לא נעים ולא נעים שהסוכנות לא מטפלת בך וסוגרת את כל הפינות.
ברגע שהזמנת מסוכן נסיעות, מתבקש שהוא גם יטפל בך בעת צרה ולא רק יגזור את הקופון על תיווך העסקה. זה בדיוק תפקידו.
עצוב שלקוח בשעת צרה פונה לקהילה מכיוון שהוא מרגיש שנותן השירות נטש אותו.
עקרונית באתר של הרץ ישראל (חברת רנט א קאר) תנאי הביטוח המורחב (החזר השתתפות) מופיעים ומפורטים וכוללים החזר כספי עד למקסימום הפוליסה / ההשתתפות בפועל.
אך לא כתבת בשום שלב האם רכשת את הביטוח מסוכן הנסיעות (כחלק מביטוח הנסיעה לחו”ל) או כחלק משובר ההשכרה של רנט א קאר (או מתווך אחר מכיוון שלא בהכרח שסוכנות הנסיעות ביצעה את ההזמנה מול רנט א קאר אלא מול ברוקר אחר בארץ או בחו”ל). במקרה וסוכנות הנסיעות לא עבדה מול חברת רנט א קאר, אז אין לה כל קשר לנושא ואין טעם לפנות אליהם.
לגבי CDW שמופיע על חוזה ההשכרה שחתמת עליו בגרמניה – חשוב להבין שהוא בד”כ כולל החרגה בנוסח של “במידה והנהג גרם נזק לרכב כתוצאה מרשלנות, הנהג יישא במלוא הנזק” – במקרה של “דפיקת” הרכב בחניה, ניתן לפרש זאת כרשלנות.
בנוסף CDW לעולם לא מכסה דמי טיפול ואובדן הכנסות לחברת ההשכרה כתוצאה משהיית הרכב במוסך. כלומר – צריך להבין על מה החיוב בדיוק ואולי מכאן הסכום המוגזם.
כך או כך, אנא שתף איך הנושא התקדם וגם מי נותן השירות ש-”נטש” אותך.