לעזרתכם

רצוי להגיד ששנינו חובבי ערים וטבע ושנה שעברה עשינו טיול יחסית קצר בארה”ב של ניו יורק – ושיקגו (אין בעית ויזה)

לא אכנס לדקויות הטיול אלא לקווים המנחים שלו, הזמן המוקצה לטיול הוא כחודש ימים והתקופה לא נקבעה סופית אך המחשבה כרגע היא אוגוסט/ספטמבר.

התכנון הוא לנחות במונטריאול (אפשר לישון אצל משפחה) – אוטווה – טורונטו – מפלי הניאגרה – אגמי האצבעות – בוסטון (אפשר לישון אצל משפחה) – ההרים הלבנים – קוויבק – וחזרה למונטריאול 

ההתלבטות העקרית שלי בהקשר זה האם אולי שווה לחתוך חלק ניכר מהשלד הזה ולקצר את הזמן באזור מונטריאול לשבועיים ולעשות את החצי השני של הטיול ברוקיז (נחיתה בקלגרי ואז banff-jasper)
      ברור לי שבחירה זו תגדיל את עלויות הטיול.

אשמח לעזרתכם Smile

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Roy_3447583
      Roy_3447583